Rejser
til
Da Nang

Pris fra

...

Hoteller

21

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1 liter vandca. 4,-
  • Let frokostca. 35,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadHanoi
  • SprogVietnamesisk
  • Befolkning770.000

Rejser til Da Nang

Da Nang

Da Nang ligger midt imellem hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City. Beliggenheden ved havet gør byen til et perfekt rejsemål for dig, der er ude efter en strand- og byferie på samme tid.

Hoi An

Der er kun 30 km til Hoi An, en af Sydøstasiens ældste byer, og måske også den hyggeligste. Med sin usædvanligt velbevarede havn er Hoi An med på Unescos verdensarvsliste, Gå rundt i de smalle stræder og oplev Vietnam som det var før i tiden.

Sol og badning

Med en 35 km lang kystlinje er der masser af skønne strande at vælge mellem. My Khe Beach, der også kaldes China Beach, er den mest kendte med blødt, hvidt sand, klart vand og svajende kokospalmer. Hvis du står tidligt op for at se solen stige op over havet, vil du højst sandsynligt også se lokalbefolkningen udøve Tai Chi på stranden. Langs stranden er der en promenade med hoteller og restauranter.

Tempel og lokale markeder

Vil du rigtig opleve dagligdagen i Da Nang, anbefaler vi en tur til nogle af byens mange markeder. På markederne findes alt du kan forestille dig; tøj, kød, skaldyr og friske juicer. Du kan også købe madretter, når energidepoterne skal fyldes op. Phap Lam Pagoda er et af Da Nangs buddhisttempler, beliggende i en smuk have. Trods beliggenheden midt i den myldrende by, hersker der en fredelig stemning ved templet, hvor de lokale kommer for at bede om morgnen.

Han River og Dragon Bridge

Han River deler byen i en byside og en strandside. Gå eventuelt en aftentur langs floden og stop ved en af udeserveringerne. I skumringen spejles de oplyste broer i vandet, hvor fiskerbådene ligger og vugger. En af broerne, Dragon Bridge, er den længste i Vietnam og formet som en gulddrage. I weekenderne plejer Da Nang-borgerne at samles ved floden for at se dragen sprutte ild og vand.

Restauranter og barer

I Da Nang myldrer det med restauranter, barer og enkle streetfood-serveringer, hvor dine smagsløg garanteret kan opleve ægte vietnamesisk mad. Vi du se byen oppefra, kan du afslutte aftenen på Sky 36 Club Da Nang, der er byens højst beliggende tagbar. Her kan du nyde en drink samtidig med, at du har udsigt over den glitrende by, floden og bjergene.

Rejsetyper i Da Nang