7 aktiviteter du ikke vidste fandtes om bord på et krydstogtskib

Moderne krydstogtskibe kaldes ofte for ”flydende resorts”. Det lyder måske lidt overdrevet, men faktum er, at ”fyldende resort” næsten ikke er dækkende længere. Specielt ikke hvis du kigger på alt det, du kan opleve om bord på skibet. Her har vi listet syv vilde aktiviteter og oplevelser, som du formentligt ikke regner med at finde om bord på et krydstogtskib.

Oplev vægtløshed i en frit fald-simulator

Royal Caribbeans fartøj i Quantum-klassen findes der mange heftige oplevelser. Én af dem er verdens første frit fald-simulator til søs. Byt bermudashorts ud med flyvedragt og beskyttelsesudstyr og følg med ind i den syv meter høje vindtunnel i glas, hvor du prøve fornemmelsen af frit fald. Er du heldig, byder instruktøren efterfølgende på en opvisning med koldbøtter og mere avancerede manøvre i luften.

Gokart på krydstogtet

På det nylancerede Norwegian Bliss finder du verdens største racerbane til søs. Den er bygget i to niveauer i skibets akter, og der er plads til op til 10 eldrevne gokart-biler. Den maksimale hastighed er op til 65 kilometer i timen, og bilerne har fire hastighedsindstillinger: Nybegynder, middel eller erfaren kører samt en ekstra ”turbo boost” til overhalingerne.

Norwegian Bliss; Norwegian Joy; GoKarts; Racetrack; Go Kart; Lifestyle; Sports Complex; Deck Activities;
Hvem er krydstogtets største motorbølle? Du har otte runder til at sætte den bedste tid.

4D-biografer til søs

Det er imponerende, at så mange krydstogsskibe tilbyder 3D-biografer. Visse tager det dog til næste niveau med en ekstra dimension. På nogle af MSC Cruises og Costa Cruises skibe kan du opleve 4D-film, der aktiverer endnu flere af dine sanser. Sæderne bevæger sig, og du kan dufte dunglen, du er på vej igennem eller mærke det salte vand fra bølgerne sprøjte mod ansigtet. Heldigvis har sæderne bælter, så du behøver ikke være bekymret for at blive kastet helt ind i eventyret på skærmen.

Bestilt en drink fra en robot-bartender

Har du bare set et par sci-fi film, så kender du sikkert til konceptet. I fremtiden vil mange opgaver sikkert blive løst af menneskelignende robotter. På Royal Caribbeans Symphony of the Seas finder du Bionic Bar, hvor to robotter (eller nærmere præcist robotarme) blander drinks, som du bestiller på touch-skærmen.

Flyv i ziplines på tværs af skibet

Flere krydstogtskibe byder på en tur i ziplines over dækket. Dog er der nok ingen, der gør det lige så spektakulært som på MSC Seaside og MSC Seaview, hvor du suser hele 130 meter over dæk – efter sigende verdens længste zipline til søs.

Surf med FlowRider

Der er altid gode bølger på Royal Caribbeans Quantum-, Oasis og Freedom-skibe. Surfsimulatoren, FlowRider, skaber bølger på en stødabsorberende platform, så du sikkert kan prøve at surfe både liggende eller stående på brættet.

PIC: Bodysurfing på Oasis of the Seas, måske et sted i Middelhavet mellem Palma og Marseille.

Laser tag på krydstogtet

Du befinder dig på en forladt rumstation, hvor du må kæmpe for verdens overlevelse… Selvom konceptet måske lyder bekendt, så er omgivelserne endnu vildere. På Norwegian Bliss kan du nemlig booke dig ind på aktiviteten Laser Tag og dyste i hold om, hvem der er bedst til at overleve i en post-apokalyptisk krigszone. Det bliver kun endnu vildere, når du dyster under den caribiske stjernehimmel.
Får du lyst til at prøve nogle af de vilde aktiviteter og opleve, hvad der ellers findes om bord på et moderne krydstogtskib? Så sving forbi TUI’s krydstogtrejser og find den tur, som passer dig.