Rejser
til
Pefkos

Pris fra

...

Hoteller

4

Prisniveau

Priseksempler fra Lindos
  • Pizzaca. 45,-
  • 1 liter vandca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAthen
  • SprogGræsk
  • Befolkningca. 21.300

Rejser til Pefkos

Pefkos

Fredelige Pefkos er en charmerende gammel fiskerby ved havet. I byen er der en del græske taverner, småbutikker og barer. Vil du til Lindos er der cirka 10 minutters kørsel i bil.

Pefkos ligger cirka fem kilometer syd for den smukke hvide by Lindos og cirka halvtreds kilometer fra Rhodos by. Den lille by har siden 70'erne fået flere restauranter og hoteller, men er stadig en fredelig ferieby. Før var byen sommerresidens for dem der boede længere inde på øen, så der findes mange gamle, små huse. Navnet Pefkos betyder pinje, hvilket man forstår når man ser alle pinjetræerne der omkranser stranden.

Badevige

Pefkos hovedstrand Lee Beach ligger i en bugt og er en lavvandet sandstrand. Bag den ligger de grønne bjerge. Her er vandet nærmest turkist og danner en flot kontrast til det bjergrige landskab. Vandet har desuden optimale betingelser for snorkling. Ovenfor stranden ligger hovedgaden med græske taverner og små steder, hvor du kan købe både is, snacks, måltider og kolde drikkevarer. Et tip er at udforske området på cykel eller til fods for at finde din egen lille strand.

Lindos

Nærheden til Lindos gør det nemt at komme dertil med cykel, lokalbus eller en lang gåtur. Her venter charmerende stræder og et stort udvalg af shopping og hyggelige taverner. Lindos var et vigtig handelscentrum i antikken og husene ligger som små sukkerknalder langs klippen. Ovenfor ligger den smukke akropol, hvor de tårnprydede mure og borge stammer fra Johanitterridderne i 1300-tallet. Der er også et 2.500 år gammelt dorisk Athenatempel og et antikt teater på skråningerne nedenfor.

Oplev Rhodos med bil

Her på Rhodos er der masser at opleve blandt hyggelige byer og antik kultur. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage.

Rejsetyper i Pefkos