2019-02-27

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.

Artiklen er udarbejdet i sammen med Barbados turistbureau.

barbados

Forestil dig at vågne op på Barbados med din elskede. En caribisk paradis-ø ligger for jeres fødder. Der er intet, I skal nå andet end at nyde nuet. Nøjagtigt som det bør være på ferien.

Uanset om I bare vil koble af eller er ude efter en mere aktiv ferie, så findes der mange ting at lave. Herunder lister vi nogle tips, så I får mest ud af jeres romantiske getaway.

Strandene på Barbados

Strandene på Barbados er fantastiske. En af fordelene er, at der slet ikke findes privatejede strande på øen. Derimod er strandene åbne for alle, den ene strand mere fantastisk end den anden. Skal I bruges hele dagen på stranden, så pak en picnic-kurv og nyd en hyggelig frokost på stranden.

Rejs med TUI til Barbados
Stranden Bottom Bay på Barbados’ østkyst.

Besøg smukke gårdhaver

På Barbados vokser der en fantastisk natur, og der findes flere smukke trægårde, som I kan besøge. Adromeda Botanical Gardens ligger på østkysten og er fyldt med tropiske planter. Orkidéer, bouganvilla og helicoia er bare nogle af de livlige blomster, I kan se. Med lidt held er der også chance for at se en kolibri! Der findes til og med en café i gårdhaven, hvor I kan få en kop kaffe hver især med en lille bid mad.

I midten af øen, midt i Barbados’ regnskov, ligger Hunte’s Garden. I den grønne have kan I spadsere rundt på stier mellem storslåede grønne planter eller bare sidde og tage hele atmosfæren ind på en af de mange parkbænke. I går gennem solrige dele af haven afløst af tæt jungle, hvorind solens stråler ikke når. Mens I går rundt, lyder toner af klassisk musik i baggrunden, hvilket giver følelsen af at være med i et eventyr.

Rejs med TUI til Barbados
Hunte’s Garden er absolut et besøg værd.

Oplev livet til havs og under overfladen

At snorkle er næsten et must på Barbados. Der er nemlig mange snorkelmuligheder med koraller og tropiske fisk i mange farver. Bestil en katamaranudflugt til koralrevet ved Folkestone Marine Park og snorkel blandt havskildpadder. Ved Carlisle Bay er der mulighed for at dykke ved et skibsvrag.

Måske har I noget særligt at fejre som en bryllupsdag, eller du er nyforelsket og vil imponere lidt. Uanset anledningen; vil du have en særlig luksuøs oplevelse, så lej en privat katamaran over en weekend med både kok og kaptajn og sejl langs med de turkise kyster.

Rejs med TUI til Barbados
Snorkel rundt med havskildpadder ved Folkestone Marie Park.

Romantiske middage på Barbados

God mad og gode restauranter findes der masser af – og i alle prisklasser, fra helt enkel til særlig luksuøs. Barbados’ køkken består hovedsagligt af fisk. Et ægte paradis for skalddyrs- og fiskeelskere.

At finde en restaurant med en flot udsigt, bortset fra udsigten til din øjesten selvfølgelig, er let på Barbados. Mange restauranter ligger direkte ved strandkanten – oplagte til romantik.

Et af de mere luksuøse alternativer er et besøg på restauranten The Cliff. Restauranten byder på en rigtig god madoplevelse, service i høj klasse og en romantisk atmosfære. Med en beliggenhed helt ned til havet og belysning, som giver et fortryllende skær om aftenen, bliver du ikke skuffet. Et tip er at bestille bord i god tid for at få et af borderne med den bedste udsigt.

Rejs med TUI til Barbados
Restauranten The Cliff har en uovertruffen beliggenhed.

Barbados er ganske enkelt et paradis for par, som vil rejse på en romantisk ferie. Når rejsen går mod enden, er du måske ikke mere forelsket i din partner end før, men jeg tror definitivt, at du har fundet en ny kærlighed – nemlig Barbados.

Rejs med TUI til Barbados
Afslut dagen med en romantisk gåtur i solnedgangen.

Nysgerrig efter mere? Glem ikke at læse 5 grunde til at du skal rejse til Barbados, hvor du kan læse om endnu flere oplevelser.

Her finder du alle TUIs rejser til Barbados.

Lignende indlæg

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Voksenhoteller i Thailand – 12 tips

Strande, byer og fantastiske smagsoplevelser har lokket voksne og par til Thailand i årtier. Landet er kendt som et værdsat rejsemål i eksotiske omgivelser, og det er særligt populært til romantiske ferier og bryllupsrejser. Se bare hotellet Let’s Sea Hua på billedet ovenfor. Vil du skabe nogle minder for livet med din bedre halvdel og slippe for støjende børn og mange mennesker, så skal du læse videre. Her er vores guide til de bedste voksenhoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-01

5 voksenhoteller på Cypern

Længes du efter en afslappende ferie med krystalklart badevand, skønne middage og kvalitetstid? Så er nogle af vores børnefrie hoteller på Cypern noget for dig. Uanset om du rejser med din kæreste, bedste ven eller mor. Læs videre og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14

Luksushoteller på Cypern

Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14