All Inclusive på Sardinien

Vores All Inclusive hoteller er perfekte til dig, der vil spise og drikke godt på ferien - uden at skulle tænke på regningen. Charterrejser med All Inclusive betyder, at alle måltider er betalt på forhånd, og både voksne og børn kan tage for sig af mad, drikke, is og lækkerier uden begrænsninger. Bestil en rejse til Sardinien og få en afslappende ferie, hvor alle i familien kan spise det, de bedst kan lide!

Hoteltips

Find dit hotel på Sardinien med All Inclusive

Vi har samlet en liste over vores All Inclusive hoteller på Sardinien, så du kan vælge det bedste All Inclusive på Sardinien til dig. På nogle hoteller er All Inclusive allerede inkluderet i grundprisen, mens andre hoteller har det som en mulighed, når du gennemfører din booking. Vi har hoteller for enhver smag, men hoteller med All Inclusive, som er særligt højt vurderet af vores gæster, er Is Serenas Badesi Village og MClub Del Golfo.


All Inclusive rejser på Sardinien for familier med børn

Rejser du med børn på All Inclusive-ferie til Sardinien, kan vi anbefale hotellet MClub Del Golfo. Hotellet har masser af børnevenlige aktiviteter, en børnepool og inkluderer også All Inclusive!


Hvad er inkluderet, når man bestiller All Inclusive?

Når du bestiller All Inclusive, er morgenmad, frokost, middag og drikkevarer til måltiderne altid inkluderet. Dette inkluderer drikkevarer såsom vand, sodavand, lokal øl og vin. Snacks og gratis drinks fra mindst én bar på hotellet er også inkluderet i prisen.


Billige All Inclusive rejser til Sardinien

All Inclusive rejser behøver ikke tømme hele opsparingen. For dig, der leder efter billige rejser til Sardinien med All Inclusive, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, der passer dig. Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt, kan du også tjekke vores afbudsrejser til Sardinien.


Husk også at tjekke vejret på Sardinien »

Se alle hoteller »