Familievenlige hoteller i Grækenland

Hvordan finder man egentlig et hotel, der passer til hele familien? Her kommer vores tips til familievenlige hoteller i Grækenland, der har den lille smule ekstra.

TUI Blue Atlantica Aegean Park

Her finder du et moderne familieparadis, der er ekstra godt! All Inclusive indgår i prisen, hotellet har egen vandpark, mange værelser har direkte udgang til pool og er designede til børnefamilier.

TUI Blue Atlantica Aegean Park tilbyder svømmeskole, træningslektioner og shows hver aften. Der er pools for enhver smag, lige fra babypool til relaxpool. Hotellet ligger ved stranden Kolymbia, som er en fin sandstrand. Hotellet er nabo til TUI Blue Atlantica Aegean Blue, hvor du også har adgang til vandparken.

Far og datter ved poolen på TUI Blue Atlantica Aegean Park
TUI Blue Atlantica Aegean Park har alt du har brug for til en perfekt familieferie.

Blue Star Euphoria Resort

På vestlige Kreta ligger det luksuriøse og femstjernede hotel Blue Star Euphoria Resort. All Inclusive indgår i prisen, hotellet ligger nær stranden og tilbyder swim-up værelser. Det er en vandpark og hotellet kan prale med Grækenlands største pools.
Desuden er hotellet et træningshotel med stort fitnesslokale, tennisbaner, træningsprogrammer med instruktører og et spa i to etager.

Poolområdet på Blue Star Euphoria Resort.
Femstjernet All Inclusive på Blue Star Euphoria Resort.

TUI Blue Atlantica Caldera Beach

I den fredelige by Gerani på Kreta finder du et af vores bedste familiehoteller, TUI Blue Atlantica Caldera Beach. Der er flere pools, børneklub, træningslektioner, legeplads, fitness og minigolf på hotelområdet. Søsterhotellet TUI Blue Atlantica Caldera Paradise ligger lige ved siden af, hvilket skaber store, skønne arealer.

Hotellet ligger direkte på stranden og du kan vælge om du vil bo i den rolige del Olympus eller i den mere aktive del Afrodite.

Du kan tilkøbe All Inclusive og gå til et opdækket bord hele ferien.

Strand og pool ved TUI Family Life Caldera Beach
På Kreta ligger to af vores bedste familiehoteller som naboer til hinanden.

Blue Star Doryssa Seaside Resort

Et af Samos fineste hoteller er uden tvivl Blue Star Doryssa Seaside Resort. Her tilbydes store værelser, et poolområde direkte mod stranden, fitness, spa, tennis og legeplads. Du kan vælge mellem morgenmad, halvpension eller All Inclusive.
Du kan bo i Village-delen, der er opbygget som en hyggelig græsk by med stræder, butikker og til og med en kirke, eller i Seaside-delen nærmest aktivitetsområdet.
Ekstra bonus: Transfertiden er kun 5 minutter!

Området på Blue Star Doryssa Seaside Resort
Blue Star Doryssa Seaside Resort er opbygget som en græsk by.

TUI Blue Kerkyra Golf

På grønne Korfu ligger vores familiehotel TUI Blue Kerkyra Golf. Her er der flere pools lige ved stranden, børneklub, fitness, træningslektioner, svømmeskole, aftenshows, tennisbane og en transfertid på kun 10 minutter. All Inclusive indgår i prisen.
Hotellet ligger nær Korfu by og lokalbussen stopper lige udenfor.

Poolområdet på TUI Blue Kerkyra Golf
TUI Family Life Kerkyra Golf har store luftige arealer

Lignende indlæg

Sådan fungerer et corona-tilpasset hotel

Rejser til udlandet i sommeren 2020 blev udskudt i flere måneder, og de startede først i midten af juli. I pausen har rejsearrangører, flyselskaber og hoteller indført nye rutiner og forberedt sig grundigt på at gøre din ferie så sikker som muligt. Her kan du læse konkrete eksempler fra et af TUIs hoteller.
Noora Noora

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen