Hoteller på Mallorca, hvor All Inclusive indgår

At lede efter en restaurant på tom mave er aldrig sjovt. At gå fra det ene sted til det andet og bare vide, at der ikke er noget for alle i familien. Energien daler og humæret gør lige så. Vælg istedet et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen, og gå til et allerede dækket bord til både morgenmad, frokost og aftensmad.

Maden på Mallorca er fantastisk. Tapas, grillet fisk, herlige salater, lufttørret skinke og blæksprutte er bare nogle af lækkerierne, som solskinsøen har at tilbyde. På vores All Inclusive-hoteller vælger du helt selv fra vores buffeter, hvad du vil spise til morgen, middag og aften. Måske vil du spise is før tapasen? - Intet problem!

Her har vi oplistet alle vores hoteller på fine Mallorca, hvor All Inclusive indgår i prisen.

TUI Suneo Lagomonte

TUI Suneo Lagomonte ligger i Alcúdia på Mallorca med en helt fantastisk beliggenhed. Hotellet ligger ved en kunstigt skabt sø, og hotellet har en privat ø, hvor en af hotellets to pools ligger. Der går tilmed gratis shuttlebusser fra hotellet ned til den fine sandstrand flere gange om dagen.

TUI Suneo Lagomonte på Mallorca
TUI Suneo Lagomonte har en kunstig sø og sin helt egen ø.

All Inclusive på TUI Suneo Lagomonte

Her indgår morgenmads-, frokost- og aftensmadsbuffet, og så har du adgang til poolbar og til Snack Island, hvor drikkevarer, snacks og enkle retter serveres fra middag til aften.

SplashWorld Globales Bouganvilla

Hotel med ny vandpark og All Inclusive - velkommen til SplashWorld Globales Bouganvilla. Hoteller ligger lige uden for fine Sa Coa på Mallorca. Hotellet har to store pools og området er så stort, at det aldrig føles trangt. Hele ferien har I fri adgang til vandparken med vandrutsjebaner for alle aldre.

poolområde på Globales Bouganvilla på Mallorca
På SplashWorld Globales Bouganvilla kan du give den gas i vandparken eller slappe af ved poolen.

All Inclusive på SplashWorld Globales Bouganvilla

I All Inclusive indgår morgenmads-, frokost- og aftensmadsbuffet. Lettere retter som pizza, burgere, pølser, frugt og is til børnene serveres i baren hele dagen. Der serveres ligeledes aftensnacks efter aftensmaden og frem til midnat.

Belvedere Park

Familievenlige Belvedere Park nær Cala Mayor mellem Palma og Palma Nova. Her er der et stort poolområde, legeplads, international børneklub og flere gange dagligt går der gratis shuttlebusser ned til stranden og til Palma Nova.

poolområde på hotel Belvedere Park
Hotel Belvedere Park har stort poolområde og flere grønne arealer

All Inclusive på Belvedere Park

I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og aftensmadsbuffet. Ved poolbaren kan du få småretter og snacks, og i pizzariet kan du få pizza og pasta fra middag til sen aften.

Riu Playa Park

Herlige Riu Playa Park er centralt beliggende i Playa de Palma. Riu-hotellerne er kendt for deres flotte design, gode service og mad i særklasse. To pools, aktiviteter for børn og voksne, fitness og en transfertid på bare 20 minutter.

poolområde på Riu Playa Park
Riu Playa Park er både nær stranden og byens puls

All Inclusive på Riu Playa Park

Morgenmads-, frokost- og aftensmadsbuffet serveres i hovedrestauranten med en særlig temamidddag to gange om ugen. Snacks og eftermiddagskaffe serveres i poolbaren i løbet af dagen.

Insotel Cala Mandia Resort

På hotellet Insotel Cala Mandia Resort, uden for byen Porto Cristo, er der blandt andet flere poolområder, vandrutsjebaner, et piratskib og spa. Hotellet ligger i et roligt område og er inddelt i fire dele med fire forskellige poolområder. Og så får du en badevig som nabo, hvor vandet er turkisblåt og klart.

Strandområdet ved Insotel Cala Mandia Resort
Insotel Cala Mandia Resort ligger ved en vidunderlig badevig

All Inclusive på Insotel Cala Mandia Resort

Morgenmads-, frokost- og aftensmadsbuffet serveres i to forskellige hovedrestauranter - en udendørs og en indendørs. Restauranten Flower Power indgår også i prisen og serverer lokale retter og tapas. Mellem måltiderne serveres småretter, is og drikkevarer hele dagen.

Playa de Muro Suites

Familievenlige Playa de Muro Suites ligger mellem naturparken S'Alufera og den smukke Playa de Muro-strand. Her er et stort poolområde med vandrutsjebaner for dem, der kan lide det, international børneklub, træningsrum og gåafstand til stranden.

pool på Playa de Muro Suites på Mallorca
På Playa de Muro Suites kan du kombinere alt og mere til

All Inclusive på Playa de Muro Suites

Hovedrestauranten tilbyder stor buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Der er tilmed temaaftener og live-cooking. Der serveres snacks hele dagen i poolbaren samt i lobbybaren i løbet af aftenen. Selv Splas! Bar serverer mad fra frokost til aften.

Condes de Alcudia

Populære Condes de Alcudia ligger i fine Alcudia på Mallorca - nær sol, bad og shopping. Skift mellem at hænge ud ved poolen og ved stranden, der er masser af solstole, og der er aktiviteter hele dagen og om aftenen.

 Condes de Alcudia på Mallroca
Hotel Condes de Alcudia ligger ved den smukke strand i Alcúdia

Condes de Alcudia

En hovedrestaurant serverer buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Buffeten er stor og varierende med meget frisk frugt og et lækkert dessertbord. Ved poolbaren serveres der snacks hele dagen.

Riu Bravo

Riu Bravo ligger nær stranden i Playa de Palma. Her er der tre pools, poolbar, og gåafstand til stranden. Beliggenheden er fantastisk, og maden er lavet med kærlighed. Vil du have en mere aktiv ferie, er der både fitness, cykeludlejning og tennisbaner.

poolområde på Riu Bravo på Mallorca
Riu Bravo ligger nær den store og populære strand i Playa de Palma

All Inclusive på Riu Bravo

Hotellet har en stor buffetrestaurant, hvor kokkene skifter tema fra aften til aften. Du kan også bestille bord i grillrestauranten ved poolen eller i den spanske restaurant. I løbet af dagen er der en snackbar, som serverer sandwiches, snacks og drikkevarer.

Lignende indlæg

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inclusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen

Bangkoks bedste streetfood

Bangkoks gadekøkken anses for at være et af verdens bedste, og det er ikke svært at forstå hvorfor. På hvert hjørne står en madvogn, det oser og ryger og en duft af fiskesauce, citrongræs og chili slår imod dig. Læs mere her, hvis du vil vide, hvor du finder Bangkoks absolut bedste streetfood til dit næste besøg.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi F.N Sissi F.N