Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
36 Aktiviteter
Sort by:
Bådtur til vulkanøen Nisyros
Udflugter & dagsture

Bådtur til vulkanøen Nisyros

Vil du opleve en anden ø i din ferie på Kos, kan du tage til naboøen Nisyros, en vulkanø der ifølge sagnet blev skabt af en sten kastet af guden Poseidon. Efter en times sejlads er vi fremme. Her besøger vi Mandraki, øens lille hovedstad, byen Nikia og Stefanos-krateret.Efter ankomsten til Mandrakis havn, tager vi videre til den lille by Nikia ved kanten af Stefanos-krateret. Gå rundt i de labyrintagtige stæder og kommer du rigtig tæt på, kan du mærke varmen fra Stefanos-krateret.Derefter tager vi tilbage til Mandraki, den lille havneby med de små hvide huse. Byen er bygget som et amfiteater og ligger i skyggen af fæstningen og klostret Panagia Spiliani. Her får du tid på egen hånd.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur til Kefalos og Zia med smagning af vin og honning
Udflugter & dagsture

Rundtur til Kefalos og Zia med smagning af vin og honning

Denne rundtur viser det bedste af Kos på bare én dag. Du kommer til at se det arkæologiske sted Asclepeion og den smukke landsby Zia på en bakketop. Og som om det ikke var nok, vil der også være mulighed for at smage lokale vine og honning. Sophia, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Asklepeion på Kos var dedikeret til Asklepios, den græske gud for helbredelse og medicin, og det var kendt som et helbredende helligdom i oldtiden. De fredfyldte omgivelser og de store haver må have virket beroligende og foryngende på patienterne".Tidens tand har måske ændret det gamle Asklepeion, og det er stadig et af Grækenlands vigtigste arkæologiske steder. Ifølge traditionen fik Hippokrates, som blev født på øen Kos, sin medicinske uddannelse her og praktiserede på Asklepeion. Blandt attraktionerne er resterne af verdens første hospital, hvor lægerne lærte om medicin af Hippokrates og skabte det første sted for medicinsk forskning.Du besøger også bjerglandsbyen Zia, som breder sig under Dikaios-bjerget og er bedst kendt for sin traditionelle arkitektur og vidunderlige udsigt over kysten. Her kan du smage den lokale kanelada-drik og få mulighed for at se dig omkring i håndværksbutikkerne og finde et sted at spise frokost. Derudover er der en rundvisning og smagning på en vingård sammen med et besøg i kystbyen Kefalos, hvor du har fri tid til at udforske eller slappe af på stranden. Og for virkelig at forsøde dagen får du også mulighed for at smage den lokale honning.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur ved solnedgang på Kos
Aktiviteter

Bådtur ved solnedgang på Kos

Kaptajn Gianni og hans besætning inviterer dig ombord på en bådtur ved solnedgang til spidsen af Kos. Der bliver masser af tid til at bade og nyde en aperitif om bord, og vi spiser en barbecue på en afsidesliggende stenstrand. Vi ser solen gå ned i havet og vender derefter tilbage med stjernehimlen over os og kystbyernes blinkende lys langs kysten.Denne sene eftermiddagstur har alle ingredienserne til romantisk oplevelse på øen Kos. Vi stiger ombord i Kefalosbugten og sætter sejl langs kysten til øens spids. Undervejs vil der være badestop i det turkise vand, mens vi venter på, at solen går ned og skaber nogle smukke nuancer af orange og pink på himlen.Vi fortsætter videre til en afsidesliggende strand for at nyde en aperitif og have stranden helt for os selv. Så bliver grillen tændt, og vi nyder en herlig middag. Vinen flyder, musikken fylder luften, og besætningen inviterer dig til at deltage i en traditionel sirtaki-dans, mens solen går ned.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Tur med Kaiki-båd fra Mastichari
Aktiviteter

Tur med Kaiki-båd fra Mastichari

Med vinden i håret og solen i ansigtet kan du fange nogle solstråler på dækket, når vi sætter sejl fra Mastihari. Ombord på en traditionel Kaiki-båd er der tid til at slappe af, mens kaptajnen kaster anker ved afsidesliggende bugter og badesteder på naboøerne Nera og Kalymnos. Eleni, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Kaiki er de farverige træbåde, som Grækenland er så berømt for. Vi er en nation af bådbyggere og fiskere, og selv om mange Kaiki-både nu bruges til turisme, bruges mange stadig til fiskeri".Sol, hav og svømning. Denne trio gør det at være på ferie noget særligt. Din rejse fører dig over til den lille ø Nera, som er hjem for et enkelt hus og en håndfuld øde bugter. Mens vi sejler videre til øen Kalymnos, kommer vi til kysterne omkring Vlyxadia, hvor du kan køle af i Det Ægæiske Hav og prøve at snorkle, hvis du er i humør til det. Vandet her er roligt og klart - og hvis du er heldig, kan du måske få øje på de delfiner og havskildpadder, der hører hjemme i området.Du har egen tid til at få mest muligt ud af de gode badesteder, få lidt kulør på dækket eller se, hvad du kan få øje på under vandet. Ved frokosttid kan du nyde en frisklavet frokost lavet af lokale ingredienser. Efter at have spist lokale specialiteter og græske favoritter ombord, er der flere muligheder for at svømme, før det er tid til hjemturen med en fantastisk udsigt over vandet til Kos' kystlinje.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Piraterne på Kos - bådtur for hele familien
Udflugter & dagsture

Piraterne på Kos - bådtur for hele familien

Ohøj landkrabbe! Piraten Tim og hans fjerklædte makker, papegøjen Calypso, har brug for din hjælp til at finde deres forsvundne skat. Men først skal du uddannes i alle de færdigheder, du skal bruge for at blive en ægte TUI-pirat. Vi sætter sejl fra havnen i Mastichari og sejler mod den fortryllende ø Pserimos, lige nord for Kos. Som vores erfarne kaptajn Markus ynder at sige: "Pserimos er en mindre kendt ø med skjulte bugter, der er ideelle til familiesjov i solen. Vi lægger for anker i en lavvandet bugt, som er ideel til at svømme og plaske rundt i".Du slutter dig til vores besætning i jagten på byttet, og undervejs vil alle komme i piratstemning med hjælp fra piratteamet på båden. Der vil være masser af sjove aktiviteter, som alle kan deltage i. Vores livlige pirater sørger for, at alle træder i karakter med en gratis bandana, ansigtsmaling og masser af spændende lege med pirattema. Du lærer alle de teknikker, du har brug for, fra sværdkamp til kortlæsning. Og glem ikke, at en skarpsynet pirat altid er på udkig efter spor, så hold øje med ledetråde, der fører til den skjulte skat.Når vi kaster anker ved Pserimos, så mærk den kølige havbrise, mens du plasker i vandet for at svømme, eller deltag i flere af de sjove lege og aktiviteter, som vi har planlagt. Når solen skinner, latteren lyder, og piratflagene vajer, bliver det helt sikkert et eventyr, som du og din familie vil huske for evigt.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kos med rundtur på land og vand
Udflugter & dagsture

Kos med rundtur på land og vand

Denne rundtur giver dig forskellige perspektiver på Kos. Du vil opleve dens rigdom af natur og kulturskatte både til lands og til vands. Blandt de største attraktioner er Asclepeion, et besøg i landsbyen Kefalos og en bådtur. Dette er en af vores TUI Collection-udflugter, som giver dig et lokalt indtryk af destinationen, samtidig med at de viser dens unikke, autentiske og ansvarsfulde værdier frem.Få et guidet indblik i den vigtigste kulturelle seværdighed på øen, Asclepeion. Dette tempel fra det 5. århundrede f.Kr. dedikeret til den antikke græske gud for medicin var et anerkendt helbredscentrum, der tiltrak pilgrimme fra hele det gamle Grækenland. Det var også her, at Hippokrates fik sin lægeuddannelse.Herfra kan du gå op til den smukke landsby Kefalos. Nyd panoramaudsigten over øen og Ægæerhavet nedenfor, mens du vandrer rundt i de smalle gader. Derefter går du ned til kysten og går ombord på din båd i Kamari. Lad din skipper tage dig med til en skjult idyllisk bugt. Tag en dukkert her, og nyd derefter en souvlaki-frokost på stranden.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, pl 

Zia om aftenen
Udflugter & dagsture

Zia om aftenen

Forlad strandene og tilbring en aften i den lille bjergby Zia. Byen ligger højt oppe i de pinjeklædte skove på bjerget Dikaios og har en strålende udsigt over øens nordkyst og det Ægæiske Hav med Tyrkiet i det fjerne. Her oppefra er solnedgangen virkelig en oplevelse.

Gratis afbestilling
Elektronisk Billet
Sejlads i Ægæerhavet – kun for voksne
Aktiviteter

Sejlads i Ægæerhavet – kun for voksne

Denne udflugt er en kombination af ø-hop, sol, badning og snorkling, kun for voksne. Med båd sejler vi til fredelige vige og hyggelige små havne, og der bliver mulighed for at gå i land på Kalymnos for at opleve endnu mere. Og der bliver selvfølgelig god tid til at slappe af på soldækket og spise en god barbecue-frokost om bord.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kos by – dagstur
Aktiviteter

Kos by – dagstur

På denne halvdagstur kan du udforske Kos by i dit eget tempo. Som øens hovedby er der masser at se og foretage sig. Du bliver hentet på dit hotel og sat af i centrum, hvorefter du kan gøre som du har lyst til.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kos by om aftenen
Aktiviteter

Kos by om aftenen

Havnen i Kos by ligger indeklemt mellem de gamle ruiner, der blev efterladt under den græske, romerske og byzantinske æra. Øens hovedstad er både stil- og stemningsfuld, og den vågner til live efter mørkets frembrud. På denne tur får du en aften til at udforske den livlige gamle bydel og havneområdet i dit eget tempo.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Cruise i det Ægæiske Hav – med frokost på Kalymnos
Aktiviteter

Cruise i det Ægæiske Hav – med frokost på Kalymnos

Hvordan lyder en dag, hvor du kan nyde solen, bade og måske spise en frokost? Perfekt er, hvad vi gætter. På dette ægæiske krydstogt rundt om det nordlige Kos bliver der tid til at bade, sole og besøge Vathi på Kalymnos for at opleve øen og spise en græsk frokost.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Familiedagstur til Paradise Beach
Aktiviteter

Familiedagstur til Paradise Beach

Kos har en del flotte strande, men Paradise Beach i syd topper dem alle. Med sit krystalklare vand og fine gyldne sand er det nemt at se, hvordan den har fået sit navn. Tilbring en dag med at slappe af i solen, tag en dukkert i det lave vand eller, hvis du føler dig fristet, hvorfor ikke prøve nogle af de mange vandsportsaktiviteter.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Kos

Med antikke græske arkæologiske ruiner, charmerende landsbyer, smukke strande, glimtende vand og masser af frisk havmad har Kos masser at byde på. Hvis du er på udkig efter kultur, er ruinerne af Askleipion absolut et besøg værd. Du er forkælet med valgmuligheder, når det gælder strande, og øens vandsportstilbud er uovertruffen. Tag til Kos by for at se historiske seværdigheder såsom Det Arkæologiske Museum eller Neratzia-slottet fra det 14. århundrede, der blev bygget af Johanniterridderne.
Det sprudlende natteliv i Kardamena gør byen til det mest livlige sted på øen, mens byen Kefalos har en mere afslappet atmosfære.

De seks bedste ting at foretage sig på Kos:

1. Slap af på kysten

En af øens største trækplastre er dens lange kystlinje. Fra hvide sandstrande til termiske klippebassiner, denne græske ø har det hele. Kulturinteresserede bør tage til Agios Stefanos og kombinere en dag på stranden med at lære om den lokale historie ved de nærliggende ruiner. Naturelskere kan tage til Therma Beach ved Agios Fokas og opleve den naturlige havpool, der er opvarmet af varme kilder. Paradise Beach er i mellemtiden en fast familiefavorit og lever mere end op til sit navn. Tilbring en dag med at slappe af i solen eller tage en dukkert i det lavvandede vand med vulkanske bobler, der stiger op fra havbunden.

2. Prøv nogle vandaktiviteter

Der er masser af vandaktiviteter at nyde på Kos, lige fra snorkling i beskyttede bugter til dykning og paddle boarding. De vindfulde forhold ved Kefalos-bugten og Mastichari er oplagte til windsurfing og er fulde af steder at leje udstyr fra og windsurfingskoler. Hvis du vil lave noget mere afslappet, kan du tage med på en bådtur ved solnedgang og beundre kystlinjen fra vandet.

3. Besøg antikke græske ruiner

Kos' lange historie er tydelig på næsten alle dele af øen. Asklepieion, kun 10 minutters kørsel fra Kos by, er øens mest berømte arkæologiske sted. Det har eksisteret siden det 3. århundrede og blev bygget til ære for guden for sundhed og medicin. Et andet interessant historisk sted er den antikke Agora, et udgravet marked og politisk og socialt centrum. Her kan du kan se udgravede templer, bade, huse fulde af mosaikker, søjler og andre historiske fund. Odeon fra den romerske æra bruges som musiksted om sommeren og er også et besøg værd.

4. Smag på traditionel mad og drikke

Dyk ned i øens rige kulinariske scene. Smag dig igennem de mest populære retter med en madrundtur. Du finder alle de græske klassikere, såsom gyros, fetaost, moussaka og tzatziki, samt lokale delikatesser. Et kendetegn for øen er possa-ost. Den er fremstillet af fåre- og gedemælk og nedsænkes i rødvin under modningen og er den perfekte tilføjelse til en salat. Pitaridia, en type pasta serveret med en kød- og tomatsauce, er en anden ret at prøve. Vinelskere kan i mellemtiden bestille en tur til de lokale vinmarker for at opleve vinfremstillingsprocessen og smage lokale vine.

5. Tag med på en bådtur til øen Nisyros

En udflugt til den vulkanske ø Nisyros, en times sejlads fra havnen i Kardamena, er et must. Den er hjemsted for en af de største hydrotermiske kratere i verden, kendt som Stefanos. Beundre det marsagtige landskab, mærk lavaen rumle under dine fødder og se de boblende mudderbassiner. Organiserede rundture inkluderer også en rundvisning i Panagia Spiliani-klosteret, et af de smukkeste klostre på de græske øer, og et besøg i den lille by Mandraki.

6. Afdæk øens historien på Kos Arkæologiske Museum

Hvis du hungrer efter kultur og antikke ruiner på øen, så tag til Det Arkæologiske Museum, der ligger i hjertet af Kos by. Det huser en række artefakter og optegnelser, som kom frem under udgravninger rundt omkring på Kos, Rhodos og de mindre Dodekanesiske øer. Blandt højdepunkterne er de smukke mosaikker, statuer fra det antikke sted Asklepieion, keramik og mange andre genstande.