Kurv
27 Aktiviteter
Sort by:
Bådtur ved solnedgang på Kos
Aktiviteter

Bådtur ved solnedgang på Kos

Kaptajn Gianni og hans besætning inviterer dig ombord på en bådtur ved solnedgang til spidsen af Kos. Der bliver masser af tid til at bade og nyde en aperitif om bord, og vi spiser en barbecue på en afsidesliggende strand. Vi ser solen gå ned i havet og vender derefter tilbage med stjernehimlen over os og kystbyernes blinkende lys langs kysten.Denne sene eftermiddagstur har alle ingredienserne til romantisk oplevelse på øen Kos. Vi stiger ombord i Kefalosbugten og sætter sejl langs kysten til øens spids. Undervejs vil der være badestop i det turkise vand, mens vi venter på, at solen går ned og skaber nogle smukke nuancer af orange og pink på himlen.Vi fortsætter videre til en afsidesliggende strand for at nyde en aperitif og have stranden helt for os selv. Så bliver grillen tændt, og vi nyder en herlig middag. Vinen flyder, musikken fylder luften, og besætningen inviterer dig til at deltage i en traditionel sirtaki-dans, mens solen går ned.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur til vulkanøen Nisyros
Udflugter & dagsture

Bådtur til vulkanøen Nisyros

Vil du opleve en anden ø i din ferie på Kos, kan du tage til naboøen Nisyros, en vulkanø der ifølge sagnet blev skabt af en sten kastet af guden Poseidon. Efter en times sejlads er vi fremme. Her besøger vi Mandraki, øens lille hovedstad, byen Nikia og Stefanos-krateret.Efter ankomsten til Mandrakis havn, tager vi videre til den lille by Nikia ved kanten af Stefanos-krateret. Gå rundt i de labyrintagtige stæder og kommer du rigtig tæt på, kan du mærke varmen fra Stefanos-krateret.Derefter tager vi tilbage til Mandraki, den lille havneby med de små hvide huse. Byen er bygget som et amfiteater og ligger i skyggen af fæstningen og klostret Panagia Spiliani. Her får du tid på egen hånd.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Zia om aftenen
Udflugter & dagsture

Zia om aftenen

Forlad strandene og tilbring en aften i den lille bjergby Zia. Byen ligger højt oppe i de pinjeklædte skove på bjerget Dikaios og har en strålende udsigt over øens nordkyst og det Ægæiske Hav med Tyrkiet i det fjerne. Her oppefra er solnedgangen virkelig en oplevelse.

Gratis afbestilling
Elektronisk Billet
Sejlads i Ægæerhavet – kun for voksne
Aktiviteter

Sejlads i Ægæerhavet – kun for voksne

Denne udflugt er en kombination af ø-hop, sol, badning og snorkling, kun for voksne. Med båd sejler vi til fredelige vige og hyggelige små havne, og der bliver mulighed for at gå i land på Kalymnos for at opleve endnu mere. Og der bliver selvfølgelig god tid til at slappe af på soldækket og spise en god barbecue-frokost om bord.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kos by – dagstur
Aktiviteter

Kos by – dagstur

På denne halvdagstur kan du udforske Kos by i dit eget tempo. Som øens hovedby er der masser at se og foretage sig. Du bliver hentet på dit hotel og sat af i centrum, hvorefter du kan gøre som du har lyst til.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kos by om aftenen
Aktiviteter

Kos by om aftenen

Havnen i Kos by ligger indeklemt mellem de gamle ruiner, der blev efterladt under den græske, romerske og byzantinske æra. Øens hovedstad er både stil- og stemningsfuld, og den vågner til live efter mørkets frembrud. På denne tur får du en aften til at udforske den livlige gamle bydel og havneområdet i dit eget tempo.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Cruise i det Ægæiske Hav – med frokost på Kalymnos
Aktiviteter

Cruise i det Ægæiske Hav – med frokost på Kalymnos

Hvordan lyder en dag, hvor du kan nyde solen, bade og måske spise en frokost? Perfekt er, hvad vi gætter. På dette ægæiske krydstogt rundt om det nordlige Kos bliver der tid til at bade, sole og besøge Vathi på Kalymnos for at opleve øen og spise en græsk frokost.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Familiedagstur til Paradise Beach
Aktiviteter

Familiedagstur til Paradise Beach

Kos har en del flotte strande, men Paradise Beach i syd topper dem alle. Med sit krystalklare vand og fine gyldne sand er det nemt at se, hvordan den har fået sit navn. Tilbring en dag med at slappe af i solen, tag en dukkert i det lave vand eller, hvis du føler dig fristet, hvorfor ikke prøve nogle af de mange vandsportsaktiviteter.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bodrum på dagstur
Aktiviteter

Bodrum på dagstur

Hvorfor nøjes med at se Grækenland, mens du er her? Tyrkiet ligger inden for en kort afstand, og denne tur giver dig en god smagsprøve på landets kultur og seværdigheder. Du får en guidet rundvisning på et af landets største feriesteder, Bodrum, og du får også lidt tid til at shoppe og se på seværdigheder.Dit eventyr begynder med en kort tur over Det Ægæiske Hav til Bodrum, som er som taget ud af en turistbrochure. Når du er her, får du en guidet tur til de vigtigste seværdigheder og de bedste udsigtspunkter, hvor du har mulighed for at tage billeder af byen og den travle havn fra oven. Der er også mulighed for at gå på opdagelse i den gamle bys livlige basar.Derefter har du lidt tid til at udforske i dit eget tempo. Du vil blive forkælet med valgmuligheder for en god handel, da hver gade er fyldt med butikker og boder, der sælger krydderier, tæpper, læder og kopivarer af designervarer. Du kan handle løs, drikke tyrkisk kaffe eller bare nyde seværdighederne og lydene, inden du går om bord på båden for at vende tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl, pl 

Lido Water Park med transport
Billetter og arrangementer

Lido Water Park med transport

Sus, hvirvel, plask og flyv ned ad vandrør og superhurtige rutschebaner på en sjov familiedag i et af Grækenlands største vandlande - Lido. Du behøver ikke andet end badetøj, solcreme og eventyrlyst, når du og børnene kommer ind i en park, hvor vand og adrenalin går hånd i hånd.Når I ankommer til Lido i Mastichari, har I en hel dag med vandbaserede aktiviteter foran jer. Der er adrenalinfyldte rutsjebaner såsom Kamikaze og Space Bowl samt rutsjebaner med adskillige baner, hvor I kan dyste om at være først til bunden. Derudover er der snoede rør og kæmpebølger i bølgebassinet.Men hvis du er ude efter noget mere afslappet, kan du også nyde den dovne flod, boblebadet og solsenge. Der er også sørget for de små med en interaktiv rutsjebane og et splash-område, der er specielt designet til børn.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Et udvalg af Kos
Udflugter & dagsture

Et udvalg af Kos

For en så lille ø, byder Kos på en forbløffende historie. Denne eksklusive halvdagsudflugt tager dig med på en rejse gennem tiden og bringer det gamle Grækenland til live. Vi starter i Kos by, fortsætter derefter til det historiske Asklepeion og afslutter udflugten i den smukke bjergby Zia.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Tur med Kaiki-båd fra Mastichari
Aktiviteter

Tur med Kaiki-båd fra Mastichari

Sol, hav og badning. Tre ting, der gør en ferie til noget helt særligt. Hvis man dertil lægger en grillfrokost om bord på en bådtur i Det Ægæiske Hav, så er der lagt i posen til en dag, du aldrig glemmer.Mærk vinden i håret og solens stråler på dækket, mens vi sætter sejl fra Mastihari. Ombord denne traditionelle Kaiki-fiskerbåd kan du slappe af, mens din kaptajn sejler forbi afsidesliggende bugter og badesteder.Dyp dig i Ægæerhavet med en svømmetur og prøv kræfter med snorkling. Vandet her er roligt og klart. Hvis du er heldig, kan du måske spotte delfiner og havskildpadder. Efter du er blevet tør, er der frokost på en nærliggende restaurant efterfulgt af masser af flere muligheder for at snorkle, solbade eller dase.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Kos

Med antikke græske arkæologiske ruiner, charmerende landsbyer, smukke strande, glimtende vand og masser af frisk havmad har Kos masser at byde på. Hvis du er på udkig efter kultur, er ruinerne af Askleipion absolut et besøg værd. Du er forkælet med valgmuligheder, når det gælder strande, og øens vandsportstilbud er uovertruffen. Tag til Kos by for at se historiske seværdigheder såsom Det Arkæologiske Museum eller Neratzia-slottet fra det 14. århundrede, der blev bygget af Johanniterridderne.
Det sprudlende natteliv i Kardamena gør byen til det mest livlige sted på øen, mens byen Kefalos har en mere afslappet atmosfære.

De seks bedste ting at foretage sig på Kos:

1. Slap af på kysten

En af øens største trækplastre er dens lange kystlinje. Fra hvide sandstrande til termiske klippebassiner, denne græske ø har det hele. Kulturinteresserede bør tage til Agios Stefanos og kombinere en dag på stranden med at lære om den lokale historie ved de nærliggende ruiner. Naturelskere kan tage til Therma Beach ved Agios Fokas og opleve den naturlige havpool, der er opvarmet af varme kilder. Paradise Beach er i mellemtiden en fast familiefavorit og lever mere end op til sit navn. Tilbring en dag med at slappe af i solen eller tage en dukkert i det lavvandede vand med vulkanske bobler, der stiger op fra havbunden.

2. Prøv nogle vandaktiviteter

Der er masser af vandaktiviteter at nyde på Kos, lige fra snorkling i beskyttede bugter til dykning og paddle boarding. De vindfulde forhold ved Kefalos-bugten og Mastichari er oplagte til windsurfing og er fulde af steder at leje udstyr fra og windsurfingskoler. Hvis du vil lave noget mere afslappet, kan du tage med på en bådtur ved solnedgang og beundre kystlinjen fra vandet.

3. Besøg antikke græske ruiner

Kos' lange historie er tydelig på næsten alle dele af øen. Asklepieion, kun 10 minutters kørsel fra Kos by, er øens mest berømte arkæologiske sted. Det har eksisteret siden det 3. århundrede og blev bygget til ære for guden for sundhed og medicin. Et andet interessant historisk sted er den antikke Agora, et udgravet marked og politisk og socialt centrum. Her kan du kan se udgravede templer, bade, huse fulde af mosaikker, søjler og andre historiske fund. Odeon fra den romerske æra bruges som musiksted om sommeren og er også et besøg værd.

4. Smag på traditionel mad og drikke

Dyk ned i øens rige kulinariske scene. Smag dig igennem de mest populære retter med en madrundtur. Du finder alle de græske klassikere, såsom gyros, fetaost, moussaka og tzatziki, samt lokale delikatesser. Et kendetegn for øen er possa-ost. Den er fremstillet af fåre- og gedemælk og nedsænkes i rødvin under modningen og er den perfekte tilføjelse til en salat. Pitaridia, en type pasta serveret med en kød- og tomatsauce, er en anden ret at prøve. Vinelskere kan i mellemtiden bestille en tur til de lokale vinmarker for at opleve vinfremstillingsprocessen og smage lokale vine.

5. Tag med på en bådtur til øen Nisyros

En udflugt til den vulkanske ø Nisyros, en times sejlads fra havnen i Kardamena, er et must. Den er hjemsted for en af de største hydrotermiske kratere i verden, kendt som Stefanos. Beundre det marsagtige landskab, mærk lavaen rumle under dine fødder og se de boblende mudderbassiner. Organiserede rundture inkluderer også en rundvisning i Panagia Spiliani-klosteret, et af de smukkeste klostre på de græske øer, og et besøg i den lille by Mandraki.

6. Afdæk øens historien på Kos Arkæologiske Museum

Hvis du hungrer efter kultur og antikke ruiner på øen, så tag til Det Arkæologiske Museum, der ligger i hjertet af Kos by. Det huser en række artefakter og optegnelser, som kom frem under udgravninger rundt omkring på Kos, Rhodos og de mindre Dodekanesiske øer. Blandt højdepunkterne er de smukke mosaikker, statuer fra det antikke sted Asklepieion, keramik og mange andre genstande.