2019-11-21

Atlantis Hotels & Resorts – tophoteller på Fuerteventura

Fuerteventura lokker med et utroligt turkist hav, brede strande og et varmt klima året rundt. Øen har også fantastiske hoteller, som tilfører lidt ekstra guld og luksus til din ferie. To af dem finder du lige her.
I samarbejde med Atlantis Hotels

Gran Hotel Atlantis Bahia Real 5* Grand Luxe

I udkanten af Corralejos nationalpark ligger det prisbelønnede Gran Hotel Atlantis Bahia Real. Hotellet ligger midt på en dejlig strand, indhyllet i en grøn oase og med flere pools – hvad mere kan du ønske? Desuden findes der hele seks forskellige restauranter med varierende tema og tre barer. Morgenmad indgår i prisen, men du har mulighed for at opgradere til halvpension.

Vil du give solferien et ekstra lag med træning, har Gran Hotel Atlantis Bahia Real et stor fitness, flere forskellige træningshold hver dag og et enormt spa på hele 3 000 m2 med 17 behandlingsrum. Gran Hotel Atlantis Bahia Real har til og med sin egen strandklub, som ligger ved en lang badebro, hvor du kan sole og bade. På Coco Bahía Lounge & Club kan du nyde en fantastisk frokost, og Coco Bahía Chill Out har balinesiske solsenge og en bar – begge steder finder du en fantastisk udsigt ud over Atlanten, Lobos og Lanzarote.

For børnene er der en international børneklub, legeplads og en børnepool.

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort 4* All Inclusive

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort ligger 50 meter fra havet i det sydlige Corralejo på Fuerteventura. Dette er mere end blot et hotel; det er en hel ferieverden i nærheden af to forskellige strande. I 2018 blev hotellet renoveret, og her er noget for enhver smag – store poolområder, tennisbaner, holdtræning, underholdning, teater med forskellige shows, disco, wellness-afdeling, seks barer, fem restauranter, børnevenlige hjørner og voksenzoner. Premium-delen henvender sig til voksne og har en aldersgrænse på 16 år.

All Inclusive indgår i prisen, og hotellet har hele tre restauranter og to Premium restauranter kun for voksne.

For børnene er der en international børneklub, en legeplads og to forskellige børnepools. Der findes også et særligt område for teenagere i TeenClub med Wii, Playstation, biograf og computere.

Lignende indlæg

Melias Hotel på Kap Verde

Melia Hotels & Resorts har flere fantastiske hoteller på Kap Verde med noget både for dig, der rejser med og uden børn.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-11-23

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura 2019-10-27

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13

Find den kanariske ø, som passer til dig

Er du til shopping, surfing eller naturoplevelser? Måske du vil blande forskellige aktiviteter. De Kanariske Øer har mange ting til fælles for eksempel den lune varme og de dejlige strande. Men der er også mange ting der adskiller dem; både natur, oplevelser og kultur. Her kan du læse, hvad der kendetegner den enkelte ø og finde netop den ø, der passer til din ferie.
Laura Laura 2019-09-21