Inspiration
Sådan pakker du din håndbagage bedst – tips & tricks

Sådan pakker du din håndbagage bedst – tips & tricks

2017-02-21

Hvordan pakker man en håndbagage bedst muligt? Hvad må du have med? Hvad der er godt at have lige ved hånden er selvfølgelig afhængig af, hvilken type rejse det er – en weekendrejse med din partner eller en langdistanceflyvning med hele familien? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips og tricks.

Pak kun det mest nødvendige 

Rejser du kun med håndbagage kan det være en udfordring at pakke lidt men stadig det mest nødvendige. Her er vores guide til hvordan du kan pakke din håndbagage smartest muligt og samtidigt overholde reglerne for håndbagage.

Først og fremmest er det godt at lave en huskeliste over ting du ved der er vigtige at have med.  Der findes flere apps der kan hjælpe med at huske en på hvad man skal huske at pakke til en rejse som fx appen Packpoint. Det er en god ide at pakke efter aktiviteter på rejsen. Skal du fx på en aktiv ferie, bør du pakke sportstøj og skal du ud at vandre, er det godt at overveje hvilket fodtøj du har med. Husk også at flydende væsker ikke må overstige 100 ml. og skal kunne være i en klar plastikpose som fås i de fleste lufthavne. Du bør undersøge reglerne for din lufthavn inden afrejsen. Her kan du læse mere detaljeret om regler for både håndbagage og indchecket bagage.

Hvad skal jeg pakke? 

  • Medbring et pudebetræk, det fylder ingenting men kan benyttes som en pude, hvis du for eksempel stopper din trøje ind i det.
  • De tynde badehætter man får på hotellerne er perfekt til at putte over beskidte sko, der skal dele plads med dit tøj.
  • Pak let skiftetøj og bikini/badebukser i håndbagagen. Det er ikke sjovt at panikshoppe den første dag på rejsemålet, især ikke badetøj. Hvis du mod forventning skulle miste din indcheckede bagage.

Hvad er den bedste kuffert?
Hvilken type af taske der er bedst, er lidt afhængig af, hvordan du rejser. Er der et stykke at gå til lufthavnsbussen eller en metrostation, kan en rullekuffert være et dårligt alternativ, specielt i vinterhalvåret med sne og grus. Hvis du derimod springer direkte ind i bilen eller taxien lige udenfor terminalen, er en taske med 360° hjul meget let og smidig. I TUIs egen shop findes forskellige typer af tasker og andre smarte rejseting og gadgets. Den ergonomiske bagagevogn er en personlig favorit!

 

Pak som en professionel! 

Tom Ayzenberg har lavet en video om hvordan man pakker håndbagage som en pro.