Rejser
til
Athen

Pris fra

...

Hoteller

14

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAthen
  • SprogGræsk
  • Befolkning10 750 000

Rejser til Athen

Athen

I Athen forenes den antikke og moderne historie med et varieret kulturliv, museer i verdensklasse, trendy shopping, et stort udvalg af spisesteder og udendørs koncerter om sommeren. Athen passer godt til en weekendrejse eller en længere tur, når du vil kombinere storbypuls med strandliv, eller som udgangspunkt når du vil begive dig ud i den græske øverden.

Bouzouki og antikke templer

Athen har altid været en af Europas førende kulturhistoriske byer, og samtidig er det lykkedes at forene dette med rollen som en moderne storby. Midt blandt udeserveringer, neonskilte og dyttende busser, finder du antikke søjler som Sokrates engang kan have lænet sig op af. Har du stået oppe på Akropolis, for foden af de mægtige søjler, og er blevet påmindet om demokratiets vugge, ved du at Athen er uden sidestykke. Du kan gå rundt blandt antikke ruiner om dagen for derefter at tilbringe aftenen på en bouxoukiklub.

Shopping, souvlaki og Syntagma

Athen har meget at byde på. Du kan shoppe langs boulevarderne ved det travle Syntagmatorv eller i Athens gamle bydel Plaka. Her mødes du af et virvar af stræder og snoede små gader, hvor tavernaer med ternede duge ligger side om side med barer, natklubber og souvenirbutikker. En souvlaki, græsk salat med tomater, agurk, mild rødløg og oreganokrydret fetaost og et glas retsina smager altid bedst i det rette miljø.

Oplev den græske øverden

På denne del af fastlandet er seværdighederne praktisk taget utallige. Har du lyst til at tage ud i den græske øverden, kan du tage båden fra Piræus til nogle af øerne Hydra, Egina, Poros og Mykonos.

Rejsetyper i Athen