Rejser
til
Ölüdeniz

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middag:ca. 60,-
  • 1 liter vand:ca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTyrkiske lira (TRY)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAnkara
  • SprogTyrkisk
  • Befolkningca. 55.000

Rejser til Ölüdeniz

Ölüdeniz

Ölüdeniz er Tyrkiets mest fotograferede strand, en sydhavslignende smuk lagune og samtidig et hyggeligt ferierejsemål. Det ligger på den smukke "turkise kyst" nær Grækenlands øverden. Her bor du på stranden med All Inclusive

Ved stranden er der vokset en hyggelig ferieby frem, med mindre hoteller, caféer, butikker og en hel del hyggelige taverner. Byen er også et mekka for paraglidere, der kaster sig ud fra toppen af det mægtige bjerg Baba Dag, og kredser længe rundt i bløde cirkler, før de lander nær havet.

Shopping og gadeliv
Hvis du vil shoppe og opleve lidt mere folkeliv, er der kun fire kilometer til den livlige lille by Hisarönü med et godt udvalg af restauranter, cafeer og barer. Til kystens hovedby Fethiye er der 12 km. Med lokalbussen tager det cirka en halv time, og du bør absolut opleve Fethiyes gadeliv med basarer, konditorier, shoppinggader og restauranter nær lystbådehavnen.

Lagune og en enestående hvid strand
Navnet Ölüdeniz betyder "dødt vand" og henviser til den fortryllende lagune med den lille afgiftsbelagte sandstrand. Men det er den lange, hvide strand uden for lagunemundingen, der er favoritmotivet blandt alle rejsefotografer. De dele af stranden, der ligger nærmest hotellerne, har ingen entréafgift.

Bestil en udlejningsbil hjemmefra
Med en udlejningsbil er det nemt at opleve endnu mere af Marmariskysten. Byer og bjergbyer, vandparker og antikke ruiner, snoede floder og skjulte badestrande – her ligger alt indenfor rækkevidde. Lej en bil i en eller flere dage hjemmefra.

Rejsetyper i Ölüdeniz