Malta med børn – tips til hele familien

I samarbejde med Grækenlands turistbureau
greecelogo

Malta er en ø, som lokker mange til. Krystalklart vand, små fiskebåde, smalle stræder og et behageligt klima. Desuden er det perfekt at rejse med børn til Malta. Her giver vi vores bedste tips til øen for hele familien.

Splash and Fun Water Park

Vandparken Splash and Fun ligger 20 minutter fra Velletta, og her er der sjov for børn i alle aldre. Pools, rutsjebaner, et mindre tivoli, dykkerpool, bølgemaskine og et vandland for de mindste børn.

Den blå lagune

Tag en bådtur til øen Comino med stop i den blå lagune. Det er et stort, klart havbassin omgivet af kalkstensklipper, hvor I kan nyde solen, bade og snorkle.

Rejs med TUI til Malta
Den blå lagune på Malta er et must.

Espolira Science Centre

I 2016 åbnede Esplora i Villa Bighi i bydelen Kalkara med en fantastisk udsigt over den store havn. Du kan tage bussen fra Valletta eller gå dertil på cirka 20 minutter. Her findes et planetarium, et udendørs eventyrland og en interaktivt del for alle aldre indendørs.

Malta National Aquarium

Oplev Malta under vandet uden at blive våd. 41 store akvarier med mere end 100 forskellige fiskearter, reptiler og insekter. Udenfor findes der en stor legeplads og en restaurant. Du kommer hertil med bus eller taxa fra Valletta, det tager omkring en halv time.

Temaparken Popeye Village

Dette sted opstod i 80’erne i forbindelse med en filmindspilning. I dag er det er sted med beachclubs, vandrutsjebaner, minigolf og vand-trampoliner. Temaparken ligger på det nordlige Malta, cirka 45 minutter fra Valletta.

Rejs med TUI til Malta
Popeye Village har det meste for børn.

Øen Gozo

Tag en bådtur til smukke Gozo. Besøg øens bedste strand Ramla Bay, hvor sandet er fint og orangerødt, bad i det krystalklare vand og tag en gåtur til den kendte grotte Calypso Cave.

Gå rundt i Valletta

Maltas hovedstad er virkelig et besøg værd. Tips til seværdigheder er Manoel-teateret, en gondoltur, haven Il Barrakka ta Fuq og St John katedralen. Rejser du med større børn anbefaler vi Malta Experience, hvor I får en 45 minutter lang præsentation af Maltas historie i en biograf.

Rejs til Malta med TUI
De smukke gader i Valletta.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

Påskeweekend i Europa – 5 perfekte rejsemål

Hagl, sne og slud, fem minutters sol stærkt efterfulgt af regnbyger og piskende vind... Forlad aprilvejret og tag en weekendtur eller en miniferie til storby i påsken. Hvis du flyver bare et par timer sydpå, kan du nemlig tyvstarte foråret og opleve lokale påsketraditioner. Vi giver dig her 5 tips til vidunderlige weekendture og miniferier i påsken.
Freyja Freyja

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen