Prøv Blue Star Medora Auri i Kroatien

Nogle gange vil man gerne springe ud i noget nyt, uden at det bliver alt for anderledes. Det gælder ikke mindst rejser – og det har du mulighed for nu. Med TUI kan du nu rejse til det sydlige Kroatien. Med vores direkte fly er du fremme på mindre end tre timer.

Her i skærgårdslandet ved det Adriatiske hav, er vandet krystalklart og snorkelvenligt, byerne er små og venlige og hotellerne er moderne.

Vores Blue Star Medora Auri er et moderne hotel, der ligger lige ved stranden i et område, der er smukt som et postkort.

Mellem stranden og hotellet går strandpromenaden, der er perfekt til en løbetur om morgenen og til en dejlig gåtur om aftenen, hvor man kan gå ind til den hyggelige by Podgora, der både har restauranter, småbutikker og en lille marina.

Der er også forskellige aktiviteter, swimmingpool og loungestemning ved stranden.
Læs mere om Blue Star Medora Auri i Kroatien »

Børn hopper i poolen med baderinge
Stor pool til hele familien.
Tapastallerken på TUI Blue Star
Der serveres lækker mad i restauranten.
Strandpromenade foran TUI Blue Medora Auri
Skøn strand ved hotellet.
Lys reception på TUI Blue Medora Auri
Hotellet er moderne med skandinavisk indretning.
Bamse foran poolen på TUI Blue Star Medora Auri
Bamse besøger børnene på Blue Star Medora Auri.

Lignende indlæg

TUI Blue for all

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der spørger kokken om opskriften, gerne låner en cykel for at udforske på egen hånd eller overtaler hele familien til at prøve yoga i solopgangen. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For All.

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura

Vandreture i Kroatien

Har du lyst til at vandre i det smukke Kroatien? Her giver vi dig tips til fantastiske vandrestier, der tager dig rundt i Dalmatiens Bjergene, søerne ved Plitvices nationalpark, til Krkas berømte vandfald og rundt mellem kroer og vingårde på øen Brac.
Stine Sørensen Stine Sørensen