2019-05-27

Familievenlige hoteller i Grækenland

Hvordan finder man egentlig et hotel, der passer til hele familien? Her kommer vores tips til familievenlige hoteller i Grækenland, der har den lille smule ekstra.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park

Her finder du et moderne familieparadis, der er ekstra godt! All Inclusive indgår i prisen, hotellet har egen vandpark, mange værelser har direkte udgang til pool og er designede til børnefamilier.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park tilbyder svømmeskole, træningslektioner og shows hver aften. Der er pools for enhver smag, lige fra babypool til relaxpool. Hotellet ligger ved stranden Kolymbia, som er en fin sandstrand. Hotellet er nabo til TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort, hvor du også har adgang til vandparken.

Far og datter ved poolen på TUI Family Life Aegean Park
TUI Family Life Atlantica Aegean Park har alt du har brug for til en perfekt familieferie.

Blue Star Euphoria Resort

På vestlige Kreta ligger det luksuriøse og femstjernede hotel Blue Star Euphoria Resort. All Inclusive indgår i prisen, hotellet ligger nær stranden og tilbyder swim-up værelser. Det er en vandpark og hotellet kan prale med Grækenlands største pools.
Desuden er hotellet et træningshotel med stort fitnesslokale, tennisbaner, træningsprogrammer med instruktører og et spa i to etager.

Poolområdet på Blue Star Euphoria Resort.
Femstjernet All Inclusive på Blue Star Euphoria Resort.

TUI Family Life Atlantica Caldera Beach

I den fredelige by Gerani på Kreta finder du et af vores bedste familiehoteller, TUI Family Life Atlantica Caldera Beach. Der er flere pools, børneklub, træningslektioner, legeplads, fitness og minigolf på hotelområdet. Søsterhotellet TUI Family Life Creta Paradise ligger lige ved siden af, hvilket skaber store, skønne arealer.
Hotellet ligger direkte på stranden og du kan vælge om du vil bo i den rolige del Olympus eller i den mere aktive del Afrodite.
Du kan tilkøbe All Inclusive og gå til et opdækket bord hele ferien.

Strand og pool ved TUI Family Life Caldera Beach
På Kreta ligger to af vores bedste familiehoteller som naboer til hinanden.

Blue Star Doryssa Seaside Resort

Et af Samos fineste hoteller er uden tvivl Blue Star Doryssa Seaside Resort. Her tilbydes store værelser, et poolområde direkte mod stranden, fitness, spa, tennis og legeplads. Du kan vælge mellem morgenmad, halvpension eller All Inclusive.
Du kan bo i Village-delen, der er opbygget som en hyggelig græsk by med stræder, butikker og til og med en kirke, eller i Seaside-delen nærmest aktivitetsområdet.
Ekstra bonus: Transfertiden er kun 5 minutter!

Området på Blue Star Doryssa Seaside Resort
Blue Star Doryssa Seaside Resort er opbygget som en græsk by.

TUI Family Life Kerkyra Golf

På grønne Korfu ligger vores familiehotel TUI Family Life Kerkyra Golf. Her er der flere pools lige ved stranden, børneklub, fitness, træningslektioner, svømmeskole, aftenshows, tennisbane og en transfertid på kun 10 minutter. All Inclusive indgår i prisen.
Hotellet ligger nær Korfu by og lokalbussen stopper lige udenfor.

Poolområdet på TUI Family Life Kerkyra Golf
TUI Family Life Kerkyra Golf har store luftige arealer

Lignende indlæg

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken ø skal du vælge?

Sommer året rundt med 2 700 soltimer, temperaturer, der sjældent kommer under 20 grader, og strande så langt øjet rækker. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Kanarieøerne lokker mange besøgende til. Sværere er det at vælge, hvilken af øerne rejsen skal gå til, for hvilken er bedst? Gran Canaria eller Tenerife? Her hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken af øerne, der passer bedst til dig.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-04

De bedste oplevelser i Egypten

Egypten blandt de feriedestinationer hvor du får mest for pengene, og det er ovenikøbet et ret solsikkert valg i vinterhalvåret. Her finder du elegante resorthoteller og lange, gyldne strande, men også meget mere end det! Vi tipser om alt det, du kan opleve i Egypten – fra shopping i basarerne til snorkling i det røde hav og ikke mindst en tidsrejse tilbage til faraoernes gravkamre, sfinxer og hieroglyffer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-21

RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-20