2019-05-22

5 grunde til at en ferie er bedre med TUI

Ude godt, men hjemme bedst… stemmer det virkelig altid? Absolut ikke. På TUIs familieferier kan ude være meget bedre end bare godt. Alt fra grillaftener, svømmeskole og træning til ganske enkelt at vågne om morgenen, kan være meget bedre når du er væk.

1. Morgenmaden med den smule ekstra

Når du er hjemme og vågner, uanset om det er hverdag eller weekend, så er der som regel en masse ting der skal fikses allerede fra morgenstunden. Og morgenmaden laver ikke sig selv. Morgenmaden laver heller ikke sig selv på TUI Blue Bellevue Resort, men du kan alligevel falde i søvn med god samvittighed.

Mens du blunder et par ekstra minutter (eller en ekstra time), så sørger et team af kokke for alt til morgenmaden. Chiafrø og havregrød dækkes op sammen med frisk frugt. Når du er klar, kan du bare sætte dig til bord og, hvis du har lyst, bestille en omelet lige som du ønsker den, måske med lidt nystegt bacon til.

Morgenmad på TUI Blue Flamingo Beach.
En lækker morgenmad ved poolen på TUI Blue Flamingo Beach.

2. Træning i morgensolen direkte på stranden

Nogle gange skal man træne sig selv i vanen med at nå at få trænet. Måske når du kun at træne i frokostpausen (med mindre du har et møde direkte efter frokosten) eller også skal du skynde dig at træne efter jobbet. Så skal du formodentlig træne indendørs i, hvad der nogle gange minder mere om en gymnastiktime i skolen end en herlig mulighed for at få lidt motion.

TUI Blue Mai Khao Lak borer du i stedet tæerne ned i sandet. Du er oppe med hønsene, men alligevel ikke stresset, for du skal starte dagen med en omgang Body Balance med Les Mills træning. Mens solen stiger højere op på himlen, deltager du i en solhilsen i fred og ro, mens bølgerne skyller ind over stranden.