Malta med børn – tips til hele familien

2019-07-25
Stine Sørensen

I samarbejde med Maltas turistbureau
maltabluetest

Malta er en ø, som lokker mange til. Krystalklart vand, små fiskebåde, smalle stræder og et behageligt klima. Desuden er det perfekt at rejse med børn til Malta. Her giver vi vores bedste tips til øen for hele familien.

Splash and Fun Water Park

Vandparken Splash and Fun ligger 20 minutter fra Velletta, og her er der sjov for børn i alle aldre. Pools, rutsjebaner, et mindre tivoli, dykkerpool, bølgemaskine og et vandland for de mindste børn.

Den blå lagune

Tag en bådtur til øen Comino med stop i den blå lagune. Det er et stort, klart havbassin omgivet af kalkstensklipper, hvor I kan nyde solen, bade og snorkle.

Rejs med TUI til Malta
Den blå lagune på Malta er et must.

Espolira Science Centre

I 2016 åbnede Esplora i Villa Bighi i bydelen Kalkara med en fantastisk udsigt over den store havn. Du kan tage bussen fra Valletta eller gå dertil på cirka 20 minutter. Her findes et planetarium, et udendørs eventyrland og en interaktivt del for alle aldre indendørs.

Malta National Aquarium

Oplev Malta under vandet uden at blive våd. 41 store akvarier med mere end 100 forskellige fiskearter, reptiler og insekter. Udenfor findes der en stor legeplads og en restaurant. Du kommer hertil med bus eller taxa fra Valletta, det tager omkring en halv time.

Temaparken Popeye Village

Dette sted opstod i 80’erne i forbindelse med en filmindspilning. I dag er det er sted med beachclubs, vandrutsjebaner, minigolf og vand-trampoliner. Temaparken ligger på det nordlige Malta, cirka 45 minutter fra Valletta.

Rejs med TUI til Malta
Popeye Village har det meste for børn.

Øen Gozo

Tag en bådtur til smukke Gozo. Besøg øens bedste strand Ramla Bay, hvor sandet er fint og orangerødt, bad i det krystalklare vand og tag en gåtur til den kendte grotte Calypso Cave.

Gå rundt i Valletta

Maltas hovedstad er virkelig et besøg værd. Tips til seværdigheder er Manoel-teateret, en gondoltur, haven Il Barrakka ta Fuq og St John katedralen. Rejser du med større børn anbefaler vi Malta Experience, hvor I får en 45 minutter lang præsentation af Maltas historie i en biograf.

Rejs til Malta med TUI
De smukke gader i Valletta.

Lignende indlæg

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Blue Star Euphoria Resort er et nyt 5-stjernet hotel i den maleriske fiskerby Kolimbari. Det ligger på et 60 000 kvadratmeter stort strandområde omgivet af smuk natur og krystalklart vand. Euphoria Resort ligger ikke bare nær Chania (23 kilometer), og det er det perfekte udgangspunkt til alle de strande, du bare må besøge på Kreta; såsom smukke Falassaerne og Elafonissi samt den fantastiske lagune Balos. Her kan ud læse mere om hotellet i et interview med Marietta Mathioulaki, ejer af Blue Star Euphoria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-01

Thailand – det perfekte rejsemål med børn

Thailand er et af de mest børnevenlige lande at rejse i – og det er der mange grunde til. Mange rejser til Thailand med børnene år efter år, og der er altid noget at vende tilbage til og opleve endnu mere af smilets land.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-27

En guide til Santa Maria

Santa Maria er en farverige badeby på øen Sal på Kap Verde. Her er der skønne hoteller, gode restauranter, en lang strand og små butikker. Men hvad må du ikke misse på dit besøg hertil? Her er vores guide til Santa Maria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-26

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13