Rejser
til
Sal Rei

Pris fra

...

Hoteller

4

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 60,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKapverdiske escudo (CVE), Euro
  • Tidsforskel-2 timer
  • HovedstadPraia
  • SprogPortugisisk
  • Befolkningca. 5.000

Rejser til Sal Rei

Sal Rei

Sal Rei er en fredelig havneby, hvor det ægte hverdagsliv blandes med nogle få butikker og restauranter. Som på resten af Boavista er her gyldne sandklitter og strande, der virker nærmest uendelige. PÅ stranden syd for Sal Rei ligger vores populære familiehotel Riu Karamboa med All Inclusive, store pools, spa og aktiviteter.

I Sal Rei lever man efter mottoet "no stress". Byen består af en håndfuld gader med farverige huse, en havn og en strand med fiskerbåde. Der er nogle enkelte souvenirbutikker, et par enkle men personligt indrettede barer og en lille snes restauranter. Større er den ikke.

Sandstrand til lange gåture

Lige syd for centrum begynder den fine strand Praia de Chaves. Den strækker sig hele vejen ned til vores ClubHotel Riu Karamboa og længere endnu. Nærmest Sal Rei og resorthotellerne er der solstole og en del vandsport, men for det meste er stranden helt uberørt.

RIU på familiens top ti

Riu Karamboa har i flere år toppet listen over familiehoteller på Kap Verde. Her får du en ferien med All Inclusive, store pools, træningsmuligheder og en eprfekt beliggenhed ved den kilometerlange strand.

Udflugtstips

  • Firehjulstrækker blandt sandklitter og småbyer
  • Båd- og fiskeudflugter
  • Strandfest i solnedgangen

Kort bustransfer

Boavistas lufthavn ligger tæt på alle vores hoteller – perfekt ikke mindst for børnefamilier. Til Riu Karamboas og andre hoteller langs Praia de Chaves er transfertiden mindre end 15 minutter, til første hotelstop i Sal Rei tager det cirka 20 minutter.

Øen Boavista som helhed

Flere og flere opdager Boavista og Kap Verde. Det rolige tempo,det skønne klima og de mageløse strande gør det nemt at slappe af. Og da tidsforskellen er lille fungerer det også selv om du kun vil være borte i en uge. Med TUI kan du flyve nonstop til Boavista, og da der ikke er den store tidsforskel, kan det også lade sig gøre kun at være borte i en uge.

Konstante vinde har også gjort øen populær blandt windsurfere. Turismen i Kap Verde er stadig under udvikling, så når du kommer udenfor hotellerne, skal du ikke forvente samme udbud og infrastruktur som på mere etablerede sol- og baderejsemål. Samtidig er det netop følelsen af at være midt i lokalbefolkningens hverdagsliv, der giver de stærkeste indtryk.

Rejsetyper i Sal Rei