Prøv Blue Star Medora Auri i Kroatien

2016-11-01
Anja Jensen
Nogle gange vil man gerne springe ud i noget nyt, uden at det bliver alt for anderledes. Det gælder ikke mindst rejser – og det har du mulighed for nu. Med TUI kan du nu rejse til det sydlige Kroatien. Med vores direkte fly er du fremme på mindre end tre timer.

Her i skærgårdslandet ved det Adriatiske hav, er vandet krystalklart og snorkelvenligt, byerne er små og venlige og hotellerne er moderne.

Vores Blue Star Medora Auri er et moderne hotel, der ligger lige ved stranden i et område, der er smukt som et postkort.

Mellem stranden og hotellet går strandpromenaden, der er perfekt til en løbetur om morgenen og til en dejlig gåtur om aftenen, hvor man kan gå ind til den hyggelige by Podgora, der både har restauranter, småbutikker og en lille marina.

Der er også forskellige aktiviteter, swimmingpool og loungestemning ved stranden.
Læs mere om Blue Star Medora Auri hotellet i Kroatien »
Læs gæsternes tips til Blue Star Medora Auri »

Rejs med TUI til Kroatien
Stor pool til hele familien.
Rejs med TUI til Kroatien
Der serveres lækker mad i restauranten.
Rejs med TUI til Kroatien
Skøn strand ved hotellet.
Rejs med TUI til Kroatien
Hotellet er moderne med skandinavisk indretning.
Rejs med TUI til Kroatien
Bamse besøger børnene på Blue Star Medora Auri.

Lignende indlæg

5 grunde til at en ferie er bedre med TUI

Ude godt, men hjemme bedst… stemmer det virkelig altid? Absolut ikke. På TUIs familieferier kan ude være meget bedre end bare godt. Alt fra grillaftener, svømmeskole og træning til ganske enkelt at vågne om morgenen, kan være meget bedre når du er væk.
Sissi Sissi 2019-05-22

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

Luksushoteller på Cypern

Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14

8 familiehoteller direkte ved stranden

TUI Family Life-hotellerne har alt du kan ønske dig til en god familieferie. Alt lige fra store poolområder til børneklubber, aktiviteter, restauranter, og fitness. Oven i dette er beliggenheden altid god! Her guider vi dig til vores Family Life hoteller direkte ved stranden.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-06