2017-02-21

Sådan pakker du din håndbagage bedst - tips & tricks

Hvordan pakker man en håndbagage bedst muligt? Hvad må du have med? Hvad der er godt at have lige ved hånden er selvfølgelig afhængig af, hvilken type rejse det er – en weekendrejse med din partner eller en langdistanceflyvning med hele familien? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips og tricks.

Pak kun det mest nødvendige

Rejser du kun med håndbagage kan det være en udfordring at pakke lidt men stadig det mest nødvendige. Her er vores guide til hvordan du kan pakke din håndbagage smartest muligt og samtidigt overholde reglerne for håndbagage.
Først og fremmest er det godt at lave en huskeliste over ting du ved der er vigtige at have med. Der findes flere apps der kan hjælpe med at huske en på hvad man skal huske at pakke til en rejse som fx appen Packpoint. Det er en god ide at pakke efter aktiviteter på rejsen. Skal du fx på en aktiv ferie, bør du pakke sportstøj og skal du ud at vandre, er det godt at overveje hvilket fodtøj du har med. Husk også at flydende væsker ikke må overstige 100 ml. og skal kunne være i en klar plastikpose som fås i de fleste lufthavne. Du bør undersøge reglerne for din lufthavn inden afrejsen. Her kan du læse mere detaljeret om regler for både håndbagage og indchecket bagage.
Hvad skal jeg pakke?

  • Medbring et pudebetræk, det fylder ingenting men kan benyttes som en pude, hvis du for eksempel stopper din trøje ind i det.
  • De tynde badehætter man får på hotellerne er perfekt til at putte over beskidte sko, der skal dele plads med dit tøj.
  • Pak let skiftetøj og bikini/badebukser i håndbagagen. Det er ikke sjovt at panikshoppe den første dag på rejsemålet, især ikke badetøj. Hvis du mod forventning skulle miste din indcheckede bagage.

Hvad er den bedste kuffert?

Hvilken type af taske der er bedst, er lidt afhængig af, hvordan du rejser. Er der et stykke at gå til lufthavnsbussen eller en metrostation, kan en rullekuffert være et dårligt alternativ, specielt i vinterhalvåret med sne og grus. Hvis du derimod springer direkte ind i bilen eller taxien lige udenfor terminalen, er en taske med 360° hjul meget let og smidig. I TUIs egen shop findes forskellige typer af tasker og andre smarte rejseting og gadgets. Den ergonomiske bagagevogn er en personlig favorit!

Lignende indlæg

Sådan mindsker vi forbruget af plastik – skridt for skridt

Den skræmmende stigning af plastikaffald, særligt i verdenshavene, er en af de største og mest alvorlige miljøtrusler. Kun omkring 15 procent plastik bliver i dag genanvendt (OECD), og hvert år ender omkring otte millioner tons plastikaffald i havene (UNEP). Det svarer omtrent til til en fuld skaldebil i minuttet ifølge World Economic Forum. Hos TUI mindsker vi derfor forbruget af engangsplast på vores egne hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-15

Sådan arbejder TUI med bæredygtighed på rejsen

Det er ingen hemmelighed, at transport generelt og fly i særdeleshed er en belastning for vores planet. Men rejserne er også en gode, som de færreste af os er klar til at undvære. Så hvordan sikrer vi, at vores rejser i dag ikke ødelægger den verden, vi skal opleve i morgen? Her kan du læse mere om, hvad TUI gør for at sikre en mere bæredygtig turisme, samt hvad du selv kan gøre for at mindske dit aftryk under ferien.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-04

Er du klar til take-off?

Har du alle de rigtige vacciner til næste rejse? Dækker din forsikring en tur på skadestuen? Og hvordan er det nu lige med væsker i håndbagagen? Der er mange ting, du skal have styr på inden rejsen, og at finde rundt i alle regler og anbefalinger kan næsten være lidt så udfordrende som at finde rundt i den travleste lufthavn. TUI har samlet en lille tjekliste, så du kan få styr på de vigtigste ting inden rejsen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-10-03

LET THE KIDS RULE! Børnejuryen vælger mad på flyet

TUI's flyselskab tager sine yngste gæster alvorligt. Så meget at man i år har taget skridtet til at lade børnene selv bestemme, hvilken mad der skal serveres om bord. Læs om hvordan det gik, og mød det charmerende testpanel.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-06-14