5 grunde til at en ferie er bedre med TUI

2019-05-22
Sissi, Rejseskribent
Ude godt, men hjemme bedst… stemmer det virkelig altid? Absolut ikke. På TUIs familieferier kan ude være meget bedre end bare godt. Alt fra grillaftener, svømmeskole og træning til ganske enkelt at vågne om morgenen, kan være meget bedre når du er væk.

1. Morgenmaden med den smule ekstra

Når du er hjemme og vågner, uanset om det er hverdag eller weekend, så er der som regel en masse ting der skal fikses allerede fra morgenstunden. Og morgenmaden laver ikke sig selv. Morgenmaden laver heller ikke sig selv på TUI Family Life Bellevue Resort, men du kan alligevel falde i søvn med god samvittighed.

Mens du blunder et par ekstra minutter (eller en ekstra time), så sørger et team af kokke for alt til morgenmaden. Chiafrø og havregrød dækkes op sammen med frisk frugt. Når du er klar, kan du bare sætte dig til bord og, hvis du har lyst, bestille en omelet lige som du ønsker den, måske med lidt nystegt bacon til.

Morgenmad på TUI Family Life Flamingo Beach.
En lækker morgenmad ved poolen på TUI Family Life Flamingo Beach.

2. Træning i morgensolen direkte på stranden

Nogle gange skal man træne sig selv i vanen med at nå at få trænet. Måske når du kun at træne i frokostpausen (med mindre du har et møde direkte efter frokosten) eller også skal du skynde dig at træne efter jobbet. Så skal du formodentlig træne indendørs i, hvad der nogle gange minder mere om en gymnastiktime i skolen end en herlig mulighed for at få lidt motion.

TUI Family Life Mai Khao Lak borer du i stedet tæerne ned i sandet. Du er oppe med hønsene, men alligevel ikke stresset, for du skal starte dagen med en omgang Body Balance sammen med Les Mills. Mens solen stiger højere op på himlen, deltager du i en solhilsen i fred og ro, mens bølgerne skyller ind over stranden.

Morgenyoga på stranden ved TUI Family Life Mai Khao Lak
Morgenyoga på stranden ved TUI Family Life Mai Khao Lak

3. Grillaften uden besvær

Nu er det tid til at tage grillen frem igen. Sjovt og godt. Men nogle gange bliver gløderne ikke som de skal være. Og nogle gange begynder det at regne selv om de ikke har lovet det. På TUI Family Life Atlantica Marmari Beach kan du nyde hele grillsæsonen. I Green & Grill behøver du ikke at anstrenge dig for at nyde sommerens perfekte grillmiddag - det eneste du skal beslutte er om du vil have bagt kartoffel eller coleslawsalat til.

Bord i restauranten på TUI Family Life Aegean Park
Klar til årets bedste grillaften på TUI Family Life Aegean Park.

4. Hjem-is kontra en italiensk isbil

I stedet for en stor bil der larmer med en skærende melodi, så køres der en italiensk isvogn ud til poolområdet. Så er det bare med at vælge forskellige smage og toppings – og skabe din egen favoritvaffel!

To piger nyder den lækre is på TUI Family Life
To piger nyder den lækre is på TUI Family Life

5. Det første svømmetag og den perfekte crawl-teknik

Vi har fine badesteder derhjemme, men der kan godt være et stykke ud til den nærmeste strand. Og så skal der pakkes en hel del – håndklæder, børnenes badetøj, kasketter, solcreme, tæpper og dit eget badetøj (det sidste er ofte det sværeste at huske). Og når det er tid for ungerne at lære at svømme, foregår det i en svømmehal – trangt og trist.

Men på alle vores TUI Family Life ved Middelhavet kan du altid nyde et glas friskpresset juice ved poolkanten mens Bamses svømmeskole lærer de små, hvordan man flyder på rygggen og dykker, ligesom der er garanti for at lære de første svømmetag. Du kan også benytte muligheden til at lære den perfekte crawl-teknik? Det er aldrig for sent at lære sig noget nyt!

Svømmeskole på TUI Family Life
Med TUI kan ferien blive en mulighed for dig til at lære noget nyt eller finpudse teknikken.

Strand eller pool?

Glemt noget? Det er ikke noget problem. De bedste hoteller til børnefamilien, TUI Family Life, ligger altid i bekvem gåafstand fra både badning og plasken, med en strandnær beliggenhed og flere pools.

Top 5 hoteller

Her er top 5-hotellerne, hvor gæsterne synes at ude er bedre end blot godt:
  1. TUI Family Life Tropical Resort, Marmariskysten i Tyrkiet

Lignende indlæg

Snorkel i Grækenland

Grækenlands turkise vand og hundredevis af øer har alle forudsætninger for en fantastisk snorkeltur, men hvor skal du tage hen for at få den bedste snorkeloplevelse?
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-18

Bulgariens bedste strande – 8 tips

En ferie i Bulgarien er lig med billige priser og fine strande – og her taler vi altså ikke kun om Sunny Beach. Duni, Nessebar og Golden Sands er tre strande, som alle har hver sin karakteristiske charme. Her giver vi tips til en strand for enhver smag.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-05-23

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14