Hoteller på Malta

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på din rejse til Malta. Vi har valgt de bedste hoteller, som Malta har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller på Malta

Vi har flere gode hoteller på Malta, men tre særligt gode, som vi kan anbefale er: Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands, Corinthia Hotel St. George's Bay og All Inclusive hotellet db Seabank Resort + Spa.


Familiehoteller på Malta

Vi har mange børnevenlige hoteller på Malta. Tre særligt gode hoteller på Malta, som vi anbefaler til familier med børn, er All Inclusive hotellet db Seabank Resort + Spa, db San Antonio Hotel & Spa og Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands. Alle disse tre hoteller har separate børnebassiner, en legeplads og en international børneklub for de mindste og lidt større børn i familien.


Bedste hoteller for voksne på Malta

Der er flere hoteller på Malta, som er velegnede til voksne, der rejser uden børn. Gode hoteller for voksne er for eksempel det eksklusive femstjernede hotel The Palace, Marina Hotel Corinthia Beach Resort, som har spa, casino og restauranter og det moderne boutiquehotel The George, Urban Boutique Hotel.


Billige hoteller på Malta

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie på Malta, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Tjek også vores afbudsrejser til Malta.


Se alle All Inclusive hoteller på Malta »

Se alle hoteller »