Rejser
til
Phu Quoc

Pris fra

...

Hoteller

31

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 65,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadHanoi
  • SprogVietnamesisk
  • Befolkningca. 103.000

Rejser til Phu Quoc

Phu Quoc

Vietnams største ø Phu Quoc er et tropisk paradis med regnskov, fiskerbyer og lange hvide strande. Rejser du med TUI, kan du vælge mellem mange hoteller direkte ved strandene og bestille oplevelser som vandreture, kajakroning og tempelbesøg

Efter landing mødes du af samme tropiske frodighed, skønne klima og lange lyse sandstrande, som vi har lært at elske i Thailand. Men alligevel er Phu Quoc noget andet. Et rejsemål for nysgerrige. Til dig der ønsker en tropisk sol- og badeferie men som samtidig vil opleve noget nyt. I vinterhalvåret har vi rejser til Phu Quoc, når vejret er det bedste på vest- og sydkysten.

En usleben diamant

Phu Quoc ligger direkte vest Ho Chi Minh-byen, kendt som Saigon, i Siambugten nær grænsen til Cambodja. Den er Vietnams største ø med et areal, der svarer til Bornholms. I sammenligning med Thailand er servicen og infrastrukturen ikke lige så veludviklet, men for hvert år findes der nye hoteller at vælge mellem. Du finder masser af spændende mad fra det lokale køkken, og kan leve et skønt barfodsliv på strande, hvor der ikke er trængsel.

Hoteltips

Kilometerlange strande

Phu Quoc byder på en række smukke sandstrande rundt om hele øen, hvor du kan bo eller nemt tage til på en dagsudflugt. Her er nogle tips:
Dai Beach – på vestkysten lige nord for Duong Dong. En kort bilture fra hoteller i Duong Dong ligger den smukke og charmerende strand omkranset af casuatinatræer og svajende palmer. Stranden er oftest rolig og badevenlig, og store dele er stadig uberørte.
Long Beach – strækker sig næsten 20 km sydpå fra Duong Dong. Det var her de første rygsæksfolk kom til og i dag er der mange hoteller og strandbarer langs stranden, blandet med uberørte strækninger af fin sandstrand, der er perfekt til lange gåture eller badning. I vinterhalvåret medfører vindene, at vandet ofte er helt stille. Her ligger også de fleste af vores hoteller.
Khem Beach – lys og smuk sandstrand i en bugt på sydkysten, der er perfekt til badning. Her ligger det luksuriøse JW Marriott Emerald Bay.
Gahn Dau Beach – lille og smuk palmefyldt sandstrand oppe på nordkysten. Et godt udflugtsmål da der er roligt og stadig begrænset med byggeri. Fra stranden kan du se hele vejen til Cambodja.

Asiatisk fiskesauce

Fiskere med traditionelle hatte trækker deres net op i både der ligner ærtebælge. På træstativer langs kysten hænger blæksprutter og ansjoer til tørre. De bliver brugt til den pikante asiatiske fiskesauce, som Phu Quoc er kendt for, og som eksporteres til hele verden.

Charmerende havneby

Ved en flodmynning hvor stranden Long Beach ender i nord, ligger havnebyen Duong Dong. Det er en charmerende vietnamesisk by med et spændende natmarked og flere enkle, men velholdte restauranter. Absolut et besøg værd.

Spændenden mad

Det vietnamesiske køkken er blevet kendt verden over. Grillede eller friturestegte lækkerier, nogle gange tilsat stærk chili, andre gange med milde og raffinerede kombinationer af for eksempel lime, fiskesauce og friske urter. På Phu Quoc serveres ofte havets frugter i form af rejer, krabber, hummer og eksotiske fisk.

Udflugtstips

  • Ørundture med alt fra pebermarker til templer
  • Paddling og snorkling
  • Friske blæksprutter i solnedgangen

Rejsetyper i Phu Quoc