Hoteller i Kap Verde

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Kap Verde. Vi har valgt de bedste hoteller, som Kap Verde har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i Kap Verde

Kap Verde har mange lækre hoteller at tilbyde, men her har vi fire gode bud på hotellet til din rejse til Kap Verde: TUI Blue Cabo Verde, Riu Karamboa, Blue Star Riu Touareg og Riu Funana.

Familiehoteller i Kap Verde

Når hele familien skal med på ferie, er det rart med et hotel, der tilbyder noget for alle aldre. Følgende hoteller er særlig familievenlige, og har noget for alle i familien: Riu Palace Santa Maria, som har hele fem pools, vandpark, All Inclusive og TUI Kids Club. Melia Dunas Beach Resort, der foruden børnepools har legeplads og international børneklub. Og Riu Palace Boavista, som også tilbyder børneklubber og pools.

Bedste hoteller for voksne i Kap Verde

Er ferien kun for voksne, anbefaler vi TUI Blue Cabo Verde, som er et voksenhotel, der byder gæster over 16 velkommen. Her er der pools, fitness, spa med parbehandlinger og mange andre aktiviteter.

Hoteller med vandland i Kap Verde

Riu Palace Santa Maria er et paradis for familier. Med fem pools, vandpark, All Inclusive, legeværelse, børneklub, spa og sportsaktiviteter, er her alt hvad familien har brug for.

Billige hoteller i Kap Verde

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Kap Verde, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.

Se alle All Inclusive hoteller i Kap Verde »

Se alle afbudsrejser til Kap Verde »

Se alle hoteller »