Rejser
til
Agios Ioannis Peristeron

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagCa. 140,-
  • 1 liter vandCa. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAthen
  • SprogGræsk
  • BefolkningCa. 30 fastboende

Rejser til Agios Ioannis Peristeron

Agios Ioannis Peristeron

Søger du fredelige og naturskønne omgivelser er Agios Ioannis Peristeron et godt valg. Du bor ved havet for foden af grønne bjergskråninger med cypresser og olivenlunde. Samtidig er du tæt på større byer og kan benytte dig af faciliteterne på et All Inclusive-hotel med flere pools, tennisbaner og gratis solstole på stranden.

Byen Agios Ioannis Peristeron er lille, smuk og hyggelig. Langs vejen nedenfor et frodigt bjerg ligger der strande, en håndfuld hoteller og nogle taverne. Lige ovenfor byen begynder de snoede bjergveje gennem olivenlunde – her kan du finde udfordrende stier, hvis du kan lide at jogge.

Bo direkte ved stranden

Vores All Inclusive-hotel Primasol Louis Ionian Sun ligger i frodige omgivelser på en bakke ved havet, lige ved en fin strand. Der er cirka en kilometers gang til Agios Ioannis Peristerons lille bycentrum eller til nabobyen Tsaki, der har samme rolige karakter.

Spændende naborejsemål

Vil du opleve mere folkeliv, kan du nemt komme til større byer med lokalbus eller taxi. Der er kun 3 km til hyggelige Moraitika, og til spændende Korfu by er der 16 km. Der kan du nyde atmosfæren i den gamle bydels stræder, sætte dig på elegante cafeer i havnen, shoppe eller besøge seværdigheder som de venetianske borge.

Korfu som helhed

Korfu hører til de Joniske øer vest for det græske fastland og indflydelsen fra Italien giver øen en ekstra charme. Der er masser af italienske restauranter og husfacaderne er i lyse pastelfarver. Der er fine strande rundt om hele øen, oftest sandstrande på den vestlige side, mens den østlige side mere har rullestensstrande. Du kan bestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra.

Rejsetyper i Agios Ioannis Peristeron