Atlantis Hotels & Resorts – tophoteller på Fuerteventura

Fuerteventura lokker med et utroligt turkist hav, brede strande og et varmt klima året rundt. Øen har også fantastiske hoteller, som tilfører lidt ekstra guld og luksus til din ferie. To af dem finder du lige her.
I samarbejde med Atlantis Hotels

Gran Hotel Atlantis Bahia Real 5* Grand Luxe

I udkanten af Corralejos nationalpark ligger det prisbelønnede Gran Hotel Atlantis Bahia Real. Hotellet ligger midt på en dejlig strand, indhyllet i en grøn oase og med flere pools – hvad mere kan du ønske? Desuden findes der hele seks forskellige restauranter med varierende tema og tre barer. Morgenmad indgår i prisen, men du har mulighed for at opgradere til halvpension.

Vil du give solferien et ekstra lag med træning, har Gran Hotel Atlantis Bahia Real et stort fitness, flere forskellige træningshold hver dag og et enormt spa på hele 3 000 m2 med 17 behandlingsrum. Gran Hotel Atlantis Bahia Real har til og med sin egen strandklub, som ligger ved en lang badebro, hvor du kan sole og bade. På Coco Bahía Lounge & Club kan du nyde en fantastisk frokost, og Coco Bahía Chill Out har balinesiske solsenge og en bar – begge steder finder du en fantastisk udsigt ud over Atlanten, Lobos og Lanzarote.

For børnene er der en international børneklub, legeplads og en børnepool.

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort 4* All Inclusive

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort ligger 50 meter fra havet i det sydlige Corralejo på Fuerteventura. Dette er mere end blot et hotel; det er en hel ferieverden i nærheden af to forskellige strande. I 2018 blev hotellet renoveret, og her er noget for enhver smag – store poolområder, tennisbaner, holdtræning, underholdning, teater med forskellige shows, disco, wellness-afdeling, seks barer, fem restauranter, børnevenlige hjørner og voksenzoner. Premium-delen henvender sig til voksne og har en aldersgrænse på 16 år.

All Inclusive indgår i prisen, og hotellet har hele tre restauranter og to Premium restauranter kun for voksne.

For børnene er der en international børneklub, en legeplads og to forskellige børnepools. Der findes også et særligt område for teenagere i TeenClub med Wii, Playstation, biograf og computere.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura