6 gratis rejse-apps

Rejsen står for døren og kufferten er pakket. Nu om dage rejser størstedelen afsted med en smartphone i lommen, hvilket kan være praktisk i mange situationer. Vi har derfor samlet 6 gratis apps, som er gode at have, når man skal ud og rejse.

Gratis rejse-apps

  1. Maps.me - detaljeret kort med god søgefunktion, som dækker over 300 lande og øer. Appen kan dessuden downloades, så den kan bruges uden internettilkobling. Findes til iOS og Android.

  2. XE Currency - smart valutaomregner, så du slipper for at stresse med hovedregningen ved kassen eller på markedet. Appen fungerer uden internet. Findes til iOS og Android.

  3. Google Translate - skriv, lyt og lær brugte fraser, som behøves på rejsen. Appen oversætter til og fra næsten alle sprog. En ny funktion i appen gør, at man via kameraet kan få oversat alt fra menukort til vejskilte - vælg blot kameraet i appen og placer det over teksten, som ønskes oversat.

  4. TripAdvisor - skriv din destination i søgefeltet, og få en masse tips til oplevelser, restauranter mv. Appen findes til både iOS og Android.

  5. Foodspotting - find netop den ret du ønsker at spise. Her kan du se hvad dine venner og eksperter anbefaler. Her kan man let finde alt fra den lækreste burger til de flotteste donuts.

  6. Check my Trip - Holder styr på alle dine rejser, tidspunkter for f.eks. check in, boarding, ændringer og eventuelle forsinkelser m.m.

  7. Husk, at downloade TUI Danmarks rejseapp inden ferien. Her kan du samler vi information om din kommende rejse, og det er muligt at chatte med guiderne på destinationen.

Lignende indlæg

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Dreamliner. Længere rejser med mindre udslip

På TUIs oversøiske flyvninger benytter vi de mest energieffektive fly. En Dreamliner bruger op til 20 procent mindre brændstof end andre fly af samme størrelse, hvilket reducerer udslippet markant. Vi har set nærmere på flyet, der i vinter kan bringe dig til Thailand, Vietnam, Mexico og flere andre tropiske rejsemål.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sådan mindsker vi forbruget af plastik – skridt for skridt

Den skræmmende stigning af plastikaffald, særligt i verdenshavene, er en af de største og mest alvorlige miljøtrusler. Kun omkring 15 procent plastik bliver i dag genanvendt (OECD), og hvert år ender omkring otte millioner tons plastikaffald i havene (UNEP). Det svarer omtrent til til en fuld skaldebil i minuttet ifølge World Economic Forum. Hos TUI mindsker vi derfor forbruget af engangsplast på vores egne hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen