Rejser
til
Saadiyat Island

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 100,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadAbu Dhabi
  • SprogArabisk
  • Befolkning9 270 000

Rejser til Saadiyat Island

Saadiyat Island

På Saadiyat Island trives både sol- og badegæster samt kunstelskere og golfspillere. Desuden er der kun små 10 km til den glitrende storby Abu Dhabi, med sine førsteklasses hoteller, luksuriøse shoppingcentre og farverige markeder.

Saadiyat Public Beach betragtes som en af de fineste strande i Abu Dhabi. Vandet er klart og oftest roligt, så stranden passer godt til børnefamilier. Lige i nærheden af stranden ligger øens golfbane. Takket være dens beliggenhed kan du spille med en fantastisk udsigt over havet.

Shopping, kunst og kultur

Mærkevarecentret The Collection ligner en middelhavsby med åbne torve og hyggelige terrasser. Her er flere lækre butikker men også en hel del restauranter og cafeer. På øen ligger også det modernistiske kunstmuseum Louvre Abu Dhabi. Kunst- og kulturcentret Manarat Al Saadiyat byder på et bredt udvalg af udstillinger og forestillinger for både store og små.

Havskildpadderne beskyttes

Saadiyat-stranden er hjem for den udrydningstruede caretta-skildpadde, der hvert år opsøger stranden for at lægge sine æg. Skildpadderne beskyttes ved hjælp af et lokalt program, blandt andet gennem afspæringer og træmoler der fører gæsterne hen over sandklitterne hvor rederne befinder sig. Restauranter og boliger i nærområdet opfordres også til at slukke lyset og trække gardinerne for i ynglesæsonen. Det hele for at skildpaddeungerne ikke skal risikere at fare vild på deres første rejse mod havet.

Tæt på Abu Dhabi

I det centrale Abu Dhabi kan du gå en tur på den elegante corniche, beundre det spektakulære luksushotel Emirates Palace, besøge den eventyrlige verden i Sheik Zayeds store moské og handle i mærkevarebutikkerne i Marina Mall. Du kan også besøge markedsgaderne, hvor du kan købe alt fra iransk kaviar til tæpper, guld og keramik. Byen er også lidt af et kulturcentrum med meget at se når det gælder kunst og arkitektur.

Moderne metropol med lang historie

Abu Dhabi har en lang historie, hvor både sørøvere og perlefiskere figurerer. Siden 1930'erne har olien være landets førende indtægtskilde og har skabt den enorme velstand. Vil du vide mere om regionens historie og kultur, skal du besøge Heritage Villae ved cornichen nær lystbådehavnen.

Rejsetyper i Saadiyat Island