Familievenlige hoteller i Grækenland

2019-05-27
Sissi, Rejseskribent
Hvordan finder man egentlig et hotel, der passer til hele familien? Her kommer vores tips til familievenlige hoteller i Grækenland, der har den lille smule ekstra.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park

Her finder du et moderne familieparadis, der er ekstra godt! All Inclusive indgår i prisen, hotellet har egen vandpark, mange værelser har direkte udgang til pool og er designede til børnefamilier.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park tilbyder svømmeskole, træningslektioner og shows hver aften. Der er pools for enhver smag, lige fra babypool til relaxpool. Hotellet ligger ved stranden Kolymbia, som er en fin sandstrand. Hotellet er nabo til TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort, hvor du også har adgang til vandparken.

Far og datter ved poolen på TUI Family Life Aegean Park
TUI Family Life Atlantica Aegean Park har alt du har brug for til en perfekt familieferie.

Blue Star Euphoria Resort

På vestlige Kreta ligger det luksuriøse og femstjernede hotel Blue Star Euphoria Resort. All Inclusive indgår i prisen, hotellet ligger nær stranden og tilbyder swim-up værelser. Det er en vandpark og hotellet kan prale med Grækenlands største pools.
Desuden er hotellet et træningshotel med stort fitnesslokale, tennisbaner, træningsprogrammer med instruktører og et spa i to etager.

Poolområdet på Blue Star Euphoria Resort.
Femstjernet All Inclusive på Blue Star Euphoria Resort.

TUI Family Life Atlantica Caldera Beach

I den fredelige by Gerani på Kreta finder du et af vores bedste familiehoteller, TUI Family Life Atlantica Caldera Beach. Der er flere pools, børneklub, træningslektioner, legeplads, fitness og minigolf på hotelområdet. Søsterhotellet TUI Family Life Creta Paradise ligger lige ved siden af, hvilket skaber store, skønne arealer.
Hotellet ligger direkte på stranden og du kan vælge om du vil bo i den rolige del Olympus eller i den mere aktive del Afrodite.
Du kan tilkøbe All Inclusive og gå til et opdækket bord hele ferien.

Strand og pool ved TUI Family Life Caldera Beach
På Kreta ligger to af vores bedste familiehoteller som naboer til hinanden.

Blue Star Doryssa Seaside Resort

Et af Samos fineste hoteller er uden tvivl Blue Star Doryssa Seaside Resort. Her tilbydes store værelser, et poolområde direkte mod stranden, fitness, spa, tennis og legeplads. Du kan vælge mellem morgenmad, halvpension eller All Inclusive.
Du kan bo i Village-delen, der er opbygget som en hyggelig græsk by med stræder, butikker og til og med en kirke, eller i Seaside-delen nærmest aktivitetsområdet.
Ekstra bonus: Transfertiden er kun 5 minutter!

Området på Blue Star Doryssa Seaside Resort
Blue Star Doryssa Seaside Resort er opbygget som en græsk by.

TUI Family Life Kerkyra Golf

På grønne Korfu ligger vores familiehotel TUI Family Life Kerkyra Golf. Her er der flere pools lige ved stranden, børneklub, fitness, træningslektioner, svømmeskole, aftenshows, tennisbane og en transfertid på kun 10 minutter. All Inclusive indgår i prisen.
Hotellet ligger nær Korfu by og lokalbussen stopper lige udenfor.

Poolområdet på TUI Family Life Kerkyra Golf
TUI Family Life Kerkyra Golf har store luftige arealer

Lignende indlæg

De 5 bedste udflugter på de græske øer

Grækenlands øverden har utroligt meget at byde på. Som om klimaet, maden og stemningen ikke var nok, så findes der udflugter og aktiviteter, der passer til historienørder såvel som strandfotografer og eventyrere. Her følger fem af vores rejsendes favoritudflugter i den græske øverden.
Laura Laura 2019-06-04

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-12