Rejser
til
Marrakech

Pris fra

...

Hoteller

9

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 40,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (MAD)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadRabat
  • SprogArabisk
  • Befolkningca. 929.000

Rejser til Marrakech

Marrakech

Træd ind i en verden, der syder af folkeliv, dufte og farver. I Marrakech kan du drikke myntete og købe keramikfade, spise godt og se ud over Djemaa el Fna-torvet fra en tagterrasse i solnedgangen. Desuden venter afslapning på hoteller med skønne pools.

Marrakech kaldes den "rosa eventyrsby", takket være de rosa mure af sandstand, der omkranser den. Byen blev grundlagt allerede i 1000-tallet af ørkenfolket berberne, og den ligger et stykke inde i ørkenen, for foden af den mægtige bjergkæde Atlas.

Gøglernes torv

Indenfor murene gemmer der sig et charmerende mylder af stræder og torve i medinaen – den gamle bydel. Høje minareter og paladskupler rejser sig hist og her, og i bazarernes snoedes træder sælges guld, krydderier og messingfade. På det (store) berømte torv Djeema el Fna, Gøglernes torv, trænges spåkoner, slangetæmmer og eventyrsfortællere. Over hele torvet hænger duften fra hundredvis af madboder, der serverer street food. Indenfor murene ligger også den smukke Koutobiamoské, et 77 meter højt kendetegn, hvis man skulle fare vild.

Shopping i labyrinter

Medinaens smalle gader er fyldt med pyramider af krydderier, nyfarvede tæpper i alle kulører og sølvfarvede lamper med et magisk lys. Den der har lært kunsten at prutte kan se frem til nogle sjove dage. Og husk at rejse med let bagage, så du har plads til alle de ting du køber.

Byens grønne lunger

Forlader du medinaen finder du moderne franskinspirerede villa- og hotelkvarterer med pools og golfbaner. Den nye bydel Guéliz er fyldt med smarte butikker, førsteklasses restauranter og frodige grønne parker. En af dem er den berømte Jardin Majorelle, der ejes af designeren Yves Saint Laurent. Haven er et perfekt sted at tilbringe lidt tid efter en dag i medinaen.

Slap af på hotellet

En lige så rolig atmosfære finder du på vores hoteller, der har pools og skønne solterrasser, hvor du kan slappe af mellem oplevelserne. Du kan bo centralt i Marrakech på vores fine TUI Blue Medina Gardens eller lige udenfor, med gode transporforbindelser ind til byen.

Spis godt i Marrakech

Du må ikke gå glip af de marokkanske specialiteter som kødgryder og couscous. I Marrakech er der mange stjernerestauranter med inspiration fra det franske køkken. Og som sagt rullende madvogne med rygende krydderpølser og vegetariske retter.

Rejsetyper i Marrakech