Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler gælder Dubai
  • Pizzaca. 35,-
  • Øl (50 cl)ca. 50,-
  • 1 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadAbu Dhabi
  • SprogArabisk
  • Befolkning9 270 000

Rejser til Bur Dubai

Dubai er kort sagt enestående. Ingen andre steder kan du opleve samme blanding af orientalske pragtbygninger, hypermoderne skyskrabere, kæmpestore shoppingcentre, spændende restauranter, et solsikkert klima og lange hvide strande. Bur Dubai er navnet på hotelbydelen, hvor du finder flere af vores mest fordelagtige indkvarteringsmuligheder.

Da Dubai er stort, og bydelenes karakterer er vidt forskellige, præsenterer vi byen inddelt i tre områder. Foruden Bur Dubai, kan du vælge at bo nær verdens højeste bygning Burj Khalifa og shoppingcentret Dubai Mall i Downtown Dubai eller i badebysdelen Dubai Jumeirah Beach ved strandene.

Hverdagsliv i Bur Dubai
Bur Dubai ligger lige syd for floden og er en forholdsvis rolig bydel. Bebyggelsen består primært af hoteller men også en del kontorer, småbutikker og lokale restauranter. Det tager ca. 15-30 minutter med taxi, bus eller tunnelbane til strande, shoppingcentre og seværdigheder.

Shopping og verdensberømte bygninger
Dubai er et eventyrland for alle, der holder af moderne arkitektur og shopping. I de guld- og marmorglinsende shoppingcentre er der en overflod af mærkevaretøj, tasker, smykker, ure, elektronik og meget andet. Blandt de berømte bygninger er den 828 meter høje Burj Khalifa, luksushotellet Burj al Arab, den kunstige ø The Palm Jumeirah og shoppingcentret Mall of the Emirates, der har en indendørs skibakke.

Markeder og fine strande
I den gamle bydel Deira, nord for Dubaifloden, findes orientalske bazarkvarterer med duftende krydderimarkeder og den kendte guldsouk. Du kommer over floden til Deira med traditionelle dhow-både eller vandtaxier.

Restauranter og natteliv
Blandt Dubais restauranter finder du alverdens køkkener. De libanesiske, kinesiske og indiske er ofte billige, mens de store hoteller byder på mere luksuriøse menuer med alt fra italiensk til japansk. Forlystelseslivet er også primært koncentreret til hotellerne, hvor der er barer, diskoteker og natklubber. Det skyldes, at alkohol i princippet kun serveres på hotellerne.

UdflugtstipsByrundtur med både kultur og shopping Jeeptur i ørkenen
Aftentur til en ørkenlejr med middag og underholdning Aftenkrydstogt med dhowbåd på Dubaifloden
* Afternoon tea på luksushotellet Burj al Arab

Bestil udflugterne eller køb billetter under fanebladet Min rejse eller i vores TUI-app.

Verdens største passagerfly
Du flyver direkte til Dubai med verdens største passagerfly, Emirates Airbus A380. Dermed kan du rejse til Emiraterne, selv om du kun vil være væk i en uge.

Rejsetyper i Bur Dubai

Anbefalede hoteller - Bur Dubai