2019-12-15

Hotelfavoritter i og omkring Dubai

Leder du efter et hotel i Dubai? I Dubai findes alt, du kan ønske dig. Fine strande, imponerende hoteller og shopping i topklasse. Men Blandt de mange imponerende hoteller kan det måske være svært at finde lige det hotel, der passer netop til dig. Vi har derfor lavet en liste med fem hotelfavoritter til både familier og voksne, der rejser uden børn. Så er det bare med at vælge det hotel i Dubai, der passer bedst til dig!
solstole ved pool på TUIs hotel i Dubai

1. Golden Sands 3

I Bur Dubai-området ligger det børnevenlige lejlighedshotel Golden Sands 3 med rummelige lejligheder. Her findes både shopping og restauranter. Der indgår en skøn morgenbuffet i hotelprisen, men du kan også bestille halvpension mod tillæg. Hotellets lejligheder ligger i gåafstand til større supermarkeder, så du kan også handle ind, hvis du selv vil tilberede et lækkert måltid hjemme i det veludstyrede tekøkken.
Hotellet har både fitness, sauna og en lille opvarmet pool. Og ønsker du at kombinere afslapning ved poolen med badning i havet, tilbyder hotellet busservice til stranden en gang om dagen.

Golden Sands 3 ligger desuden i nærheden af Dubai Metro-toget, så du nemt kan komme til byens seværdigheder såsom Burj Khalifa.

udsigt over poolområde på lækkert TUI hotel i Dubai

2. Ajman Saray A Luxury Collection Resort

I emiraten Ajman finder du det luksuriøse og eksklusive hotel Ajman Saray A Luxury Collection Resort. Hotellet har en skøn beliggenhed lige ved en hvid sandstrand med turkist vand. Hotellet har hele fire restauranter og to barer, så der er virkelig noget for enhver smag. All Inclusive, helpension og halvpension kan bestilles mod tillæg, hvis du ønsker måltider inkluderet.

Ønsker du lidt motion på ferien, kan du besøge fitnesslokalet eller udfordre en anden i en squashkamp. Og skal den stå på fuld afslapning, kan du og din partner skræddersy jeres egen spabehandling.

solstole ved pool på Hilton Hotel i Dubai

3. Hilton Dubai The Walk

Lejlighedshotellet Hilton Dubai The Walk er beliggende i Dubais egen badeby, Jumeirah Beach. Her kan du bo i rummelige et- eller treværelses lejligheder med balkon og havudsigt. På søsterhotellet kan du forkæle dig selv i spa-afdelingen og benytte hotellets andre faciliteter samt besøge deres restauranter.
Skal den stå på ren afslapning, kan du slappe af ved poolen eller på den private strand, hvor du også kan prøve forskellige former for vandsport.
Har du lyst til at shoppe, ligger hotellet direkte ved den store shoppegade af samme navn, så der er masser af muligheder for at få noget godt med hjem.

Udsigt ud over poolområde på Atlantis The Palm i Dubai

4. Atlantis The Palm

På øen Palm Jumeirah finder du førsteklasses hotellet Atlantis The Palm med vandpark, akvarium og mange restauranter. Nyd afslappende dage på den fine strand eller ved en af de to store pools med udsigt over den kilometerlange sandstrand. Øen er formet som en palme og er en af byens tre kunstige øer.
I hotellets egen vandpark, Aquaventure, er du sikret masser af sjov. Vandparken har mange vandrutsjebaner, der passer til alle aldre og vovehalse, lazy rivers, og et vandland kun for børn. Du kan også opleve både farverige fisk, rokker og hajer i hotellets akvarium, Lost Chambers.

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort i Dubai

5. Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

På Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort bor du 80 kilometer fra Dubai og direkte ved havet. Du kan slappe af i hotellets skønne omgivelser, hvor du finder alt fra en fin privat sandstrand, store græsplæner til to poolområder med solsenge.

Ønsker du at have fuld fokus på afslapning, kan du slappe af i hotellets jacuzzi og sauna, hvor der kun er adgang for voksne, eller bestille en dejlig massage. Vil du derimod nyde en omgang træning, findes der forskellige former for vandsport på den private strand, og hotellet har derudover en velholdt golfbane.

Udenfor hotelområdet finder du det nærliggende shoppingcenter Al Hamra Mall.

Lignende indlæg

Tyrkiets bedste strande

Tyrkiets bedste strande finder du langs med Middelhavskysten i syd, men med nogle fremtrædende undtagelser på vestkysten. Mange af strandene i Tyrkiet er velkendte og trækker hvert år mange turister til, men det kan også lade sig gøre at finde nogle mere rolige. Disse strande er nogle af Tyrkiets allerbedste - men uden indbyrdes rangering, for smag og behag er som bekendt forskellig. I Tyrkiet er der strande for enhver smag.
2020-01-14

5 ting, du kan foretage dig i Dubai

Dubai har noget for enhver. Her er skønne strande, fantastiske hoteller, shopping i verdensklasse, ørken lige rundt om hjørnet og lækker mad. Her har vi listet 5 ting, som du ikke bør gå glip af, når du besøger Dubai.
2019-12-15

Aktiviteter på Cypern - 7 tips til alle aldre

Cypern har noget for enhver smag. Bløde sandstrande, krystalklart vand, høje bjerge, skønne vandreture, god mad, fantastiske hoteller, vingårde og charmerende byer. Her er nogle tips til Cypern, så du kan se og opleve mere af denne fantastiske ø.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-20

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-12