2017-05-10

6 gratis rejse-apps

Rejsen står for døren og kufferten er pakket. Nu om dage rejser størstedelen afsted med en smartphone i lommen, hvilket kan være praktisk i mange situationer. Vi har derfor samlet 6 gratis apps, som er gode at have, når man skal ud og rejse.

Gratis rejse-apps

  1. Maps.me - detaljeret kort med god søgefunktion, som dækker over 300 lande og øer. Appen kan dessuden downloades, så den kan bruges uden internettilkobling. Findes til iOS og Android.

  2. XE Currency - smart valutaomregner, så du slipper for at stresse med hovedregningen ved kassen eller på markedet. Appen fungerer uden internet. Findes til iOS og Android.

  3. Google Translate - skriv, lyt og lær brugte fraser, som behøves på rejsen. Appen oversætter til og fra næsten alle sprog. En ny funktion i appen gør, at man via kameraet kan få oversat alt fra menukort til vejskilte - vælg blot kameraet i appen og placer det over teksten, som ønskes oversat.

  4. TripAdvisor - skriv din destination i søgefeltet, og få en masse tips til oplevelser, restauranter mv. Appen findes til både iOS og Android.

  5. Foodspotting - find netop den ret du ønsker at spise. Her kan du se hvad dine venner og eksperter anbefaler. Her kan man let finde alt fra den lækreste burger til de flotteste donuts.

  6. Check my Trip - Holder styr på alle dine rejser, tidspunkter for f.eks. check in, boarding, ændringer og eventuelle forsinkelser m.m.

  7. Husk, at downloade TUI Danmarks rejseapp inden ferien. Her kan du samler vi information om din kommende rejse, og det er muligt at chatte med guiderne på destinationen.

Lignende indlæg

Sådan mindsker vi forbruget af plastik – skridt for skridt

Den skræmmende stigning af plastikaffald, særligt i verdenshavene, er en af de største og mest alvorlige miljøtrusler. Kun omkring 15 procent plastik bliver i dag genanvendt (OECD), og hvert år ender omkring otte millioner tons plastikaffald i havene (UNEP). Det svarer omtrent til til en fuld skaldebil i minuttet ifølge World Economic Forum. Hos TUI mindsker vi derfor forbruget af engangsplast på vores egne hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-15

Sådan arbejder TUI med bæredygtighed på rejsen

Det er ingen hemmelighed, at transport generelt og fly i særdeleshed er en belastning for vores planet. Men rejserne er også en gode, som de færreste af os er klar til at undvære. Så hvordan sikrer vi, at vores rejser i dag ikke ødelægger den verden, vi skal opleve i morgen? Her kan du læse mere om, hvad TUI gør for at sikre en mere bæredygtig turisme, samt hvad du selv kan gøre for at mindske dit aftryk under ferien.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-04

Er du klar til take-off?

Har du alle de rigtige vacciner til næste rejse? Dækker din forsikring en tur på skadestuen? Og hvordan er det nu lige med væsker i håndbagagen? Der er mange ting, du skal have styr på inden rejsen, og at finde rundt i alle regler og anbefalinger kan næsten være lidt så udfordrende som at finde rundt i den travleste lufthavn. TUI har samlet en lille tjekliste, så du kan få styr på de vigtigste ting inden rejsen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-10-03

LET THE KIDS RULE! Børnejuryen vælger mad på flyet

TUI's flyselskab tager sine yngste gæster alvorligt. Så meget at man i år har taget skridtet til at lade børnene selv bestemme, hvilken mad der skal serveres om bord. Læs om hvordan det gik, og mød det charmerende testpanel.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-06-14