All Inclusive på Kos

Vores All Inclusive hoteller er perfekte til dig, der vil spise og drikke godt på ferien - uden at skulle tænke på regningen. Charterrejser med All Inclusive betyder, at alle måltider er betalt på forhånd, og både voksne og børn kan tage for sig af mad, drikke, is og lækkerier uden begrænsninger. Bestil en rejse til Kos og få en afslappende ferie, hvor alle i familien kan spise det, de bedst kan lide!

Hoteltips

Find dit hotel på Kos med All Inclusive

Her kan du se vores All Inclusive hoteller på Kos, så du kan finde det perfekte hotel til din ferie. På nogle hoteller er All Inclusive inkluderet, mens det på andre kan være tilgængeligt som et tilvalg. På listen kan du læse mere og finde det bedste All Inclusive hotel på Kos til dig. To populære hoteller, vi kan anbefale, er Blue Star Atlantica Marmari Beach og TUI Blue Atlantica Belvedere Resort.


All Inclusive rejser til Kos for familier med børn

Skal du ud og rejse med hele familien, gør All Inclusive din ferie nemmere. Med mad, drikke og godter inkluderet i prisen, kan alle bruge deres energi på at nyde opholdet. Hvis du planlægger en All Inclusive-ferie på Kos med børn, anbefaler vi Blue Star Atlantica Marmari Beach, som har en international børneklub og flere børnebassiner.


Hvad er inkluderet, når man bestiller All Inclusive?

Når du bestiller All Inclusive, er morgenmad, frokost, middag og drikkevarer til måltiderne altid inkluderet. Dette inkluderer drikkevarer såsom vand, sodavand, lokal øl og vin. Snacks og gratis drinks fra mindst én bar på hotellet er også inkluderet i prisen.


Billige All Inclusive rejser til Kos

All Inclusive rejser behøver ikke tømme hele opsparingen. For dig, der leder efter billige rejser til Kos med All Inclusive, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, der passer dig. Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt, kan du også tjekke vores afbudsrejser til Kos.


Husk også at tjekke vejret på Kos »

Se alle hoteller på Kos »