15 fantastiske pools du bør opleve

2017-05-03
Laura
Der er mange ting, som kan fange ens blik, når man kigger på hoteller. En ting, som mange kigger efter, er en fed pool. Definitionerne herpå er mange. Nogle kan lide, at der er meget plads, andre sætter pris på en god udsigt. Vi har samlet en liste med 15 forskellige hoteller, som alle har en pool, som er noget udover det sædvanelige.

Hanging Gardens of Bali, Indonesien

På dette luksus-resort, placeret i Ubud, midt på Bali blandt vulkaner, skove og rismarker, findes denne pool, som har udsigt til områdets frodige skov. Mens man svømmer rundt, kan man tilmed se et fint tempel beliggende på en lille klippe overfor.

Hanging Gardens, Bali
Kilde: hanginggardensofbali.com

Marina Bay Sands Skypark, Singapore

Tag en dukkert i verdens største rooftop infinity-pool og nyd udsigten fra 57. etage over Singapores Skyline. Når dagen går på held og solen ned, kan man fra hotellet opleve solnedgangens orange refleksion på himlen.

Marina Bay Singapore
Kilde: Marinabaysands.com

San Alfonso del Mar Seawater Pool, Chile

Hop i verdens største udendørs pool, som har en længde svarende til 20 olympiske svømmebassiner, og er fyldt med 250 millioner liter saltvand. Udover at bade, kan man sejle i kajak og båd i poolen.

San Alfonso Chile TUI
Kilde: Luxoticworld,com

One&Only Reethi Rah, Maldiverne

På luksuriøse Maldiverne kan man svømme i poolen, og nyde udsigten over det Indiske Oceans turkise vand.

one and only resorts
Kilde: oneandonlyresorts.com

Baba Nest Sripanwa, Phuket, Thailand

På denne beach-bar kan man nyde en dukkert mens man har en 360 graders panoramaudsigt over Phuket. Når det bliver aften, kan man opleve en helt fantastisk solnedgang fra soldækket.

Baba Nest Sri Panwa, Phuket
Kilde: thelostguides.com

One&Only Hayman Island, Australien

På den private ø Hayman Island, i delstaten Queensland, ligger dette luksuriøse hotel. Fra poolen har man en fantastisk udsigt over Great Barrier Reef.

One&Only Hayman Island, Australien
Kilde: oneandonlyresorts.com

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa, Thailand

1,5 time nord for Phuket lufthavn ligger den lille by Khao Lak. Her findes kridhvide paradisstrande og på dette hotel findes en af Sydøstasiens længste pools.

JW Marriot Khao Lak, Thailand TUI

The Grace Santorini, Grækenland

I Imerovigli på østsiden af øen, kan man fra denne infinity-pool nyde udsigten over Middelhavet og den kendte Skaros Rock.

The Grace Santorini, Grækenland
Kilde: Gracehotels.com

Delamore Lodge on Waiheke Island, New Zealand

I Auckland i det nordlige New Zealand ligger dette hotel i det fredelige Owhanake Bay på den naturskønne ø Waiheke Island. Fra poolen har man udsigt over landskabet, som er formet som en Maori fiskekrog.

Delamore Lodge on Waiheke Island, New Zealand
Kilde: delamorelodge.com

Laucala Island, Fiji

I det sydlige Stillehav på den private ø Laucala kan man fra infinify-poolen nyde udsigten over det frodige landskab og turkise vand.

Lacula Island, Fiji
Kilde: hotelsinheaven.com

Six Senses Yao Noi, Phang Nga, Thailand

Mellem Phuket og Krabi ligger hotellet, som kun kan nås med båd. Fra poolen har man udsigt over Phang Nga-bugten.

Six senses, Thailand
Kilde: sixsenses.com

Villa Althea Resedence Pool, Kefalonia , Grækenland

300 meter over havoverfladen med udsigt over den kendte strand Myrtos, ligger denne pool. Nyd udsigten over havet og dets mange blå nuancer.

Villa Althea Resedence Pool, Kefalonia
Kilde: Beyondspacevillas.com

Chongwe River House, Zambia

Fra denne pool har man en fantastisk udsigt over bjergene i Lower Zambezi samt Chongwe-floden, hvor vilde dyr, som elefanter og flodheste, kommer forbi for at drikke vand og bade.

Chongwe River House, Zambia
Kilde: Chongweriverhouse.com

Amankila, Bali, Indonesien

På det østlige Bali finder vi denne treetagers pool, som har en flot udsigt over havet.

Amankilde, Bali
Kilde: aman.com

AndBeyond Phinda Homestead, Sydafrika

I den nordlige del af KwaZulu-Natal-provinsen i Sydafrika findes dette hotel, som har en pool, hvor elefanter flokkes i enden.

AndBeyond Phinda Homestead, Sydafrika
Kilde: andbeyond.com

NB: Topbilledet er fra Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach i Thailand.

Lignende indlæg

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

Udflugter på historiske Samos

Samos er en ø, der har noget for alle - afslappende byer, herlige strande og grønne skove. Øens rige historie gør, at den er fuldspækket med historiske spor. Øen har været knudepunkt mellem forskellige kulturer og religioner og mange afgørende hændelser gennem tiden. Det giver mulighed for nogle fantastiske oplevelser - du skal bare vide, hvor du finder dem. Vi hjælper gerne og lister her de bedste udflugter på Samos.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-13