Rejser
til
Santa Monica

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 90–120,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKapverdiske escudo (CVE), Euro
  • Tidsforskel-2 timer
  • HovedstadPraia
  • SprogPortugisisk
  • Befolkningca. 6.300

Rejser til Santa Monica

Santa Monica

Ved øens fineste sandstrand på det sydlige Boavista ligger vores elegante Riu Touareg. All Inclusive med mange aktiviteter indgår, og du vælger mellem felere restauranter, der har fået topanmeldelser af gæsterne. Der er også en hoteldel til voksne uden børn, med et fredeligt poolområde.

Santa Monica er Boavistas fineste strand i et naturfredet område længst mod syd på øen. Lige ved siden af, ved den lange og næsten lige så fine strand Praia Lacacao, ligger hotelbyen Riu Touareg. Her bor du afsides fra civilisationen med gyldne sandkiltter som naboer. Inde på det store hotel er der masser at foretage sig.

Store pools og varierede menuer

På Riu Touareg er der et stort poolområde, tennisbaner, gym, spa og Riu Land til de små. Om aftenen er der forskellige former for underholdning og natklub. Maden får gode bedømmelser af vores gæster, og du kan vælge mellem flere restauranter, der byder på grillretter, asiatisk og det lokale køkken. All Inclusive indgår hele døgnet, og variationen er stor.

Oase for voksne uden børn

Alle ovennævnte faciliteter er også tilgængeligt for dem, der bor i den børnefri del, Riu Touareg Couples. Samtidig er der her egen have med pool, jacuzzi og snackbar, hvor der er stille og roligt. Riu Touareg Couples tager imod personer over 18 år.

Udflugtstips

  • Firehjulstrækker blandt sandklitter og småbyer
  • Båd- og fiskeudflugter
  • Strandfest i solnedgangen

Hverdagsliv i byerne

Vil du se dig omkring på egen hånd er der ca. fem kilometer til den nærmeste lille by, Povoacão Velha. Der findes en kombineret bar og butik, hvor de lokale mødes. Der er 32 kilometer til øens hovedby Sal Rei, og med taxi tager det cirka en halv time. Her er der farverige huse, nogle få butikker, et par enkle men personligt indrettede barer og en hel del restauranter.

Øen Boavista som helhed

Flere og flere opdager Boavista og Kap Verde. Det rolige tempo, det skønne klima og de mageløse strande gør det let at slappe af. Konstante vinde har også gjort øen populær blandt windsurfere. Turismen på Kap Verde er stadig under udvikling, så når du kommer udenfor hotellerne, skal du ikke forvente samme faciliteter og infrastruktur som på mere etablerede sol- og baderejsemål. Samtidig er det netop følelsen af at befinde sig midt i lokalbefolkningens dagligdag, der giver de stærkeste indtryk.

Rejsetyper i Santa Monica