Rejser
til
Plimmiri

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

1

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Rhodos by
  • Pizzaca, 65,-
  • Øl (50 cl)ca. 25,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • building HovedstadAthen
  • message-love SprogGræsk
  • user-family Befolkning10 750 000

Rejser til Plimmiri

Længere væk fra stress og jag er det svært at komme. Vores moderne TUI Magic Life-hotel ligger direkte ved en af Rhodos finere strande, med intet andet en et idyllisk landbrugsområde og det glitrende hav i nærheden. Du bor bekvemt med All Inclusive og har adgang til masser af gratis aktiviteter.

Plimmiri ligger langt mod syd på Rhodos, i naturskønne områder, hvor turismen ikke rigtigt er kommet til endnu. Byen er så lille at den knapt kan kaldes en by. En fisketaverna, en lille havn med blåhvide fiskerbåde og nogle sommerhuse er hotellets eneste naboer. Til gengæld er TUI Magic Life Plimmiri en hel ferieverden i sig selv.

Et af Rhodos mest veludstyrede hoteller
Stranden, tre pools og tre børnepools giver afvekslende muligheder for badning og afslapning. Og der er meget mere, for eksempel tennisbaner, beachvolley, mountainbike, minifodbold, gym og et spa, hvor du kan bestilles helse- og skønhedsbehandlinger. Hotellet arrangerer aftenunderholdning i et amfiteater under åben himmel.

Altid noget at foretage sig
Hotelområdet strækker sig fra stranden op mod en frodig have på et plateau. En pool, strandbar og en af restauranterne ligger i nærheden af stranden. Oppe på plateauet er der yderligere to pools, hovedrestaurant og andre faciliteter. I konceptet TUI Magic Life indgår, at du gratis kan deltage i aerobictimer, dansekurser og vandsport som brætsejlads og kajakker. Læs mere i hotelteksten herunder.

Sandstrand og fredeligt landområde
Plimmiristranden er flere kilometer lang og består af en blanding af sand og rullesten. Bag den hæver sandklitterne sig med græs og buske. Derefter overgår det hele til et landbrugsområde med olivenlunde og marker, hvor man dyrker kartofler, salat og andre grøntsager.

Oplev Rhodos i en udlejningsbil
Allerede hjemmefra kan du bestille en udlejningsbil i en eller flere dage, så du nemt kan komme rundt på øen. Der er ca. 34 km til "den hvide by" Lindos, og cirka dobbelt så langt, 70 km, til Rhodos by med sit store udvalg af shopping og seværdigheder.

Rejsetyper i Plimmiri

Anbefalede hoteller - Plimmiri