15 fantastiske pools du bør opleve

2017-05-03
Laura
Der er mange ting, som kan fange ens blik, når man kigger på hoteller. En ting, som mange kigger efter, er en fed pool. Definitionerne herpå er mange. Nogle kan lide, at der er meget plads, andre sætter pris på en god udsigt. Vi har samlet en liste med 15 forskellige hoteller, som alle har en pool, som er noget udover det sædvanelige.

Hanging Gardens of Bali, Indonesien

På dette luksus-resort, placeret i Ubud, midt på Bali blandt vulkaner, skove og rismarker, findes denne pool, som har udsigt til områdets frodige skov. Mens man svømmer rundt, kan man tilmed se et fint tempel beliggende på en lille klippe overfor.

Hanging Gardens, Bali
Kilde: hanginggardensofbali.com

Marina Bay Sands Skypark, Singapore

Tag en dukkert i verdens største rooftop infinity-pool og nyd udsigten fra 57. etage over Singapores Skyline. Når dagen går på held og solen ned, kan man fra hotellet opleve solnedgangens orange refleksion på himlen.

Marina Bay Singapore
Kilde: Marinabaysands.com

San Alfonso del Mar Seawater Pool, Chile

Hop i verdens største udendørs pool, som har en længde svarende til 20 olympiske svømmebassiner, og er fyldt med 250 millioner liter saltvand. Udover at bade, kan man sejle i kajak og båd i poolen.

San Alfonso Chile TUI
Kilde: Luxoticworld,com

One&Only Reethi Rah, Maldiverne

På luksuriøse Maldiverne kan man svømme i poolen, og nyde udsigten over det Indiske Oceans turkise vand.

one and only resorts
Kilde: oneandonlyresorts.com

Baba Nest Sripanwa, Phuket, Thailand

På denne beach-bar kan man nyde en dukkert mens man har en 360 graders panoramaudsigt over Phuket. Når det bliver aften, kan man opleve en helt fantastisk solnedgang fra soldækket.

Baba Nest Sri Panwa, Phuket
Kilde: thelostguides.com

One&Only Hayman Island, Australien

På den private ø Hayman Island, i delstaten Queensland, ligger dette luksuriøse hotel. Fra poolen har man en fantastisk udsigt over Great Barrier Reef.

One&Only Hayman Island, Australien
Kilde: oneandonlyresorts.com

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa, Thailand

1,5 time nord for Phuket lufthavn ligger den lille by Khao Lak. Her findes kridhvide paradisstrande og på dette hotel findes en af Sydøstasiens længste pools.

JW Marriot Khao Lak, Thailand TUI

The Grace Santorini, Grækenland

I Imerovigli på østsiden af øen, kan man fra denne infinity-pool nyde udsigten over Middelhavet og den kendte Skaros Rock.

The Grace Santorini, Grækenland
Kilde: Gracehotels.com

Delamore Lodge on Waiheke Island, New Zealand

I Auckland i det nordlige New Zealand ligger dette hotel i det fredelige Owhanake Bay på den naturskønne ø Waiheke Island. Fra poolen har man udsigt over landskabet, som er formet som en Maori fiskekrog.

Delamore Lodge on Waiheke Island, New Zealand
Kilde: delamorelodge.com

Laucala Island, Fiji

I det sydlige Stillehav på den private ø Laucala kan man fra infinify-poolen nyde udsigten over det frodige landskab og turkise vand.

Lacula Island, Fiji
Kilde: hotelsinheaven.com

Six Senses Yao Noi, Phang Nga, Thailand

Mellem Phuket og Krabi ligger hotellet, som kun kan nås med båd. Fra poolen har man udsigt over Phang Nga-bugten.

Six senses, Thailand
Kilde: sixsenses.com

Villa Althea Resedence Pool, Kefalonia , Grækenland

300 meter over havoverfladen med udsigt over den kendte strand Myrtos, ligger denne pool. Nyd udsigten over havet og dets mange blå nuancer.

Villa Althea Resedence Pool, Kefalonia
Kilde: Beyondspacevillas.com

Chongwe River House, Zambia

Fra denne pool har man en fantastisk udsigt over bjergene i Lower Zambezi samt Chongwe-floden, hvor vilde dyr, som elefanter og flodheste, kommer forbi for at drikke vand og bade.

Chongwe River House, Zambia
Kilde: Chongweriverhouse.com

Amankila, Bali, Indonesien

På det østlige Bali finder vi denne treetagers pool, som har en flot udsigt over havet.

Amankilde, Bali
Kilde: aman.com

AndBeyond Phinda Homestead, Sydafrika

I den nordlige del af KwaZulu-Natal-provinsen i Sydafrika findes dette hotel, som har en pool, hvor elefanter flokkes i enden.

AndBeyond Phinda Homestead, Sydafrika
Kilde: andbeyond.com

NB: Topbilledet er fra Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach i Thailand.

Lignende indlæg

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-27

5 grunde til at du skal rejse til Barbados

Det er måske ikke supersvært at finde gode argumenter for, hvorfor du skal besøge Barbados. Mange har helt sikkert Caribiens mest solrige ø – med kridhvide strande og turkist hav – højt på listen over drømmerejsemål. Men hvis du mod al forventning stadig ikke er overtalt, så kommer her fem gode grunde til, at din næste rejse skal gå til Barbados.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-21

Uforglemmelige Zanzibar – miniguide til paradisøen

Zanzibar har nogle af de flotteste stranden, vi nogensinde har set! En rigtig paradisø med andre ord. Men her findes også en fascinerende by at opleve og spændende naturoplevelser. Læs TUI’s miniguide til Zanzibar her.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-02

Golfweekend – inspiration til rejsemål

Elsker du golf? Efteråret er efterhånden over os, og det betyder, golfsæsonen her hjemme lakker mod enden. Vores tip er derfor at tage en weekend og forlænge sæsonen lidt. Middelhavet er populært for golfturister i efterårs- og vintermånederne. Mange weekend-rejsemål har lige nu en behagelig temperatur og er kun en kort flyrejse væk. Herunder finder du en liste over rejsemål med golfbaner i høj klasse og dertil tips om, hvor du skal bo.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-10-11