Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler gælder Dubai
  • Pizzaca. 35,-
  • Øl (50 cl)ca. 50,-
  • 1 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadAbu Dhabi
  • SprogArabisk
  • Befolkning9 270 000

Rejser til Abu Dhabi

Abu Dhabi er en moderne og farverig millionby med futuristiske skyskrabere og shoppinggallerier. Men samtidig er den – præcis som Dubai – et solsikkert ferieparadis med lange hvide strande nær centrum.
I virkeligheden er Abu Dhabi både et emirat og en by. Samtidig er det hovedstaden i de Forenede Arabiske Emiraters føderation af syv småriger. Byen ligger cirka 100 km sydvest for Dubai på kysten mod den Persiske Golf. Når der afholdes store internationale konkurrencer, som Formel 1-cirkuset i november eller PGA-touren i januar, har byen ekstra mange besøgende.

Bo på strandpromenaden i Abu Dhabi
Vores firestjernede Hilton Abu Dhabi ligger på cornichen, den velholdte strandpromenade, der er omkranset af små parker. Herfra er der gåafstand til shopping, Heritage Village og flere andre attraktioner. På hotellet er der 15 restauranter og barer, store poolområder og et privat strandafsnit.

Shopping, kunst og arkitektur
I det centrale Abu Dhabi kan du gå rundt på den elegante cornich, beundre det spektakulære luksushotel Emirates Palace, lade dig henføre til en eventyrverden under et besøg i Sheik Zayeds store moské og shoppe ubegrænset blandt mærkevarebutikkerne i Marina Mall. Du kan også besøge markedsgaderne, hvor du kan købe alt fra iransk kaviar til tæpper, guld, krydderier og keramik. Byen er også lidt af et kulturcentrum med meget at se, når det gælder kunst og arkitektur.

Moderne metropol med lang historie
Abu Dhabi har en lang historie, hvor både sørøvere og perlefiskere har sat deres præg. Siden 1930'erne har olien været landets førende indtægtskilde, og den har skabt en enorm velstand. Vil du vide mere om regionens historie og kultur, skal du besøge Heritage Village nær lystbådehavnen ved cornischen.

Verdens største passagerfly
Du flyver direkte til Dubai med verdens største passagerfly, Emirates Airbus A380.

Rejsetyper i Abu Dhabi

Anbefalede hoteller - Abu Dhabi

1 hoteller