2019-12-15

5 ting, du kan foretage dig i Dubai

Dubai har noget for enhver. Her er skønne strande, fantastiske hoteller, shopping i verdensklasse, ørken lige rundt om hjørnet og lækker mad. Her har vi listet 5 ting, som du ikke bør gå glip af, når du besøger Dubai.

1. Burj Khalifa

Det er en spektakulær oplevelse at tage op i Burj Khalifa og nyde udsigten over hele Dubai. Bygningen er 828 meter høj og består af hoteller, boliger, restauranter og kontorer. Observatoriet At The Top SKY på 148. etage bør du ikke misse. Skal det være lidt ekstra luksuriøst, kan du nyde en omgang afternoon tea oppe blandt skyerne. Et godt råd er at bestille billetter på forhånd. Her ligger også verdens største shoppingcenter Dubai Mall.

Oplev Burj Khalifa i Dubai med TUI

2. Dubai Creek

Dubai Creek er et vandløb der deler Dubai i to dele. Her kan du opleve Dubais ældre dele Deira og Bur Dubai – strejfe omkring i soukerna, nyde duften af krydderier og opleve en anden del end det Dubai, man normalt ser på billederne. Ekstra tip: bestil en middagstur med båd på creeken.

Både på Dubai Creek

3. Kør i jeep i ørkenen

Der er et hav af firmaer, der arrangerer jeepture ude i ørkenen uden for Dubai. Kør rally over sandklitter, prøv sandboarding og se solen sænke sig over bjergtoppe og sand, sand og atter sand. Bonus: Her kan du få nogle fantastiske instagrambilleder!

På jeeptur i ørkenen i Dubai

4. Dubai Fountains springvandsshow

Nyd et spektakulært show ved verdens største koreograferede springvand udenfor Burj Khalifa. Springvandet er større end to fodboldbaner, vandet bevæger sig til forskellige typer af musik og byder på over 1.000 forskellige vandmotiver. Det bedste sted at nyde dette skuespil er langs The Dubai Fountain Boardwalk.

Springvand, du skal opleve i Dubai

5. Dubai Marina

En bydel med hyggelige promenadestrøg, cafeer, restauranter, butikker og høje skyskrabere. Du kan besøge marinaen, hvor luksusbådene lægger til. Her finder du også Dubai Marina Mall.

oplev Dubai Marina med TUI

Lignende indlæg

Tyrkiets bedste strande

Tyrkiets bedste strande finder du langs med Middelhavskysten i syd, men med nogle fremtrædende undtagelser på vestkysten. Mange af strandene i Tyrkiet er velkendte og trækker hvert år mange turister til, men det kan også lade sig gøre at finde nogle mere rolige. Disse strande er nogle af Tyrkiets allerbedste - men uden indbyrdes rangering, for smag og behag er som bekendt forskellig. I Tyrkiet er der strande for enhver smag.
2020-01-14

Påsketraditoner fra hele verden

Påske er en af årets vigtigste helligdage, og den fejres med forskellige traditioner i forskellige lande. Vi har samlet påsketraditioner fra fem forskellige lande, som du kan blive lidt klogere på her.
Freyja Freyja 2019-12-30

Påskeweekend i Europa – 5 perfekte rejsemål

Hagl, sne og slud, fem minutters sol stærkt efterfulgt af regnbyger og piskende vind... Forlad aprilvejret og tag en weekendtur eller en miniferie til storby i påsken. Hvis du flyver bare et par timer sydpå, kan du nemlig tyvstarte foråret og opleve lokale påsketraditioner. Vi giver dig her 5 tips til vidunderlige weekendture og miniferier i påsken.
Freyja Freyja 2019-12-22

Hotelfavoritter i og omkring Dubai

Leder du efter et hotel i Dubai? I Dubai findes alt, du kan ønske dig. Fine strande, imponerende hoteller og shopping i topklasse. Men Blandt de mange imponerende hoteller kan det måske være svært at finde lige det hotel, der passer netop til dig. Vi har derfor lavet en liste med fem hotelfavoritter til både familier og voksne, der rejser uden børn. Så er det bare med at vælge det hotel i Dubai, der passer bedst til dig!
2019-12-15