Kurv
27 Aktiviteter
Sort by:
Korfu og rundtur med Achillion-paladset og Paleokastritsa
Udflugter & dagsture

Korfu og rundtur med Achillion-paladset og Paleokastritsa

Det nordlige Korfu er fyldt med idylliske landsbyer, monumenter og en rå kystlinje. Vi kører gennem solbeskinnede bølgende bakker og opleverAchillion-paladset, den naturskønne kyst i Paleokastritsa og mange andre herlige steder. Der er også et besøg på et kumquatdestilleri, hvor du kan smage denne karakteristiske likør fra Korfu. Spiros, en af vores lokale guider, siger: "Kumquatlikør er et unikt fænomen på Korfu - den fremstilles ingen andre steder i Grækenland. Det er en del af vores korfiotiske identitet. At lære, hvordan denne asiatiske frugt kom til øen, er virkelig en øjenåbner".Vi besøger nogle af Korfus største attraktioner. Den første Achillion-paladset. Paladset har en fantastisk udsigt over Korfus kysten, og de omhyggeligt anlagte haver er et kunstværk. Spiros tilføjer: "Kejserinde Sissi af Østrig var forelsket i Korfu og dets mytologiske arv, især historien om Achilleus, og paladset og haven er fyldt med skulpturer af græske guder og gudinder. Udsigten er også i topklasse i kystbyen Paleokastritsa. Her er der tid på egen hånd til at besøge det ortodokse kloster, hvor der er gratis adgang, eller de mange bugter med smukke strande. Her kan man også arrangere en bådtur.Desuden får du mulighed for at smage på den karakteristiske smag af det landlige Korfu. Der er et besøg på et familieejet kumquatdestilleri. Her lærer du alt, hvad der er værd at vide om denne eksotiske citrusfrugt. Marmelade, sodavand og sirup er blot nogle af de produkter, der fremstilles af kumquat. Men det er den søde og velduftende likør - der ofte sælges i flasker formet som Korfu - der er blevet et ikon for øen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Ekstraordinær rundtur på Korfu med Bella Vista & gamle Perithia
Udflugter & dagsture

Ekstraordinær rundtur på Korfu med Bella Vista & gamle Perithia

En fantastisk dag på nogle af Korfus smukkeste steder. Den tragiske kejserinde Sisi blev forelsket i øen, og du vil se hvorfor på denne rundtur kun for voksne, som byder på fiskerhavne, en øde landsby, en fæstning og fantastisk natur. Eleni, en af vores guider, siger om sit yndlingssted: "Jeg har boet her hele mit liv, og alligevel troede jeg, at jeg var i himlen, da jeg første gang jeg besøgte gamle Perithia. Det er så specielt, her er".Første stop er et besøg på Bella Vista, og her kan du betragte Paleocastritsas kystlinje fra oven. "Udsigten over den hjerteformede bugt vil afsløre, hvorfor de lokale kalder det Gudernes Balkon," siger Sofia, en anden af vores lokale ekspertguider. Derefter tager vi til den engang forladte landsby gamle Perithia. Nyd frokost med lokal vin på en familieejet taverna og gå rundt blandt de restaurerede stenhuse fra den venetianske æra og lunde, hvor der vrimler med vilde blomster, mandel-, ege- og valnøddetræer. "Du får ikke kun den historiske baggrund," siger Eleni. "Men også de historier, der er gemt i væggene i de forladte huse".Næste stop er Kassiopi med dens travle lille fiskerhavn og pæne blondebutikker. Dagen afsluttes med et besøg i Korfu bys gamle fæstning, der er bygget af venetianere. Den har en kirke i genoplivet græsk stil og en fantastisk udsigt over den gamle bydel. Desuden er adgangsgebyrerne med til at vedligeholde fæstningen, og indkøb i landsbyerne støtter den lokale økonomi.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Korfu 4x4 eventyr
Aktiviteter

Korfu 4x4 eventyr

Hvis du kunne tænke dig et adrenalinpumpeeventyr, der tager dig med langt fra alfarvej, så er denne tur i firehjulstrækker lige noget for dig. Vi udforsker landdistrikterne på Korfu – de dele, som de fleste turister aldrig ser – når vi kører langs grusveje, gennem bjergene og forbi små landsbyer, med masser af seværdigheder langs vejen.Spænd sikkerhedsbæltet og gør dig klar til en tempofyldt tur med sightseeing. Vi kører på støvede grusveje, forbi vilde panoramaudsigter, bumper over huller i vejen og kører gennem små landsbyer. Undervejs på vores udforskning af øen, holder vi en kaffepause og samler de mange indtryk.Chaufføren fungerer også som guide, og i løbet af turen deler han ud af sin viden om Korfus skjulte perler. Der bliver god tid til at holde pauser og reflektere over turen samt at samle ny energi, da vi spiser frokost eller middag i en traditionel landsby. Derefter, efter så meget tempo og eventyr, kører vi tilbage til vores hoteller via normale asfaltveje.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur ved Korfu og græske fastland med grill på stranden
Udflugter & dagsture

Bådtur ved Korfu og græske fastland med grill på stranden

Det azurblå vand og de afsondrede bugter på det østlige Korfu er ideelle til en dag på havet. På Theos båd sejler kommer vi forbi den dramatiske kystlinje og til maleriske steder, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af med en lækker grillmad på stranden - kun for vores gæster. Kaptajn Theo siger: "Jeg har sejlet i over 45 år. Min passion for havet startede i en tidlig alder og er stadig lige så stærk i dag som nogensinde. Men jeg nyder endnu mere at byde gæsterne velkommen om bord, fortælle dem historier om Korfu og dele et måltid med dem".Ombord på Theos båd sejler vi forbi bugter, vige, høje klipper og strande. Du kan hoppen i havet for at svømme, slappe af på dækket og nyde en dag med hele familien. Theo og hans besætning, der er sande originaler, er en lige så stor attraktion som kystlandskabet. Vi sejler mod den sandede Kalamas-strand på fastlandets vestkyst.Ved frokosttid tilbereder besætningen en grillfrokost på stranden lavet af lokale råvarer. Der er medfølgende gratis vin og læskedrikke. Og hvis det ikke var nok, vil der også være sjov og spil for børnene, så du kan slappe af med fødderne oppe. På vej tilbage til havnen er der badestop. Theo kan lide at overraske, så det kan være i nærheden af en grotte, ved en "Blå Lagune" eller endda begge dele. Måske får I endda selskab af en delfin eller to undervejs.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Korfu lille grupperundtur med Achilleion-paladset og Paleokastritsa
Udflugter & dagsture

Korfu lille grupperundtur med Achilleion-paladset og Paleokastritsa

Korfu er fyldt med paladser, klostre og maleriske landsbyer. På denne lille gruppetur tager vi ud i de bølgende bakker og langs den barske kystlinje for at opleve Achilleion-paladset og Paleokastritsa. Spiros, en af vores lokale guider, siger: "Det er en tur, der blander landskab med spiritualitet og nostalgi. Og besøgene på kumquat-destilleriet og olivenoliemuseet giver et ægte indblik i traditionerne på landet".På din rejse gennem Korfu besøger du nogle af de bedste seværdigheder på Korfu. Der er Achilleion-paladset, som blev bygget af kejserinde Sisi af Østrig et år efter en familietragedie. Det var i de klassisk inspirerede haver og interiører, at hun håbede at finde trøst og ro. Det har også panoramaudsigt over Korfu by, kysten og endda over det græske fastland. Og udsigten er også i topklasse i kystbyen Paleokastritsa. Der er tid på egen hånd til at besøge det ortodokse kloster - der er gratis adgang - eller til at besøge bugterne. Her kan man også arrangere en bådtur.Desuden får du mulighed for at smage på nogle af de rige smagsoplevelser på det landlige Korfu. Der er et besøg på et familieejet kumquat-destilleri. Her lærer du alt, hvad der er værd at vide om denne citrusfrugt og den søde og velduftende likør, der fremstilles af den. Der er også et besøg på et lokalt olivenoliemuseum. "Når man ser historisk presesudstyr i moderne faciliteter, der er helt på højde med den nyeste teknologi, bliver olivenolieproduktionens tidløshed virkelig tydeliggjort", siger Spiros.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Paxos & Antipaxos sejltur
Udflugter & dagsture

Paxos & Antipaxos sejltur

Hvis du er på udkig efter skinnende azurblåt vand og en dosis græsk kultur, så er en bådtur til Antipaxos og Paxos fra Korfu en perfekt udflugt. Øerne er små af hensyn til størrelse, men de byder på skønne landskaber og en afslappende middelhavsstemning.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr 

Bådtur til Albanien
Udflugter & dagsture

Bådtur til Albanien

Albanien ligger kun en kort bådrejse fra Korfu. Dette ofte glemte land var lukket for fremmede i årtier og det er først nu, at det begynder at lukke op for turismen. På denne heldagstur besøger vi ruinerne af det antikke Butrint, spiser frokost og nyder lidt tid på egen hånd i Saranda.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Parga og Paxos
Udflugter & dagsture

Parga og Paxos

En bådtur er den perfekte måde at udforske Korfus omgivelser og andre græske øer. På denne udflugt besøger vi den charmerende pastelfarvede kystby Parga og nyder det turkise vand og den skønne græske kultur på den lille billedskønne ø Paxos.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Aqualand med transport
Billetter og arrangementer

Aqualand med transport

Fyldt til randen med vandrutsjebaner, pools og afslapningsområder, er der noget for alle i Aqualand på Korfu. Derudover behøver du ikke at tænke på noget - med transport og indgang inkluderet, skal du blot sørge for badetøj, solcreme og lidt eventyrlyst. Tag børnene med og nyd en familiedag ude i solen.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Corfu Sailing Tour
Udflugter & dagsture

Corfu Sailing Tour

Corfu's sun-kissed coastline is the backdrop to this relaxing day at sea. Climb aboard a luxury yacht and cruise through azure waters to secluded coves where we'll drop anchor for a swim. There'll be plenty of tanning time out on the open deck, plus a short sailing lesson from the crew. A light lunch and a free drink completes the experience.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Sivota Blue Lagoon
Udflugter & dagsture

Sivota Blue Lagoon

Smukke, afsidesliggende strande, krystalklart vand og jonisk idyl. Vestkysten af Grækenlands fastland er simpelthen dragende. På denne heldags bådtur besøger vi den maleriske landsby Sivota og stopper for at svømme i det turkise vand ud for kysten ved Blue Lagoon og Bella Vraka.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Græsk aften
Udflugter & dagsture

Græsk aften

Grækerne er kendt for deres kærlighed til festligheder. Så hvorfor ikke tage med os til en aften med traditionel græsk musik, dans og lækker mad på en typisk taverna.Vi kører til en typisk korfiotisk taverna, hvor du kan nyde et festmåltid med lækre græske retter og vin i lange baner.Efter alle de traditionelle retter er det tid til at øge feststemningen med en underholdningsekstravaganza af levende musik, farverige kostumer og meget mere. Forvent også folkloristiske danse, sange og spektakulær humor. Og efter et par drinks, hvem ved? Måske er du med i det hele.

Gratis afbestilling
Måltid Inkluderet

Introduktion til Korfu

Folk i antikken vidste godt, hvad der var godt ved Korfu. Øen, der er rammen om så mange klassiske legender, har ikke set sig tilbage siden. Korfu er omgivet af smukke strande og frodige bakker med afsidesliggende landsbyer, der nærmest er små kunstværker. Øens hovedstad kan også prale af Grækenlands mest atypiske UNESCO-liste med tidligere paladser for østrigske, tyske og græske kongelige. Desuden betyder Korfus beliggenhed, at dagsture til fastlandet, Albanien og øerne Paxos og Antipaxos kun er korte ture væk.

De seks bedste ting at lave på Korfu

1. Besøg Achilleion-paladset

Achilleion-paladset er et af Korfus mest populære attraktioner og besøges bedst som en del af en spring-køen-over rundtur. Dette elegante retrætested blev bygget af Kejserinde Sisi af Østrig og senere købt af Tysklands sidste kejser. Når man bestiger den kunstfærdigt dekorerede hovedtrappe, er det som at træde tilbage i tiden til Belle Époque. Fra terrasserne i haven, omgivet af statuer, er der udsigt over Korfu by, Det Ioniske Hav og det græske fastland.

2. Den kosmopolitanske Korfu by

Øens hovedstad er en smeltedigel af kulturer, hvilket afspejles i den imponerende arkitektur. Den blev styret af Venedig gennem århundreder, før den kom under fransk og derefter britisk kontrol. Dens kosmopolitanske eklekticisme har givet den status på UNESCO's Verdensarvsliste. Alle andre UNESCO-steder i Grækenland er enten klassiske eller religiøse. De to venetianske fæstninger er et must at opleve, ligesom Liston fra den franske periode og det britisk byggede Palace of St Michael and St George. Og lige uden for den gamle bydel ligger Mon Repos Estate, hvor den afdøde Hertug af Edinburgh blev født.

3. Tur til Paleokastritsa

Det nordlige Korfu består af bakker og rustikke landsbyer med en kystlinje, der er et sammensurium af lange sandstrande, afsondrede bugter og stejle klipper. Men selv blandt alle disse naturlige attraktioner er der ét sted, der skiller sig ud fra mængden. Paleokastritsa er en lille perle. Den er bygget op omkring tre bugter, der ligger i ly af en træbevokset landtange. Højdepunktet er klosteret på bakketoppen, hvor blomstrede pergolaer og buede gange konkurrerer om din opmærksomhed med ortodokse ikoner og en iøjnefaldende udsigt over kysten. Det er let at forstå, hvorfor middelalderens munke fandt det himmelsk.

4. Hop på båden til Butrint

Kun en kort færgetur væk fra Korfu ligger Albanien, et af Europas mest gådefulde lande. Det vil være en fascinerende dagstur, men det bedste af det hele er, at du støder på en af landets største attraktioner næsten i det øjeblik, du lander. Butrint, der er på UNESCO's liste, kan prale af arkæologisk levn fra den græske, romerske, byzantinske og venetianske æra. Ture fra Korfu bringer dig til hertil og omfatter normalt stop i nærliggende landsbyer.

5. Tag på en udflugt til Paxos og Antipaxos

Øerne Paxos og Antipaxos, syd for Korfu, er indbegrebet af det afslappede græske øliv. Paxos, der er den største af de to, er lutter afsondrede bugter og vandkant med pastelfarvede bygninger. At nippe til en drink på en taverna og se bådene glide ind i havnen i Gaios, den største landsby, er en af livets små fornøjelser. Den lille Antipaxos har omkring 20 fuldtidsbeboere og byder på nogle af de smukkeste strande i Det Ioniske Hav.

6. Ionisk idyl

Havnebyen Sivota på det græske fastland har noget af det klareste vand i det Ioniske Hav. Fire træklædte ubeboede øer ligger lige ud for Sivota, og hver af dem byder på nogle af de bedste strande i området. Mange bådture går til de mest lokkende af disse, f.eks. Bella Vraka - som man kan vade til fra Sivota, da vandet er så lavt - og højdepunktet Blue Lagoon-stranden. Den ligger afsondret og er omgivet af en tæt skov og kan kun nås med båd.