Dreamliner. Længere rejser med mindre udslip

På TUIs oversøiske flyvninger benytter vi de mest energieffektive fly. En Dreamliner bruger op til 20 procent mindre brændstof end andre fly af samme størrelse, hvilket reducerer udslippet markant. Vi har set nærmere på flyet, der i vinter kan bringe dig til Thailand, Vietnam, Mexico og flere andre tropiske rejsemål.

At en lang rejse ikke påvirker klimaet mere end nødvendigt er jo altid dejligt at vide, uanset om din flyskam er stor, moderat eller ikke eksisterende. Og der er Dreamlinerne ganske enkelt de bedste fly, der bevæger sig rundt oppe over skyerne.

Sådan mindskes udslippet

Smarte materialer i komposit og aluminium gør flyene lette og dermed mindre miljøbelastende. Gennem beregninger i supercomputere har vingerne fået en form, der giver optimal opdrift med så lav luftmodstand som muligt. De minder om svalevinger. Samtidigt er motorerne bygget med tanke på den bedste tænkelige luftgennemstrømning og forbrænding, så man på den måde får mest muligt ud af hver dråbe brændstof. Og det giver selvfølgelig et formindsket udslip.

Stewardess tager selfie med passagerer
God stemning mellem passagerer og kabinepersonalet om bord.

Og du føler dig selv lige så godt tilpas

De ultramoderne finesser der er bygget ind i alle Dreamlinerfly, kommer ikke kun miljøet til gode. Som passager vil du kunne nyde flyvningen endnu mere og lande lidt ekstra udhvilet. Nogle ting der bidrager til dette er:

  • Stemningsbelysning der imiterer skumring og morgengry får din krop til at tilpasse sig den nye tidszone allerede om bord på flyet
  • Ekstra god benplads i alle tre flyklasser om bord
  • Der er et højere lufttryk i kabinen, hvilket gør rejsen mere behagelig end med andre fly
  • Større vinduer end normalt – som kan tones ned med et tryk på en knap, hvis lyset er for stærkt
  • Ekstra lyddæmpet kabine der mindsker larmen med op til 60 procent
  • 5 til 10 procent kortere flyvetid
  • Underholdningssystem med masser af film, spil og tv-serier på din egen skærm

Her kan du flyve til med Dreamlineren i vinteren 2019/2020

Mangfoldige Mexico

Med Mayarivieraen, Cancun og Isla de Holbox
Lige skønt uanset om du vil slappe af på hvide strande, finde Nemo ved verdens andet længste koralrev eller tage på udflugter til mayabyer som Chichen Itza og Tulum.

Læs mere >>

Thailand, Krabikysten

Med rejsemål som Ao Nang og Koh Lanta
Oplev en tropisk skærgård med alt fra store øer som Koh Lanta til ubeboede små perler, som du kan tage til med longtailbåd for at snorkle ved koralrev.

Læs mere >>

Thailand, Phuket

12 rejsemål på øen plus populære Khao Lak på fastlandet
Thailands største ø rummer både afsidesliggende drømmestrande og hektiske badebyer med shopping og natteliv. Og ikke langt væk ligger strandparadiset Khao Lak.

Læs mere »

Paradisøen Phu Quoc i Vietnam

Som en mere jomfruelig udgave af Thailand
Stor tropisk ø med hvide strande, regnskov og charmerende fiskerbyer. I den voksende turismes fodspor opstår der spændende restauranter og moderne spa-hoteller.

Læs mere »

Den Dominikanske Republik – part one

Luksuriøse Punta Cana på østkysten
Landets nyeste livsnyderkyst, hvor fire- og femstjernede hoteller ligger på række ved havet. Kælenavnet The Coconut Coast kommer af alle de høje kokospalmer på strandene.

Læs mere »

Den Dominikanske Republik – part two

Nordkysten med fly til Puerto Plata
Vælg mellem resorthoteller ved drømmestrande og charmerende småbyer som Cabarete, hvor du kommer tæt på hverdagslivet. All Inclusive af højeste klasse indgår oftest.

Læs mere »

Lignende indlæg

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab i kategorien ”Rejser” ifølge danske forbrugere. Det fremgår af årets Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie med fokus på bæredygtighed. Selv i Sverige ligger TUI i toppen af listen.
Sissi F.N Sissi F.N

TUI Blue for all

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der spørger kokken om opskriften, gerne låner en cykel for at udforske på egen hånd eller overtaler hele familien til at prøve yoga i solopgangen. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For All.

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sådan mindsker vi forbruget af plastik – skridt for skridt

Den skræmmende stigning af plastikaffald, særligt i verdenshavene, er en af de største og mest alvorlige miljøtrusler. Kun omkring 15 procent plastik bliver i dag genanvendt (OECD), og hvert år ender omkring otte millioner tons plastikaffald i havene (UNEP). Det svarer omtrent til til en fuld skaldebil i minuttet ifølge World Economic Forum. Hos TUI mindsker vi derfor forbruget af engangsplast på vores egne hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen