All Inclusive på Malta

Vores All Inclusive hoteller er perfekte til dig, der vil spise og drikke godt på ferien - uden at skulle tænke på regningen. Charterrejser med All Inclusive betyder, at alle måltider er betalt på forhånd, og både voksne og børn kan tage for sig af mad, drikke, is og lækkerier uden begrænsninger. Bestil en rejse til Malta og få en afslappende ferie, hvor alle i familien kan spise det, de bedst kan lide!

Hoteltips

Find dit hotel på Malta med All Inclusive

Vi har samlet vores udvalg af All Inclusive hoteller på Malta på denne side, så du kan vælge den mulighed, der passer dig bedst. Nogle hoteller inkluderer allerede All Inclusive i grundprisen, mens du på andre hoteller kan vælge det som en ekstra service ved booking.


All Inclusive rejser på Malta for familier med børn

Skal du på All Inclusive-rejse til Malta med børn, anbefaler vi db Seabank Resort + Spa, som ligger på en af Maltas mest populære sandstrande. Hotellet har en børnepool, en legeplads og en international børneklub.


Hvad er inkluderet, når man bestiller All Inclusive?

Når du bestiller All Inclusive, er morgenmad, frokost, middag og drikkevarer til måltiderne altid inkluderet. Dette inkluderer drikkevarer såsom vand, sodavand, lokal øl og vin. Snacks og gratis drinks fra mindst én bar på hotellet er også inkluderet i prisen.


Billige All Inclusive rejser til Malta

All Inclusive rejser behøver ikke tømme hele opsparingen. For dig, der leder efter billige rejser til Malta med All Inclusive, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, der passer dig. Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt, kan du også tjekke vores afbudsrejser til Malta.


Husk også at tjekke vejret på Malta »

Se alle hoteller »