2019-07-25

Malta med børn – tips til hele familien

I samarbejde med Grækenlands turistbureau
greecelogo

Malta er en ø, som lokker mange til. Krystalklart vand, små fiskebåde, smalle stræder og et behageligt klima. Desuden er det perfekt at rejse med børn til Malta. Her giver vi vores bedste tips til øen for hele familien.

Splash and Fun Water Park

Vandparken Splash and Fun ligger 20 minutter fra Velletta, og her er der sjov for børn i alle aldre. Pools, rutsjebaner, et mindre tivoli, dykkerpool, bølgemaskine og et vandland for de mindste børn.

Den blå lagune

Tag en bådtur til øen Comino med stop i den blå lagune. Det er et stort, klart havbassin omgivet af kalkstensklipper, hvor I kan nyde solen, bade og snorkle.

Rejs med TUI til Malta
Den blå lagune på Malta er et must.

Espolira Science Centre

I 2016 åbnede Esplora i Villa Bighi i bydelen Kalkara med en fantastisk udsigt over den store havn. Du kan tage bussen fra Valletta eller gå dertil på cirka 20 minutter. Her findes et planetarium, et udendørs eventyrland og en interaktivt del for alle aldre indendørs.

Malta National Aquarium

Oplev Malta under vandet uden at blive våd. 41 store akvarier med mere end 100 forskellige fiskearter, reptiler og insekter. Udenfor findes der en stor legeplads og en restaurant. Du kommer hertil med bus eller taxa fra Valletta, det tager omkring en halv time.

Temaparken Popeye Village

Dette sted opstod i 80’erne i forbindelse med en filmindspilning. I dag er det er sted med beachclubs, vandrutsjebaner, minigolf og vand-trampoliner. Temaparken ligger på det nordlige Malta, cirka 45 minutter fra Valletta.

Rejs med TUI til Malta
Popeye Village har det meste for børn.

Øen Gozo

Tag en bådtur til smukke Gozo. Besøg øens bedste strand Ramla Bay, hvor sandet er fint og orangerødt, bad i det krystalklare vand og tag en gåtur til den kendte grotte Calypso Cave.

Gå rundt i Valletta

Maltas hovedstad er virkelig et besøg værd. Tips til seværdigheder er Manoel-teateret, en gondoltur, haven Il Barrakka ta Fuq og St John katedralen. Rejser du med større børn anbefaler vi Malta Experience, hvor I får en 45 minutter lang præsentation af Maltas historie i en biograf.

Rejs til Malta med TUI
De smukke gader i Valletta.