Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.

Artiklen er udarbejdet i sammen med Barbados turistbureau.

barbados

Forestil dig at vågne op på Barbados med din elskede. En caribisk paradis-ø ligger for jeres fødder. Der er intet, I skal nå andet end at nyde nuet. Nøjagtigt som det bør være på ferien.

Uanset om I bare vil koble af eller er ude efter en mere aktiv ferie, så findes der mange ting at lave. Herunder lister vi nogle tips, så I får mest ud af jeres romantiske getaway.

Strandene på Barbados

Strandene på Barbados er fantastiske. En af fordelene er, at der slet ikke findes privatejede strande på øen. Derimod er strandene åbne for alle, den ene strand mere fantastisk end den anden. Skal I bruges hele dagen på stranden, så pak en picnic-kurv og nyd en hyggelig frokost på stranden.

Rejs med TUI til Barbados
Stranden Bottom Bay på Barbados’ østkyst.

Besøg smukke gårdhaver

På Barbados vokser der en fantastisk natur, og der findes flere smukke trægårde, som I kan besøge. Adromeda Botanical Gardens ligger på østkysten og er fyldt med tropiske planter. Orkidéer, bouganvilla og helicoia er bare nogle af de livlige blomster, I kan se. Med lidt held er der også chance for at se en kolibri! Der findes til og med en café i gårdhaven, hvor I kan få en kop kaffe hver især med en lille bid mad.

I midten af øen, midt i Barbados’ regnskov, ligger Hunte’s Garden. I den grønne have kan I spadsere rundt på stier mellem storslåede grønne planter eller bare sidde og tage hele atmosfæren ind på en af de mange parkbænke. I går gennem solrige dele af haven afløst af tæt jungle, hvorind solens stråler ikke når. Mens I går rundt, lyder toner af klassisk musik i baggrunden, hvilket giver følelsen af at være med i et eventyr.

Rejs med TUI til Barbados
Hunte’s Garden er absolut et besøg værd.

Oplev livet til havs og under overfladen

At snorkle er næsten et must på Barbados. Der er nemlig mange snorkelmuligheder med koraller og tropiske fisk i mange farver. Bestil en katamaranudflugt til koralrevet ved Folkestone Marine Park og snorkel blandt havskildpadder. Ved Carlisle Bay er der mulighed for at dykke ved et skibsvrag.

Måske har I noget særligt at fejre som en bryllupsdag, eller du er nyforelsket og vil imponere lidt. Uanset anledningen; vil du have en særlig luksuriøs oplevelse, så lej en privat katamaran over en weekend med både kok og kaptajn og sejl langs med de turkise kyster.

Rejs med TUI til Barbados
Snorkel rundt med havskildpadder ved Folkestone Marie Park.

Romantiske middage på Barbados

God mad og gode restauranter findes der masser af – og i alle prisklasser, fra helt enkel til særlig luksuriøs. Barbados’ køkken består hovedsagligt af fisk. Et ægte paradis for skalddyrs- og fiskeelskere.

At finde en restaurant med en flot udsigt, bortset fra udsigten til din øjesten selvfølgelig, er let på Barbados. Mange restauranter ligger direkte ved strandkanten – oplagte til romantik.

Et af de mere luksuriøse alternativer er et besøg på restauranten The Cliff. Restauranten byder på en rigtig god madoplevelse, service i høj klasse og en romantisk atmosfære. Med en beliggenhed helt ned til havet og belysning, som giver et fortryllende skær om aftenen, bliver du ikke skuffet. Et tip er at bestille bord i god tid for at få et af borderne med den bedste udsigt.

Rejs med TUI til Barbados
Restauranten The Cliff har en uovertruffen beliggenhed.

Barbados er ganske enkelt et paradis for par, som vil rejse på en romantisk ferie. Når rejsen går mod enden, er du måske ikke mere forelsket i din partner end før, men jeg tror definitivt, at du har fundet en ny kærlighed – nemlig Barbados.

Rejs med TUI til Barbados
Afslut dagen med en romantisk gåtur i solnedgangen.

Nysgerrig efter mere? Glem ikke at læse 5 grunde til at du skal rejse til Barbados, hvor du kan læse om endnu flere oplevelser.

Her finder du alle TUIs rejser til Barbados.

Lignende indlæg

Sådan fungerer et corona-tilpasset hotel

Rejser til udlandet i sommeren 2020 blev udskudt i flere måneder, og de startede først i midten af juli. I pausen har rejsearrangører, flyselskaber og hoteller indført nye rutiner og forberedt sig grundigt på at gøre din ferie så sikker som muligt. Her kan du læse konkrete eksempler fra et af TUIs hoteller.
Noora Noora

En tryggere rejse – TUIs handlinger og tips

Efter en tid som har været overvældende og anderledes for os alle, ved vi, at mange savner at rejse. Vi modtager mange skønne hilsner fra vores kunder, der fortæller om de steder, de savner mest lige nu. Det er klart, at vi stadig ønsker at være i stand til at opleve spændende destinationer, møde nye mennesker, lære af hinanden osv., men det vil være anderledes at rejse end før. Hvor vi vælger at tage hen, og hvordan vi vælger at tage dertil spiller en stor rolle.
Freyja Freyja

Miniguide til Curaçao

Sammen med Aruba og Bonaire udgør Curacao de såkaldte ABC-øer i Caribien. Her finder du krystalklart vand, vilde naturoplevelser og snorkling i verdensklasse.

Fremtidens rollemodeller på Curacao

Den tropiske perle, Curacao, har en alsidig kultur, krystalklart vand og sommer året rundt. Øens rige natur og historie skaber en værdifuld arv. For at bevare alt det smukke, som øen har at byde på, bidrager TUI Care Foundation til at uddanne fremtidens lærere inden for miljø og bæredygtighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen