Hoteller på Kos

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Kos. Vi har valgt de bedste hoteller, som Kos har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller på Kos

Leder du efter det bedste hotel på Kos til lige netop dig? Her har vi samlet hele vores udvalg, og du kan nemt sortere i listen, så du finder dit drømmehotel. Vi har noget for enhver smag, uanset om du leder efter det perfekte hotel for hele familien, et afslappende voksenhotel eller et komfortabelt All Inclusive-hotel på Kos.


Familiehoteller på Kos

Leder du efter et familiehotel på Kos, kan vi anbefale Blue Star Atlantica Marmari Beach. Her er der både børnebassin og legeplads!


Bedste hoteller for voksne på Kos

Leder du efter et hotel for voksne på Kos? Så kan vi anbefale TUI BLUE Oceanis Beach Hotel. Dette er et TUI Blue For Two hotel, hvilket betyder, at hotellet er designet til to og holder en høj standard. Gæster på 16 år og derover er velkomne her.


Hoteller med vandland på Kos

Hoteller behøver ikke kun at betyde overnatning! Vandland er sjovt for alle aldre, og et tip til et hotel med vandland på Kos er SplashWorld hotellet Porto Bello Beach. Et andet tip er Blue Lagoon Resort, som også har sit eget vandland!


Billige hoteller på Kos

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie på Kos, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Se også vores afbudsrejser til Kos.


Se alle hoteller »