Tenerife for hele familien

2018-11-19
Stine Sørensen
I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.

Uanset hvor du bor, så kan du med fordel leje en bil flere dage. Øen har en god motorvej, så du nemt og hurtigt kommer rundt. Det er desuden bekvemt, når du rejser med børn, så I selv kan bestemme programmet og tilpasse dagen efter en middagslur og frokost.

Siampark

Uanset om du rejser med små børn, barnelige sjæle eller ægte vandhunde, så er Siam Park et aboslut must! Det kæmpe vandland er blandt verdens bedste af sin slags, og her kan du være sikker på, I ikke kommer til at kede jer. Parken har et utal af vilde rutsjebaner, der får selv de største mænd til at hvine højt. Send far en tur i Tower of Power, der tårner sig over vandparken med sine 28 meter. Her kan familiens største adrenalinjægere lader sig glide ned af den stejle rutsjebane med cirka 80 kilometer i timen, inden de flyver gennem akvariet fyldt med hajer og rokker.

For de lidt mindre er der The Lost City – en kæmpe legeplads i vand, hvor de små kan lege og plaske rundt. I flere af rutsjebanerne sidder du desuden i baderinge, så de mindste kan få følge af en forælder eller en større søskende. Rejser I med bedsteforældre, eller trænger I bare til en lille lur i løbet af en actionfyldt dag, så kan I slappe af ved den rolige, kunstige strand.

Køber du entré har du adgang til alle attraktioner med undtagelse af nogle private villaer. I kan også slippe helt for at have penge op af lommen og købe all inklusive-armbånd til hele parken. Siam Park arrangerer desuden busservice fra de største ferieområder. Læs mere på vandparkens hjemmeside.