Nye TUI Blue – Mere end et feriehotel

TUI Blue er vores nye flagskib og det findes i tre varianter – For All, For Two og For Families. Her kommer du tættere på rejsemålet og dem du rejser med, uanset hvornår på året det er, og hvem du har med dig. TUI Blue er mere end et feriehotel. Det er en oplevelse i sig selv.

Fra og med premieren den 7. november er TUI Blue fællesbetegnelsen for vores bedste hoteloplevelser. Skabt til dig der ikke er bange for at spørge kokken om en opskrift. Som låner en cykel og udforsker kysten på egen hånd. Eller overbeviser hele familien om at prøve yoga i solopgangen. Uanset om TUI Blue For All, For Two eller For Families falder i din smag, så vil du få en moderne og spændende ferie.

TUI Blue For Families

Svømmetime på TUI Blue for Families
På TUI Blue For Families kan børnene lære deres allerførste svømmetag!

På TUI Blue For Families findes alt du længes efter af både aktiviteter og skøn afslapning. På billedet ser du nogle kommende elitesvømmere, der får instruktioner af svømmelæreren Eja på TUI Blue Tropical i tyrkiske Sarigerme. Ét blandt mange eksempler på, hvordan TUI Blue gør feriens hotel til en oplevelse du vil huske i lang tid.

De fleste TUI Blue For Families hed tidligere TUI Family Life og alt det, der gjorde disse hoteller så populære, er blevet bevaret – fra Bamseklub og musicalshows til træning og restaurantudvalg.

TUI Blue For Two

Mænd på svømmetur i havet
På TUI Blue For Two får I tid til at være sammen

Hotellerne indenfor TUI Blue For Two er skabt udelukkende til jer, der rejser på tomandshånd – uanset om det betyder kærlighedsferie, kvalitetstid for mor og datter eller en hyggetur med vennen. Alle hotellerne er børnefrie og har spa, gym, yoga, fitnesstræning og flere restauranter. De fleste af dem hed tidligere TUI Sensimar.

TUI Blue For All

TUI Blue medarbejder på knallert i Tyrkiet
På TUI Blue For All er hotellet en stor del af oplevelsen

Vælger du TUI Blue For All kan du – som navnet antyder – se frem til en oplevelse, der passer til både små og store selskaber, samt singler og familier. Hotellerne har et moderne design med højeste komfort og fokuserer på, at du vil opleve rejsemålets kulinariske specialiteter, natur og kultur. Helsekonceptet BLUEf!t omfatter både kostvejledning, fitness med personlige trænere, sportsudflugter og lektioner i for eksempel autogen træning og meditationsyoga.

solsenge på TUI Blue hotel