Familievenlige hoteller i Grækenland

2019-05-27
Sissi, Rejseskribent
Hvordan finder man egentlig et hotel, der passer til hele familien? Her kommer vores tips til familievenlige hoteller i Grækenland, der har den lille smule ekstra.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park

Her finder du et moderne familieparadis, der er ekstra godt! All Inclusive indgår i prisen, hotellet har egen vandpark, mange værelser har direkte udgang til pool og er designede til børnefamilier.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park tilbyder svømmeskole, træningslektioner og shows hver aften. Der er pools for enhver smag, lige fra babypool til relaxpool. Hotellet ligger ved stranden Kolymbia, som er en fin sandstrand. Hotellet er nabo til TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort, hvor du også har adgang til vandparken.

Far og datter ved poolen på TUI Family Life Aegean Park
TUI Family Life Atlantica Aegean Park har alt du har brug for til en perfekt familieferie.

Blue Star Euphoria Resort

På vestlige Kreta ligger det luksuriøse og femstjernede hotel Blue Star Euphoria Resort. All Inclusive indgår i prisen, hotellet ligger nær stranden og tilbyder swim-up værelser. Det er en vandpark og hotellet kan prale med Grækenlands største pools.
Desuden er hotellet et træningshotel med stort fitnesslokale, tennisbaner, træningsprogrammer med instruktører og et spa i to etager.

Poolområdet på Blue Star Euphoria Resort.
Femstjernet All Inclusive på Blue Star Euphoria Resort.

TUI Family Life Atlantica Caldera Beach

I den fredelige by Gerani på Kreta finder du et af vores bedste familiehoteller, TUI Family Life Atlantica Caldera Beach. Der er flere pools, børneklub, træningslektioner, legeplads, fitness og minigolf på hotelområdet. Søsterhotellet TUI Family Life Creta Paradise ligger lige ved siden af, hvilket skaber store, skønne arealer.
Hotellet ligger direkte på stranden og du kan vælge om du vil bo i den rolige del Olympus eller i den mere aktive del Afrodite.
Du kan tilkøbe All Inclusive og gå til et opdækket bord hele ferien.

Strand og pool ved TUI Family Life Caldera Beach
På Kreta ligger to af vores bedste familiehoteller som naboer til hinanden.

Blue Star Doryssa Seaside Resort

Et af Samos fineste hoteller er uden tvivl Blue Star Doryssa Seaside Resort. Her tilbydes store værelser, et poolområde direkte mod stranden, fitness, spa, tennis og legeplads. Du kan vælge mellem morgenmad, halvpension eller All Inclusive.
Du kan bo i Village-delen, der er opbygget som en hyggelig græsk by med stræder, butikker og til og med en kirke, eller i Seaside-delen nærmest aktivitetsområdet.
Ekstra bonus: Transfertiden er kun 5 minutter!

Området på Blue Star Doryssa Seaside Resort
Blue Star Doryssa Seaside Resort er opbygget som en græsk by.

TUI Family Life Kerkyra Golf

På grønne Korfu ligger vores familiehotel TUI Family Life Kerkyra Golf. Her er der flere pools lige ved stranden, børneklub, fitness, træningslektioner, svømmeskole, aftenshows, tennisbane og en transfertid på kun 10 minutter. All Inclusive indgår i prisen.
Hotellet ligger nær Korfu by og lokalbussen stopper lige udenfor.

Poolområdet på TUI Family Life Kerkyra Golf
TUI Family Life Kerkyra Golf har store luftige arealer

Lignende indlæg

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Blue Star Euphoria Resort er et nyt 5-stjernet hotel i den maleriske fiskerby Kolimbari. Det ligger på et 60 000 kvadratmeter stort strandområde omgivet af smuk natur og krystalklart vand. Euphoria Resort ligger ikke bare nær Chania (23 kilometer), og det er det perfekte udgangspunkt til alle de strande, du bare må besøge på Kreta; såsom smukke Falassaerne og Elafonissi samt den fantastiske lagune Balos. Her kan ud læse mere om hotellet i et interview med Marietta Mathioulaki, ejer af Blue Star Euphoria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-01

Thailand – det perfekte rejsemål med børn

Thailand er et af de mest børnevenlige lande at rejse i – og det er der mange grunde til. Mange rejser til Thailand med børnene år efter år, og der er altid noget at vende tilbage til og opleve endnu mere af smilets land.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-27

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21