Hoteller i Agii Apostoli (Chaniakysten)

Her finder du vores store udvalg af hoteller i Agii Apostoli (Chaniakysten).  Uanset hvad du ønsker, finder du det perfekte hotel hos os. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel her!

Hoteltips

De bedste hoteller i Agii Apostoli

Vi har et bredt udvalg af gode hoteller i Agii Apostoli, men to særligt gode hoteller, som vi kan anbefale, er det populære All Inclusive-hotel TUI Suneo Althea Village og det kvalitetsbevidste voksenhotel Atlantica Kalliston, som er et af de bedste hoteller på Kreta for par.

De bedste hoteller for familier i Agii Apostoli

Vi har et bredt udvalg af børnevenlige hoteller i Agii Apostoli. To særligt gode familiehoteller i Agii Apostoli, som vi anbefaler til familier med børn, er All Inclusive-hotellet TUI Suneo Althea Village, som har tre swimmingpools og flere legeområder til børn, samt det familievenlige lejlighedshotel Lotus, som ligger inden for gåafstand fra stranden og har lejligheder i forskellige størrelser samt en separat børnepool.

De bedste hoteller for voksne i Agii Apostoli

Hvis du leder efter et godt hotel for voksne i Agii Apostoli, anbefaler vi det luksuriøse og romantiske Atlantica Kalliston, som ligger lige ved stranden, det trendy Domes Noruz Chania designhotel samt Zeus Village Resort, som ligger i rolige omgivelser omgivet af en have. Disse tre voksenhoteller er designet til par og giver dig mulighed for at slappe af i en voksen atmosfære. Hotellerne byder velkommen til alle gæster over 16 eller 18 år.

Budgetvenlige hoteller i Agii Apostoli

Vi har også gode og budgetvenlige hoteller i Agii Apostoli, hvis du ønsker at tilbringe en dejlig ferie på et mindre budget. Du kan finde budgetvenlige hoteller i Agii Apostoli ved at vælge prissortering fra laveste til højeste pris i dropdown-menuen på dine ønskede datoer. Du kan også se vores afbudsjreser til Agii Apostoli.

Se alle TUI's hoteller her »