Prøv Blue Star Medora Auri i Kroatien

2016-11-01
Anja Jensen
Nogle gange vil man gerne springe ud i noget nyt, uden at det bliver alt for anderledes. Det gælder ikke mindst rejser – og det har du mulighed for nu. Med TUI kan du nu rejse til det sydlige Kroatien. Med vores direkte fly er du fremme på mindre end tre timer.

Her i skærgårdslandet ved det Adriatiske hav, er vandet krystalklart og snorkelvenligt, byerne er små og venlige og hotellerne er moderne.

Vores Blue Star Medora Auri er et moderne hotel, der ligger lige ved stranden i et område, der er smukt som et postkort.

Mellem stranden og hotellet går strandpromenaden, der er perfekt til en løbetur om morgenen og til en dejlig gåtur om aftenen, hvor man kan gå ind til den hyggelige by Podgora, der både har restauranter, småbutikker og en lille marina.

Der er også forskellige aktiviteter, swimmingpool og loungestemning ved stranden.
Læs mere om Blue Star Medora Auri hotellet i Kroatien »
Læs gæsternes tips til Blue Star Medora Auri »

Rejs med TUI til Kroatien
Stor pool til hele familien.
Rejs med TUI til Kroatien
Der serveres lækker mad i restauranten.
Rejs med TUI til Kroatien
Skøn strand ved hotellet.
Rejs med TUI til Kroatien
Hotellet er moderne med skandinavisk indretning.
Rejs med TUI til Kroatien
Bamse besøger børnene på Blue Star Medora Auri.

Lignende indlæg

Europas 10 bedste strande

Kan du bedst lide hvide, lavvandede sandstrande, eller er du mere til fine rullestenstrande med skvulpende bølger? Omkring Middelhavet i Europa findes der strande for enhver smag. Vi har samlet nogle af vores utimative sommerfavoritter her.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-02

Bulgariens bedste strande – 8 tips

En ferie i Bulgarien er lig med billige priser og fine strande – og her taler vi altså ikke kun om Sunny Beach. Duni, Nessebar og Golden Sands er tre strande, som alle har hver sin karakteristiske charme. Her giver vi tips til en strand for enhver smag.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-05-23

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

Luksushoteller på Cypern

Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14