Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
35 Aktiviteter
Sort by:
Korfu langs østkysten på katamarantur med drikkevarer
Aktiviteter

Korfu langs østkysten på katamarantur med drikkevarer

En halv dag til søs. Denne katamarantur har alle ingredienserne til en formiddag eller sen eftermiddag med total afslapning med naturskøn sejlads rundt om Korfu, drikkevarer ombord, snorkling og solbadning på dækket. Skipper Spyros siger: "Jeg er jeres kaptajn på denne tur. Jeg har siden en ung alder været passioneret omkring sejlads. Fra da jeg var 15-år, begyndte jeg at tage sejlundervisning, og derefter deltog jeg i en række konkurrencer over hele verden. Senere ønskede jeg at gøre min passion til mit erhverv". Katamaranen er udstyret med alt det, du behøver for at kunne slappe af - pladser til solbadning, store gulvpuder og en besætning, der tager sig af dig, mens du er ombord. Vi sejler fra Marina Gouvia på den østlige del af øen, hvor du kan se et konstant skiftende kystlandskab med skjulte sandbugter. De nøjagtige ruter afhænger af vindforholdene.Du vil have ca. fire timer på havet, hvor der er læskedrikke og iskolde øl til rådighed til at slukke tørsten, mens du har travlt med at nyde solens stråler. Desuden vil din kaptajn kaste anker på et afsondret sted, hvor du kan snorkle, svømme og køle dig ned. Venner og familier kan nyde tid sammen og få mest muligt ud af Korfus solbeskinnede kyst til søs.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Korfu på katamarantur for voksne i solnedgangen med drinks og snacks
Udflugter & dagsture

Korfu på katamarantur for voksne i solnedgangen med drinks og snacks

Når det kommer til afslappende bådture, er denne i en liga for sig selv. En sejltur langs Korfus sydøstkyst mod solnedgangen er, hvad ferie handler om. Snacks, drikkevarer og badestop undervejs er også inkluderet på denne katamarantur kun for voksne. Skipper Spyros siger: "Jeg er jeres kaptajn på denne tur. Jeg har siden en ung alder været passioneret omkring sejlads. Fra da jeg var 15-år, begyndte jeg at tage sejlundervisning, og derefter deltog jeg i en række konkurrencer over hele verden. Senere ønskede jeg at gøre min passion til mit erhverv". Du får et nyt perspektiv på Korfu fra det øjeblik, vi er ude på det åbne hav. Fra det øjeblik du stiger om bord på katamaranen, vil du føle forskellen med en velkomstdrink, der sætter stemningen. Du kan slappe af i rummelige omgivelser og nyde Korfus smukke kystlinje, mens kaptajnen sætter kurs mod solnedgangen.Du passerer forbi masser af billedskønne bugter og strande, og besætningen vil kaste anker fra tid til anden, så du kan svømme i afsidesliggende bugter. Og hvis du har lyst til lidt mere action, er der snorkeludstyr til rådighed ombord. Så du skal blot medbringe dit badetøj. Der vil blive serveret et lækkert udvalg af lokale snacks og drikkevarer om bord, mens musikken bidrager til afslapningen. Du oplever solnedgangens farver kaste et varmt skær over Det Ioniske Hav, mens du slapper af om bord.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Korfu og rundtur med Achillion-paladset og Paleokastritsa
Udflugter & dagsture

Korfu og rundtur med Achillion-paladset og Paleokastritsa

Det nordlige Korfu er fyldt med idylliske landsbyer, monumenter og en rå kystlinje. Vi kører gennem solbeskinnede bølgende bakker og oplever Achillion-paladset, den naturskønne kyst i Paleokastritsa og mange andre herlige steder. Der er også et besøg på et kumquatdestilleri, hvor du kan smage denne karakteristiske likør fra Korfu. Spiros, en af vores lokale guider, siger: "Kumquatlikør er et unikt fænomen på Korfu - den fremstilles ingen andre steder i Grækenland. Det er en del af vores korfiotiske identitet. At lære, hvordan denne asiatiske frugt kom til øen, er virkelig en øjenåbner".Vi besøger nogle af Korfus største attraktioner. Den førsteer Achillion-paladset. Paladset kan prale af en betagende udsigt over Korfus kyst, og de omhyggeligt anlagte haver er et kunstværk. Spiros tilføjer: "Kejserinde Sissi af Østrig var betaget af Korfu og dets mytologiske arv, især historien om Achilleus, og paladset og haverne er fyldt med skulpturer af græske guder og gudinder". Udsigten er også i topklasse i kystbyen Paleokastritsa. Her er der tid på egen hånd til at besøge det ortodokse kloster, hvor der er gratis adgang, eller de mange bugter med smukke strande. Her kan man også arrangere en bådtur.Desuden får du mulighed for at smage på den karakteristiske smag af det landlige Korfu. Der er et besøg på et familieejet kumquatdestilleri. Her lærer du alt, hvad der er værd at vide om denne eksotiske citrusfrugt. Marmelade, sodavand og sirup er blot nogle af de produkter, der fremstilles af kumquat. Men det er den søde og velduftende likør - der ofte sælges i flasker formet som Korfu - der er blevet et ikon for øen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Ekstraordinær rundtur på Korfu med Bella Vista og gamle Perithia
Udflugter & dagsture

Ekstraordinær rundtur på Korfu med Bella Vista og gamle Perithia

En fantastisk dag på nogle af Korfus smukkeste steder. Den tragiske kejserinde Sisi blev forelsket i øen, og du vil se hvorfor på denne rundtur kun for voksne, som byder på fiskerhavne, en øde landsby, en fæstning og fantastisk natur. Eleni, en af vores guider, siger om sit yndlingssted: "Jeg har boet her hele mit liv, og alligevel troede jeg, at jeg var i himlen, da jeg første gang jeg besøgte gamle Perithia. Det er så specielt, her er".Første stop er et besøg på Bella Vista, og her kan du betragte Paleocastritsas kystlinje fra oven. "Udsigten over den hjerteformede bugt vil afsløre, hvorfor de lokale kalder det Gudernes Balkon," siger Sofia, en anden af vores lokale ekspertguider. Derefter tager vi til den engang forladte landsby gamle Perithia. Nyd frokost med lokal vin på en familieejet taverna og gå rundt blandt de restaurerede stenhuse fra den venetianske æra og lunde, hvor der vrimler med vilde blomster, mandel-, ege- og valnøddetræer. "Du får ikke kun den historiske baggrund," siger Eleni. "Men også de historier, der er gemt i væggene i de forladte huse".Næste stop er Kassiopi med dens travle lille fiskerhavn og pæne blondebutikker. Dagen afsluttes med et besøg i Korfu bys gamle fæstning, der er bygget af venetianere. Den har en kirke i genoplivet græsk stil og en fantastisk udsigt over den gamle bydel. Desuden er adgangsgebyrerne med til at vedligeholde fæstningen, og indkøb i landsbyerne støtter den lokale økonomi.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Korfu lille grupperundtur med Achillion-paladset og Paleokastritsa
Udflugter & dagsture

Korfu lille grupperundtur med Achillion-paladset og Paleokastritsa

Korfu er fyldt med paladser, klostre og maleriske landsbyer. På denne lille gruppetur tager vi ud i de bølgende bakker og langs den barske kystlinje for at opleve Achillion-paladset og Paleokastritsa. Spiros, en af vores lokale guider, siger: "Det er en tur, der blander landskab med spiritualitet og nostalgi. Og besøgene på kumquat-destilleriet og olivenoliemuseet giver et ægte indblik i traditionerne på landet".På din rejse gennem Korfu besøger du nogle af de bedste seværdigheder på Korfu. Der er Achillion-paladset, bygget af kejserinde Sisi af Østrig et år efter en familietragedie. Det var i de klassisk inspirerede haver og interiører, at hun håbede på at finde trøst og ro. Der er også panoramaudsigt over Korfu by, kystlinjen og endda det græske fastland. Næste punkt på dagsordenen er den førsteklasses natur i kystbyen Paleokastritsa. Der er tid på egen hånd til at besøge det ortodokse kloster - der er gratis adgang - eller til at besøge bugterne. Her kan man også arrangere en bådtur.Desuden får du mulighed for at smage på nogle af de rige smagsoplevelser på det landlige Korfu. Der er et besøg på et familieejet kumquat-destilleri. Her lærer du alt, hvad der er værd at vide om denne citrusfrugt og den søde og velduftende likør, der fremstilles af den. Der er også et besøg på et lokalt olivenoliemuseum. "Når man ser historisk pressesudstyr i moderne faciliteter, der er helt på højde med den nyeste teknologi, bliver olivenolieproduktionens tidløshed virkelig tydeliggjort", siger Spiros.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur ved Korfu og græske fastland med grill på stranden
Udflugter & dagsture

Bådtur ved Korfu og græske fastland med grill på stranden

Det azurblå vand og de afsondrede bugter på det østlige Korfu er ideelle til en dag på havet. På Theos båd sejler kommer vi forbi den dramatiske kystlinje og til maleriske steder, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af med en lækker grillmad på stranden - kun for vores gæster. Kaptajn Theo siger: "Jeg har sejlet i over 45 år. Min passion for havet startede i en tidlig alder og er stadig lige så stærk i dag som nogensinde. Men jeg nyder endnu mere at byde gæsterne velkommen om bord, fortælle dem historier om Korfu og dele et måltid med dem".Ombord på Theos båd sejler vi forbi bugter, vige, høje klipper og strande. Du kan hoppen i havet for at svømme, slappe af på dækket og nyde en dag med hele familien. Theo og hans besætning, der er sande originaler, er en lige så stor attraktion som kystlandskabet. Vi sejler mod den sandede Kalamas-strand på fastlandets vestkyst.Ved frokosttid tilbereder besætningen en grillfrokost på stranden lavet af lokale råvarer. Der er medfølgende gratis vin og læskedrikke. Og hvis det ikke var nok, vil der også være sjov og spil for børnene, så du kan slappe af med fødderne oppe. På vej tilbage til havnen er der badestop. Theo kan lide at overraske, så det kan være i nærheden af en grotte, ved en "Blå Lagune" eller endda begge dele. Måske får I endda selskab af en delfin eller to undervejs.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Korfu med katamarantur med græsk frokost og drikkevarer
Udflugter & dagsture

Korfu med katamarantur med græsk frokost og drikkevarer

Vores ultimative katamarantur giver dig et nyt perspektiv på Korfu. Øens rå kystlinje er baggrunden for denne afslappende udflugt, hvor der er masser af badestop. Desuden runder vi oplevelsen af med en traditionel frokost og drikkevarer. Spiros, en af vores lokale guider, siger: "Denne bådtur er for mig Korfu i en nøddeskal. Du kan nyde udsigten til den himmelske kystlinje, mens du ombord nyder ubegrænsede drikkevarer og en typisk græsk frokost".Du bliver hentet og bragt til havnen for at at stige ombord på katamaranen, og herfra behøver du ikke at løfte en finger. På denne bådtur handler det om at nyde solens stråler og landskabet. Stejle klipper, afsondrede strande og små fiskerbyer omgivet af eviggrøn vegetation - det er noget af en udsigt. Spiros tilføjer: "Denne katamaran er den ægte vare, med et trampolinnet til at ligge på. Det er som at ligge i en hængekøje - men over vandet. Jeg elsker det".Undervejs er der mindst fire ankerstop, hvor du kan dykke ned i Det Ioniske Hav og bruge det medfølgende snorkeludstyr. Du slapper af på det kølige dæk eller i det skyggefulde område, før du får serveret frokost med græske specialiteter og drikkevarer. Desuden har du besætningen lige ved hånden, der vil sørge godt for dig samt give dig information om Korfu og fauna og flora i Det Ioniske Hav.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
De Blå Grotter på bådtur med frokost
Udflugter & dagsture

De Blå Grotter på bådtur med frokost

Med fantastiske landskaber på dagsordenen og lækker frokost ombord indbyder denne bådtur til afslapning. Vi sætter sejl til et ø-eventyr i Det Ioniske Hav med afgang fra Imerolias havn. Først tager vi ud til den barske ø Kapareli. Den er en perfekt baggrund for fotografering, og du har masser af tid til at tage flotte billeder fra båden.Derefter tager vi til Limnopoula-stranden, der ligger i en naturlig bugt med roligt, grønblåt vand. Her har du mulighed for at svømme og nyde solen, og vi serverer frokost om bord, så du behøver ikke at bekymre dig om noget som helst.Efter frokost fortsætter vi vores sejlads i retning mod Saint Arsenious-bugten og dens blå grotter, hvor du kan nyde endnu en forfriskende dukkert. Derefter sejler vi til Arrias-bugten, hvor du kan svømme mere og nyde den smukke udsigt, inden vi begynder turen tilbage til Imerolia-havnen. Slap af og nyd brisen på dækket, mens vi sejler tilbage til basen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundvisning til fods i Parga med en lokal guide og tid på egen hånd
Seværdigheder & guidede rundture

Rundvisning til fods i Parga med en lokal guide og tid på egen hånd

Parga er billedet på Grækenland. Lyse bygninger liggende kompakt sammen omkring en havn, en landtange med udsigt over byen, som krones af et slot, og en ø med et skinnende hvidt kapel ude i bugten. Denne heldagsoplevelse kombinerer en guidet tur til dette naturskønne sted, med en rundvisning på slottet, og masser af egen tid til at finde en taverna og spise frokost, shoppe, bade og slappe af. Dimitra, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Panagia-øen ligger lige over for Parga by - den er utrolig smuk og tæt nok på til at svømme til. Den 15. august er der en særlig gudstjeneste til ære for Jomfru Maria, og hundredvis af tilbedere strømmer til øen i massevis af både"Vi starter dagen med en færgetur fra Korfu til Igoumenitsa på fastlandet og fortsætter derefter ad landevejen til Parga. Din guide tager dig med på en guidet vandretur gennem de smalle og snoede gader og derefter op ad en sti med gamle stentrapper for at besøge det venetianske slot. Fra dets høje placering dominerer det byen og giver dig en fantastisk udsigt over havnen, bugten og byens terracottatage.Efter dette vidunderlige panorama er det tilbage igen ned til byen til en eftermiddag med egen tid. Svøm i af Pargas dejlige bugter, spis frokost og nyd at handle i det historiske centrum. Der er et væld af caféer og butikker, hvor du kan kigge efter gaver - hold især øje med den fremragende lokale olivenolie Lianolia, inden du tager tilbage til Korfu over land og hav.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur fra Korfu til Sivota med grill ombord
Udflugter & dagsture

Bådtur fra Korfu til Sivota med grill ombord

En dejlig afstikker til det græske fastlands vestkyst fra Korfu. Sammen med den lokale legende Kaptajn Theo som skipper sejler vi over til Sivota og nyder en grillfest om bord undervejs. Theo, som har sejlet i disse farvande i fire årtier, siger: "Jeg elsker lyden af gæster, der hviner af glæde, når de hopper i Den Blå Lagune for at svømme. Det er lyden af sommer". Derefter udforsker vi Papanikolis havgrotte, som også er populær.Du stiger ombord på båden er klar til en idyllisk rejse over det Ioniske Hav mod fastlandet. Og mens du nyder landskabet med de fyrretræsklædte småøer, sejler vi ind i Papanikolis-havgrotten, hvor du kan se havet glimte på loftet. Næste stop gælder en svømmetur i Den Blå Lagune. Det fluorescerende turkise vand er indbydende, når det klukker i kontrast til den hvide landtange med trætoppe, der beskytter lagunen. Kaptajn Theo ligger for anker her i 90 minutter, hvor du kan svømme og nyde en grillfest om bord med vin i lange baner.Efter alt det sjove starter Theo sin motor igen og glider over til den afskærmede fiskerlandsby Sivota på fastlandet. Den er afslappet og uhøjtidelig, og det er her, grækere fra det indre af landet søger den kølige havbrise om sommeren. Brug en time på at tjekke caféerne og butikkerne ud, eller gå måske op til sognekirken for at beundre det freskomalede loft og de forgyldte ikoner. På vej tilbage er der et sidste badestop ud for Drepanos, som er berømt for sin lange strand.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Paxos & Antipaxos sejltur
Udflugter & dagsture

Paxos & Antipaxos sejltur

Hvis du er på udkig efter skinnende azurblåt vand og en dosis græsk kultur, så er en bådtur til Antipaxos og Paxos fra Korfu en perfekt udflugt. Øerne er små af hensyn til størrelse, men de byder på skønne landskaber og en afslappende middelhavsstemning.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr 

Bådtur til Albanien
Udflugter & dagsture

Bådtur til Albanien

Albanien ligger kun en kort bådrejse fra Korfu. Dette ofte glemte land var lukket for fremmede i årtier og det er først nu, at det begynder at lukke op for turismen. På denne heldagstur besøger vi ruinerne af det antikke Butrint, spiser frokost og nyder lidt tid på egen hånd i Saranda.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Introduktion til Korfu

Folk i antikken vidste godt, hvad der var godt ved Korfu. Øen, der er rammen om så mange klassiske legender, har ikke set sig tilbage siden. Korfu er omgivet af smukke strande og frodige bakker med afsidesliggende landsbyer, der nærmest er små kunstværker. Øens hovedstad kan også prale af Grækenlands mest atypiske UNESCO-liste med tidligere paladser for østrigske, tyske og græske kongelige. Desuden betyder Korfus beliggenhed, at dagsture til fastlandet, Albanien og øerne Paxos og Antipaxos kun er korte ture væk.

De seks bedste ting at lave på Korfu

1. Besøg Achilleion-paladset

Achilleion-paladset er et af Korfus mest populære attraktioner og besøges bedst som en del af en spring-køen-over rundtur. Dette elegante retrætested blev bygget af Kejserinde Sisi af Østrig og senere købt af Tysklands sidste kejser. Når man bestiger den kunstfærdigt dekorerede hovedtrappe, er det som at træde tilbage i tiden til Belle Époque. Fra terrasserne i haven, omgivet af statuer, er der udsigt over Korfu by, Det Ioniske Hav og det græske fastland.

2. Den kosmopolitanske Korfu by

Øens hovedstad er en smeltedigel af kulturer, hvilket afspejles i den imponerende arkitektur. Den blev styret af Venedig gennem århundreder, før den kom under fransk og derefter britisk kontrol. Dens kosmopolitanske eklekticisme har givet den status på UNESCO's Verdensarvsliste. Alle andre UNESCO-steder i Grækenland er enten klassiske eller religiøse. De to venetianske fæstninger er et must at opleve, ligesom Liston fra den franske periode og det britisk byggede Palace of St Michael and St George. Og lige uden for den gamle bydel ligger Mon Repos Estate, hvor den afdøde Hertug af Edinburgh blev født.

3. Tur til Paleokastritsa

Det nordlige Korfu består af bakker og rustikke landsbyer med en kystlinje, der er et sammensurium af lange sandstrande, afsondrede bugter og stejle klipper. Men selv blandt alle disse naturlige attraktioner er der ét sted, der skiller sig ud fra mængden. Paleokastritsa er en lille perle. Den er bygget op omkring tre bugter, der ligger i ly af en træbevokset landtange. Højdepunktet er klosteret på bakketoppen, hvor blomstrede pergolaer og buede gange konkurrerer om din opmærksomhed med ortodokse ikoner og en iøjnefaldende udsigt over kysten. Det er let at forstå, hvorfor middelalderens munke fandt det himmelsk.

4. Hop på båden til Butrint

Kun en kort færgetur væk fra Korfu ligger Albanien, et af Europas mest gådefulde lande. Det vil være en fascinerende dagstur, men det bedste af det hele er, at du støder på en af landets største attraktioner næsten i det øjeblik, du lander. Butrint, der er på UNESCO's liste, kan prale af arkæologisk levn fra den græske, romerske, byzantinske og venetianske æra. Ture fra Korfu bringer dig til hertil og omfatter normalt stop i nærliggende landsbyer.

5. Tag på en udflugt til Paxos og Antipaxos

Øerne Paxos og Antipaxos, syd for Korfu, er indbegrebet af det afslappede græske øliv. Paxos, der er den største af de to, er lutter afsondrede bugter og vandkant med pastelfarvede bygninger. At nippe til en drink på en taverna og se bådene glide ind i havnen i Gaios, den største landsby, er en af livets små fornøjelser. Den lille Antipaxos har omkring 20 fuldtidsbeboere og byder på nogle af de smukkeste strande i Det Ioniske Hav.

6. Ionisk idyl

Havnebyen Sivota på det græske fastland har noget af det klareste vand i det Ioniske Hav. Fire træklædte ubeboede øer ligger lige ud for Sivota, og hver af dem byder på nogle af de bedste strande i området. Mange bådture går til de mest lokkende af disse, f.eks. Bella Vraka - som man kan vade til fra Sivota, da vandet er så lavt - og højdepunktet Blue Lagoon-stranden. Den ligger afsondret og er omgivet af en tæt skov og kan kun nås med båd.