Inspiration
Riu Palace – luksuriøse strandhoteller med høj service

Riu Palace – luksuriøse strandhoteller med høj service

2017-09-27

Riu Palace-hotellerne ligger altid ved stranden, og tilbyder gæsterne højeste standard og komfort. Strandbeliggenheden er ofte den bedste på hele rejsemålet og al service, mad og drikke er af højeste kvalitet. Det vigtigte af alt er, at kunden altid er fokus.

Med fokus på detaljen

Hvis vi er glade for, at være de eneste, som kan tilbyde RIU-hoteller til vores rejsende, er vi ekstremt stolte af, at være de eneste som tilbyder Riu Palace. Her er den højeste service en tand bedre, finish’en lidt skarpere og det er sjældent, at der ikke indgår cava til morgenmad. Det meste er ens på hotellerne, men afhængig af hvem du rejser med, kan det være godt eller skidt, at visse af hotellerne er børnefrie, og tager imod gæster fra 18 år.

Altid på Riu Palace:

  • Beliggenhed lige ved stranden
  • Klassificering TTTT+ eller TTTTT
  • Mad og drikke i topklasse og ekslusive restauranter
  • Høj værelsesstandard og indbydende fællesarealer
  • Design i en stil, som forbindes med værtslandets arkitektur

Sådan siger to af vores tilfredse Riu Palace-gæster
“Det bedste hotel. Jeg har boet på andre femstjernede hoteller på Gran Canaria. Dette var dog det absolut bedste af dem alle. Fantastisk søde og serviceminded personale. Rent og flot overalt, fantastisk poolområde. Skal helt sikkert rejse hertil igen!”
Pelle, august 2017, Riu Palace Meloneras

“Luksuriøs uge. Tag til Riu Palace på Tenerife. Vil du blive taget godt hånd om, spise god mad og få en luksuriøs følelse – så har du valgt det rigtige hotel. Personalet var super søde, omgivelserne fine og maden rigtig god.”
Ulrika, juli 2017, Riu Palace Tenerife

Tre spændende nyheder for vinteren 2017/18

Den kommende vinter begynder vi at flyve direkte til Punta Cana i Den Dominikanske Republik, og vi kan tilbyde ikke mindre end tre Riu Palace-hoteller.

  1. Riu Palce Bavaro – Et af Punta Canas bedste hoteller.
  2. Riu Palace Punta Cana – Stilfuldt strandhotel med to pools.
  3. Riu Palace Macao – Børnefrit strandhotel med høj standard.