5 ting, du kan foretage dig i Dubai

Dubai har noget for enhver. Her er skønne strande, fantastiske hoteller, shopping i verdensklasse, ørken lige rundt om hjørnet og lækker mad. Her har vi listet 5 ting, som du ikke bør gå glip af, når du besøger Dubai.

1. Burj Khalifa

Det er en spektakulær oplevelse at tage op i Burj Khalifa og nyde udsigten over hele Dubai. Bygningen er 828 meter høj og består af hoteller, boliger, restauranter og kontorer. Observatoriet At The Top SKY på 148. etage bør du ikke misse. Skal det være lidt ekstra luksuriøst, kan du nyde en omgang afternoon tea oppe blandt skyerne. Et godt råd er at bestille billetter på forhånd. Her ligger også verdens største shoppingcenter Dubai Mall.

Oplev Burj Khalifa i Dubai med TUI

2. Dubai Creek

Dubai Creek er et vandløb der deler Dubai i to dele. Her kan du opleve Dubais ældre dele Deira og Bur Dubai – strejfe omkring i soukerna, nyde duften af krydderier og opleve en anden del end det Dubai, man normalt ser på billederne. Ekstra tip: bestil en middagstur med båd på creeken.

Både på Dubai Creek

3. Kør i jeep i ørkenen

Der er et hav af firmaer, der arrangerer jeepture ude i ørkenen uden for Dubai. Kør rally over sandklitter, prøv sandboarding og se solen sænke sig over bjergtoppe og sand, sand og atter sand. Bonus: Her kan du få nogle fantastiske instagrambilleder!

På jeeptur i ørkenen i Dubai

4. Dubai Fountains springvandsshow

Nyd et spektakulært show ved verdens største koreograferede springvand udenfor Burj Khalifa. Springvandet er større end to fodboldbaner, vandet bevæger sig til forskellige typer af musik og byder på over 1.000 forskellige vandmotiver. Det bedste sted at nyde dette skuespil er langs The Dubai Fountain Boardwalk.

Springvand, du skal opleve i Dubai

5. Dubai Marina

En bydel med hyggelige promenadestrøg, cafeer, restauranter, butikker og høje skyskrabere. Du kan besøge marinaen, hvor luksusbådene lægger til. Her finder du også Dubai Marina Mall.

oplev Dubai Marina med TUI

Lignende indlæg

Vi lader drømmen leve

Til trods for alt det, der sker i disse dage, så holder vi rejsedrømmen i live. Vi mindes vores tidligere rejser, og de får os til at længes og drømme os væk til den næste, kommende rejse. Og vi kan nok heller ikke helt løbe fra, at vi allerede er gået i gang med at overveje og planlægge den næste ferie, så snart det bliver muligt for os at rejse igen. Hvad er dit bedste rejseminde? Hjælp os med at holde rejsedrømmen i live ved at dele dit dejligste feriebillede og tagge det med #LadDrømmenLeve
Freyja Freyja

Hvor er det varmt i påskeferien?

Er du på udkig efter et rejsemål i påskeferien? Drømmer du også om at kunne læne dig tilbage i en solstol og nyde solens lune stråler? Men du er måske i tvivl om, hvor du egentlig får mest sol i påskeferien… i så fald er du kommet til det helt rette sted. For lige her guider vi dig til, hvor der er hhv. lunt, varmt og meget varmt i påskeferien.
Freyja Freyja

Påsketraditoner fra hele verden

Påske er en af årets vigtigste helligdage, og den fejres med forskellige traditioner i forskellige lande. Vi har samlet påsketraditioner fra fem forskellige lande, som du kan blive lidt klogere på her.
Freyja Freyja

Påskeweekend i Europa – 5 perfekte rejsemål

Hagl, sne og slud, fem minutters sol stærkt efterfulgt af regnbyger og piskende vind... Forlad aprilvejret og tag en weekendtur eller en miniferie til storby i påsken. Hvis du flyver bare et par timer sydpå, kan du nemlig tyvstarte foråret og opleve lokale påsketraditioner. Vi giver dig her 5 tips til vidunderlige weekendture og miniferier i påsken.
Freyja Freyja