Krydstogt

Krydstogter

Ring på 33 47 90 13 hverdage kl. 9-17

Krydstogt er en voksende ferie-trend blandt danskerne. Et krydstogt, eller cruise som det også kaldes, er en form for ferie, hvor du bogstaveligt talt bor på et flydende hotel og vågner op i en ny havn næsten hver dag - måske endda i et nyt land.
Tager du på krydstogt i Middelhavet, kan du f.eks. opleve nogle af Sydeuropas gamle skatte og gå på opdagelse i storbyer og små, charmerende havnebyer.
Vil du kombinere et krydstogt med en eksotisk ferie, så er det måske et krydstogt i Caribien, du skal vælge.

  • Krydstogter for familier, par og venner
  • Oplev nye rejsemål hver dag
  • Mad ombord inkluderet
  • Børneklubber uden ekstraomkostning
  • Personlig hjælp fra vores kundeservice
  • Bestil trygt med rejsegarantiloven
Rejs på Krydstogt med TUI

Nye oplevelser hver dag

Et krydstogt tager dig fra alt til paradisøer og spændende havnebyer til kulturelle oplevelser. Du hopper ombord i et væld af aktiviteter og har alt, hvad du skal bruge inden for rækkevidde.
Se alle vores krydstogter

FAQ om krydstogt

Hvad kan jeg lave på et krydstogtskib?
Mange ting! Et typisk krydstogtskib har barer, restauranter, casinoer, natklub, spillehaller m.m. Der er ofte flere pools, sauna, spa og vandrutsjebaner, surfbaner, boblebade samt minigolf. De sporty kan træne i fitnesscenteret eller løbe på løbebanen. Er du til shopping, kan du shoppe i de mange butikker ombord, der har et bredt udvalg af varer. Om aftenen er der ofte underholdning såsom musicals, bingo, quizzer, karaoke, film, dans osv.

Hvordan fungerer landudflugterne?
Skibet lægger til kaj tidligt på dagen og sejler senere samme dag. Ønsker man at besøge destinationen kan det gøres på egen hånd eller via en udflugt arrangeret af krydstogtselskabet. Til vores gæster der elsker sol og svømning, kan der bookes cruises i Caribien og Middelhavet. Her er der stop ved nogle af de smukkeste strande og seværdigheder. Hvis man hellere vil blive ombord, kan man benytte lejligheden til at dase ved poolen på skibet, bade i de mange pools og få et adrenalinrus af vandrutsjebanerne.

Hvordan ser kahytterne ud?
Der findes forskellige standarder af kahytter. Fælles for dem alle er, at de er rummelige og udstyret med bekvemmeligheder såsom tv, minibar eller køleskab, hårtørrer og masser af skabsplads. Vi har både familiekahytter og almindelige standardkahytter. Vælger man en kahyt med balkon eller terrasse, har man mulighed for at sidde på balkonen og nyde solen og brisen fra vinden.

Krydstogt med eller uden børn?
Krydstogt er for alle, store som små! Der findes aktiviteter til alle aldre. Nogle af aktiviteterne ombord er inkluderet i prisen, hvor andre er tilkøb. Der findes børneklubber for mindre og større børn og det er muligt at få passet børnene, hvis forældre ønsker sig lidt alene-tid. Udvalget af aktiviteter varierer fra rederi til rederi.

Hvordan er maden ombord?
Maden ombord er varieret i alle smagsretninger og der er noget for enhver smag og alder. Der findes mange forskellige restauranter ombord som serverer forskellig slags mad, så man kan vælge italiensk den ene dag og spansk den næste.