Principi di Piemonte

  • Sestriere, De Italienske Alper, Italien

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Halvpension, ski-in og ski-out, stort spa

Populære og nyrenoverede (2023) Principi di Piemonte Hotel har en god beliggenhed nær pisterne i Sestriere. Hvis du ønsker høj standard på indkvarteringen, er du kommet til det rigtige sted. Værelserne er rummelige og på hotellet er der et spa, der er kendt i hele byen. Halvpension indgår i hotellets hyggelige restaurant.

Fra hotellet tager det kun nogle få minutter at gå til pisten, og der er cirka et kvarters gang ned til Sestrieres centrum. Hotellet har også en shuttlebus, som kører formiddag og eftermiddag til og fra Sestrieres centrum.

Spa med fitness og indendørspool

Hvis du får lyst til at blive på hotellet en dag, er hotellets spa et glimrende sted at tilbringe tiden. Her er nemlig en indendørs pool, sauna og et fitnesslokale, hvis du får lyst til at løfte nogle vægte. I den udendørs boblepool kan du få varmen samtidig med at du kigger ud over vinterlandskabet.

Halvpension indgår

Halvpension indgår i rejsens pris. Start dagen med morgenbuffeten, hvor du finder alt fra æg og bacon til kaffe, sprøde croissanter og friskbagte pandekager. Til aftensmaden serveres alt fra hjemmelavede alperetter til specialiteter fra det italienske køkken. Slut dagen af foran den knitrende ild i loungebaren, som er hjertet af hotellet.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
1.5 km/1.5 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer

Adresse & telefon

Adresse
Via Sauze di Cesana, 3 Sestriere, Italy
Telefon
+39 0122 858585

Vigtig information

Transferbussen kan ikke standse udenfor hotellet, hvorfor du bliver sat af et stykke derfra. Der bliver du hentet af en mindre bus/bil, som kører dig videre til hotellet.

En turistskat på ca. 15,- pr. person/nat betales direkte til hotellet. Gælder alle der er fyldt 12 år.

Officiel kategori
****
Sidst renoveret
2023
Renoveres løbende
Totalrenoveret

Internet

WiFi
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Minibar
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Mad og drikke

Halvpension med morgenbuffet og middagsmenu indgår.

Buffetrestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Middag
Buffet
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja

Afstande

Et minuts gang til lifterne, 15 minutters gang til Sestrieres centrum, 10 minutters gang til skiskolens mødested.

Hotellet tilbyder shuttlebus til pisterne.

Shopping
1.5 km
Centrum
1.5 km

Pools

Indendørs pool
Ja

Afslapning

Entré til hotellets spa med indendørs pool, dampsauna, boblebad, pool og sauna indgår 2 timer per dag, hvis du bor på hotellet. Kan forudbestilles på stedet og er afhængig af tilgængelighed (et sæt med badekåbe, slippers og håndklæde per person indgår i prisen. Flere mod betaling).

Behandlinger og massage er mod betaling.

Hotellets spa byder gæster over 18 år velkommen.

Spa
Ja
Massage
Ja
Skønhedsbehandlinger
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja
Aldersgrænse for spa:
18
Jacuzzi
Ja

Sport

Fitness
Ja

Børn og unge

Tremmeseng kan lejes for ca. 80,- pr. nat, som betales direkte til hotellet ved ankomst.

På hotellet er der et legeværelse og en international børneklub (4–12 år). Børneklubben er åben om eftermiddag ca. 16-21.30. Åbningstiderne er foreløbige og kan ændres.

International børneklub
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-12-20 til 2024-04-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 3 timer og 20 min inkl. mellemlanding fra Købehhavn til Torino.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus fra Torino cirka 2 timer. Ventetid i lufthavnen kan forekomme.

Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Et minuts gang til lifterne, 15 minutters gang til Sestrieres centrum, 10 minutters gang til skiskolens mødested.

Hotellet tilbyder shuttlebus til pisterne.

Shopping
1.5 km
Centrum
1.5 km