Rejser
til
Agios Ioannis

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
 • Enkel middagca. 120,-
 • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel+1 time
 • HovedstadAthen
 • SprogGræsk
 • Befolkningca. 300 indbyggere

Rejser til Agios Ioannis

Agios Ioannis

Leg, sjov og vandrynkede fingre venter familien i Agios Ioannis på Korfu. Her ligger vores Splash-hotel Aqualand Resort i en spektakulær vandpark. Her får du en totalferie med gratis adgang til alle attraktionerne. Alt mad og drikke på hotellet indgår også.

Agios Ioannis er en meget fredelig by et stykke inde i landet, syv kilometer fra Korfu by. Hotellet har gratis busservice til både Korfu by og den kendte Glyfadastrand.

Aqualand med vandrutsjebaner

Vores Splash-hotel Aqualand Resort ligger i direkte tilslutning til vandparken. Her er der heftige vandrutsjebaner som Black Hole, Crazy River, en stor bølgepool og meget mere. Der er også småbørnspools, sørøverskib og hvilezoner med solstole. Plus rolige attraktioner som Lazy River, hvor du flyder rundt i en badering.

All Inclusive

Ikke kun vandlandets attraktioner men også mad og drikke på selve hotellet indgår i rejsens pris. Ønsker du et mellemmåltid, is eller noget koldt at drikke, er det bare med at tage for sig på hotelområdet. Til morgenmad, frokost og middag venter buffeter, hvor der ofte er både græske specialiteter og internationale retter.

En duft af Italien

Korfu hører til de Joniske øer vest for det græske fastland, og den italienske indflydelse giver en ekstra charme. Der er mange italienske restauranter på øen, og husfacaderne er malet i bløde pastelfarver.

Oplev øens strande

Der er fine strande på hele Korfu, den vestlige del har flest sandstrande, mens strandene på den østlige del for det meste består af rullesten. De allerbedste strande ligger ofte lidt afsides, men kan nemt nås med bil eller lokalbus. Du kan nemt bestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra gennem os.

Korfu by

Gå ikke glip af et besøg i Korfu by. I den verdensarvslistede bykerne er gaderne fyldt med venetianske adelspaladser. På Spianadapladsen er der en cricketbane, og Listonterrassens cafeer og arkader minder om Paris. Strædernes Lady og Vagabonden-stemning kompletteres af elegante shoppingstrøg og et varieret natteliv.

Udflugtstips

 • Ørundtur blandt paladser, klostre og smukke udsigter
 • De charmerende øer Paxos og Antipaxos
 • Bådudflugt med snorkling og grillfrokost
 • Dagstur til nabolandet Albanien

Kombination

Et andet tip er at komponere din egen 2-ugers kombinationsrejse ved at bestille en uge i nogle af Korfus andre byer. Som for eksempel Korfu by, fredelige Agios Georgios med sin lange strand eller afvekslende Gouvia.

Rejsetyper i Agios Ioannis