5 grunde til at en ferie er bedre med TUI

Ude godt, men hjemme bedst… stemmer det virkelig altid? Absolut ikke. På TUIs familieferier kan ude være meget bedre end bare godt. Alt fra grillaftener, svømmeskole og træning til ganske enkelt at vågne om morgenen, kan være meget bedre når du er væk.

1. Morgenmaden med den smule ekstra

Når du er hjemme og vågner, uanset om det er hverdag eller weekend, så er der som regel en masse ting der skal fikses allerede fra morgenstunden. Og morgenmaden laver ikke sig selv. Morgenmaden laver heller ikke sig selv på TUI Blue Bellevue Resort, men du kan alligevel falde i søvn med god samvittighed.

Mens du blunder et par ekstra minutter (eller en ekstra time), så sørger et team af kokke for alt til morgenmaden. Chiafrø og havregrød dækkes op sammen med frisk frugt. Når du er klar, kan du bare sætte dig til bord og, hvis du har lyst, bestille en omelet lige som du ønsker den, måske med lidt nystegt bacon til.

Morgenmad på TUI Blue Flamingo Beach.
En lækker morgenmad ved poolen på TUI Blue Flamingo Beach.

2. Træning i morgensolen direkte på stranden

Nogle gange skal man træne sig selv i vanen med at nå at få trænet. Måske når du kun at træne i frokostpausen (med mindre du har et møde direkte efter frokosten) eller også skal du skynde dig at træne efter jobbet. Så skal du formodentlig træne indendørs i, hvad der nogle gange minder mere om en gymnastiktime i skolen end en herlig mulighed for at få lidt motion.

TUI Blue Mai Khao Lak borer du i stedet tæerne ned i sandet. Du er oppe med hønsene, men alligevel ikke stresset, for du skal starte dagen med en omgang yoga til solopgangen. Mens solen stiger højere op på himlen, deltager du i en solhilsen i fred og ro, mens bølgerne skyller ind over stranden.

Morgenyoga på stranden ved TUI Blue Mai Khao Lak
Morgenyoga på stranden ved TUI Blue Mai Khao Lak

3. Grillaften uden besvær

Nu er det tid til at tage grillen frem igen. Sjovt og godt. Men nogle gange bliver gløderne ikke som de skal være. Og nogle gange begynder det at regne selv om de ikke har lovet det. På TUI Blue Atlantica Marmari Beach kan du nyde hele grillsæsonen. I Green & Grill behøver du ikke at anstrenge dig for at nyde sommerens perfekte grillmiddag - det eneste, du skal beslutte er, om du vil have bagt kartoffel eller coleslawsalat til.

Bord i restauranten på TUI Blue Atlantica Aegean Park
Klar til årets bedste grillaften på TUI Blue Atlantica Aegean Park.

4. Hjem-is kontra en italiensk isbil

I stedet for en stor bil der larmer med en skærende melodi, så køres der en italiensk isvogn ud til poolområdet. Så er det bare med at vælge forskellige smage og toppings – og skabe din egen favoritvaffel!

To piger nyder den lækre is på TUI Blue
To piger nyder den lækre is på TUI Blue

5. Det første svømmetag og den perfekte crawl-teknik

Vi har fine badesteder derhjemme, men der kan godt være et stykke ud til den nærmeste strand. Og så skal der pakkes en hel del – håndklæder, børnenes badetøj, kasketter, solcreme, tæpper og dit eget badetøj (det sidste er ofte det sværeste at huske). Og når det er tid for ungerne at lære at svømme, foregår det i en svømmehal – trangt og trist.

Men på alle vores TUI Blue for Families ved Middelhavet kan du altid nyde et glas friskpresset juice ved poolkanten mens Bamses svømmeskole lærer de små, hvordan man flyder på rygggen og dykker, ligesom der er garanti for at lære de første svømmetag. Du kan også benytte muligheden til at lære den perfekte crawl-teknik? Det er aldrig for sent at lære sig noget nyt!

Svømmeskole på TUI Family Life
Med TUI kan ferien blive en mulighed for dig til at lære noget nyt eller finpudse teknikken.

Strand eller pool?

Glemt noget? Det er ikke noget problem. De bedste hoteller til børnefamilien, TUI Blue for Families, ligger altid i bekvem gåafstand fra både badning og plasken, med en strandnær beliggenhed og flere pools.

Top 5 hoteller

Her er top 5-hotellerne, hvor gæsterne synes at ude er bedre end blot godt:
  1. TUI Blue Tropical, Marmariskysten i Tyrkiet

  2. TUI Blue Bellevue i Kroatien

Lignende indlæg

Sådan fungerer et corona-tilpasset hotel

Rejser til udlandet i sommeren 2020 blev udskudt i flere måneder, og de startede først i midten af juli. I pausen har rejsearrangører, flyselskaber og hoteller indført nye rutiner og forberedt sig grundigt på at gøre din ferie så sikker som muligt. Her kan du læse konkrete eksempler fra et af TUIs hoteller.
Noora Noora

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inclusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen