2017-05-10
Laura
Rejsen står for døren og kufferten er pakket. Nu om dage rejser størstedelen afsted med en smartphone i lommen, hvilket kan være praktisk i mange situationer. Vi har derfor samlet 6 gratis apps, som er gode at have, når man skal ud og rejse.

Gratis rejse-apps

  1. Maps.me - detaljeret kort med god søgefunktion, som dækker over 300 lande og øer. Appen kan dessuden downloades, så den kan bruges uden internettilkobling. Findes til iOS og Android.

  2. XE Currency - smart valutaomregner, så du slipper for at stresse med hovedregningen ved kassen eller på markedet. Appen fungerer uden internet. Findes til iOS og Android.

  3. Google Translate - skriv, lyt og lær brugte fraser, som behøves på rejsen. Appen oversætter til og fra næsten alle sprog. En ny funktion i appen gør, at man via kameraet kan få oversat alt fra menukort til vejskilte - vælg blot kameraet i appen og placer det over teksten, som ønskes oversat.

  4. TripAdvisor - skriv din destination i søgefeltet, og få en masse tips til oplevelser, restauranter mv. Appen findes til både iOS og Android.

  5. Foodspotting - find netop den ret du ønsker at spise. Her kan du se hvad dine venner og eksperter anbefaler. Her kan man let finde alt fra den lækreste burger til de flotteste donuts.

  6. Check my Trip - Holder styr på alle dine rejser, tidspunkter for f.eks. check in, boarding, ændringer og eventuelle forsinkelser m.m.

  7. Husk, at downloade TUI Danmarks rejseapp inden ferien. Her kan du samler vi information om din kommende rejse, og det er muligt at chatte med guiderne på destinationen.

Lignende indlæg

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

Krydstogt – sådan fungerer det

Daniel Custemo, salgskonsulent hos TUI, har (indtil videre) været på mere end 30 krydstogter. Her fortæller han, hvordan det foregår på og omkring fartøjet.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-14

Klatring på Kalymnos

Googler du ordet "klatring", vil du snart sidde og læse om den græske ø Kalymnos. Blandt sportsklatrere har øen samme status, som Michelin-restauranter har for foodies. Hvorfor? Vi har forsøgt at finde svaret og har mødt en ekspert, som selv har hængt i en tynd line under de overhængende klipper.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-30

Sådan arbejder TUI med bæredygtighed på rejsen

Det er ingen hemmelighed, at transport generelt og fly i særdeleshed er en belastning for vores planet. Men rejserne er også en gode, som de færreste af os er klar til at undvære. Så hvordan sikrer vi, at vores rejser i dag ikke ødelægger den verden, vi skal opleve i morgen? Her kan du læse mere om, hvad TUI gør for at sikre en mere bæredygtig turisme, samt hvad du selv kan gøre for at mindske dit aftryk under ferien.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-04