Prøv Blue Star Medora Auri i Kroatien

2016-11-01
Anja
Nogle gange vil man gerne springe ud i noget nyt, uden at det bliver alt for anderledes. Det gælder ikke mindst rejser – og det har du mulighed for nu. Med TUI kan du nu rejse til det sydlige Kroatien. Med vores direkte fly er du fremme på mindre end tre timer.

Her i skærgårdslandet ved det Adriatiske hav, er vandet krystalklart og snorkelvenligt, byerne er små og venlige og hotellerne er moderne.

Vores Blue Star Medora Auri er et moderne hotel, der ligger lige ved stranden i et område, der er smukt som et postkort.

Mellem stranden og hotellet går strandpromenaden, der er perfekt til en løbetur om morgenen og til en dejlig gåtur om aftenen, hvor man kan gå ind til den hyggelige by Podgora, der både har restauranter, småbutikker og en lille marina.

Der er også forskellige aktiviteter, swimmingpool og loungestemning ved stranden.
Læs mere om Blue Star Medora Auri hotellet i Kroatien »
Læs gæsternes tips til Blue Star Medora Auri »

Rejs med TUI til Kroatien
Stor pool til hele familien.
Rejs med TUI til Kroatien
Der serveres lækker mad i restauranten.
Rejs med TUI til Kroatien
Skøn strand ved hotellet.
Rejs med TUI til Kroatien
Hotellet er moderne med skandinavisk indretning.
Rejs med TUI til Kroatien
Bamse besøger børnene på Blue Star Medora Auri.

Lignende indlæg

5 vilde vandparker i Europa

Få ting her i verden kan lokke det indre legebarn frem hos både børn og voksne som vand. Kombinerer du vandet med fart, kraftige vandfald og mange højdemeter har endorfinniveauet en tendens til at stige ligeså højt som humøret. Her har vi samlet nogle af Europas vildeste vandparker med potentiale til at fremkalde ægte lykkerus.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-24

Albanien er sommerens nyhed

Mellem Montenegro og Grækenland langs med Adriaterhavets kyst, ligger Albanien. I nord tårner høje alpetoppe sig mod himlen, og i syd finder du fine strande langs hele rivieraen. Her findes noget for enhver smag. Paradisstrande med azurblåt hav, vandrestier, naturoplevelser, historiske seværdigheder og velsmagende mad.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-07

Orlando, Miami eller Fort Lauderdale: Hvor skal du bo i Florida?

Florida er næsten fire gange større end Danmark, og de tre mest populære byer – Orlando, Miami og Fort Lauderdale – er meget forskellige. Det er derfor ikke helt lige meget, hvor du bor. Er du vild efter en rejse til solskinsstaten, men ved endnu ikke, hvor du skal bo i Florida? Så læs med her når vi giver dig en lynguide til The Sunshine State.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-03

Kanarieøerne eller Kap Verde - vi guider dig til den rette vinterferie

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura 2018-11-16