2019-05-22

5 grunde til at en ferie er bedre med TUI

Ude godt, men hjemme bedst… stemmer det virkelig altid? Absolut ikke. På TUIs familieferier kan ude være meget bedre end bare godt. Alt fra grillaftener, svømmeskole og træning til ganske enkelt at vågne om morgenen, kan være meget bedre når du er væk.

1. Morgenmaden med den smule ekstra

Når du er hjemme og vågner, uanset om det er hverdag eller weekend, så er der som regel en masse ting der skal fikses allerede fra morgenstunden. Og morgenmaden laver ikke sig selv. Morgenmaden laver heller ikke sig selv på TUI Family Life Bellevue Resort, men du kan alligevel falde i søvn med god samvittighed.

Mens du blunder et par ekstra minutter (eller en ekstra time), så sørger et team af kokke for alt til morgenmaden. Chiafrø og havregrød dækkes op sammen med frisk frugt. Når du er klar, kan du bare sætte dig til bord og, hvis du har lyst, bestille en omelet lige som du ønsker den, måske med lidt nystegt bacon til.

Morgenmad på TUI Family Life Flamingo Beach.
En lækker morgenmad ved poolen på TUI Family Life Flamingo Beach.

2. Træning i morgensolen direkte på stranden

Nogle gange skal man træne sig selv i vanen med at nå at få trænet. Måske når du kun at træne i frokostpausen (med mindre du har et møde direkte efter frokosten) eller også skal du skynde dig at træne efter jobbet. Så skal du formodentlig træne indendørs i, hvad der nogle gange minder mere om en gymnastiktime i skolen end en herlig mulighed for at få lidt motion.

TUI Family Life Mai Khao Lak borer du i stedet tæerne ned i sandet. Du er oppe med hønsene, men alligevel ikke stresset, for du skal starte dagen med en omgang Body Balance med Les Mills træning. Mens solen stiger højere op på himlen, deltager du i en solhilsen i fred og ro, mens bølgerne skyller ind over stranden.

Morgenyoga på stranden ved TUI Family Life Mai Khao Lak
Morgenyoga på stranden ved TUI Family Life Mai Khao Lak

3. Grillaften uden besvær

Nu er det tid til at tage grillen frem igen. Sjovt og godt. Men nogle gange bliver gløderne ikke som de skal være. Og nogle gange begynder det at regne selv om de ikke har lovet det. På TUI Family Life Atlantica Marmari Beach kan du nyde hele grillsæsonen. I Green & Grill behøver du ikke at anstrenge dig for at nyde sommerens perfekte grillmiddag - det eneste du skal beslutte er om du vil have bagt kartoffel eller coleslawsalat til.

Bord i restauranten på TUI Family Life Aegean Park
Klar til årets bedste grillaften på TUI Family Life Aegean Park.

4. Hjem-is kontra en italiensk isbil

I stedet for en stor bil der larmer med en skærende melodi, så køres der en italiensk isvogn ud til poolområdet. Så er det bare med at vælge forskellige smage og toppings – og skabe din egen favoritvaffel!

To piger nyder den lækre is på TUI Family Life
To piger nyder den lækre is på TUI Family Life

5. Det første svømmetag og den perfekte crawl-teknik

Vi har fine badesteder derhjemme, men der kan godt være et stykke ud til den nærmeste strand. Og så skal der pakkes en hel del – håndklæder, børnenes badetøj, kasketter, solcreme, tæpper og dit eget badetøj (det sidste er ofte det sværeste at huske). Og når det er tid for ungerne at lære at svømme, foregår det i en svømmehal – trangt og trist.

Men på alle vores TUI Family Life ved Middelhavet kan du altid nyde et glas friskpresset juice ved poolkanten mens Bamses svømmeskole lærer de små, hvordan man flyder på rygggen og dykker, ligesom der er garanti for at lære de første svømmetag. Du kan også benytte muligheden til at lære den perfekte crawl-teknik? Det er aldrig for sent at lære sig noget nyt!

Svømmeskole på TUI Family Life
Med TUI kan ferien blive en mulighed for dig til at lære noget nyt eller finpudse teknikken.

Strand eller pool?

Glemt noget? Det er ikke noget problem. De bedste hoteller til børnefamilien, TUI Family Life, ligger altid i bekvem gåafstand fra både badning og plasken, med en strandnær beliggenhed og flere pools.

Top 5 hoteller

Her er top 5-hotellerne, hvor gæsterne synes at ude er bedre end blot godt:
  1. TUI Family Life Tropical Resort, Marmariskysten i Tyrkiet

Lignende indlæg

Den Dominikanske Republiks bedste strande

Den Dominikanske Republik byder på mange drømmestrande. Her har vi listet vores absolutte favoritter.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-25

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13

RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-20

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17