Hoteller i Calvi

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Calvi. Vi har valgt de bedste hoteller, som Calvi har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i Calvi

To hoteller, vi kan anbefale, i Calvi er Hotel Corsica & Spa Serena, som er et eksklusivt hotel med blandt andet spa, fitness, pool og børnepool, og Domaine Villas Mandarine, som er eksklusive villaer med pool, hvor du har din egen villa med pool og en lille have, hvor du kan nyde ferien i private omgivelser. Her har du også adgang til cykeludlejning, spa- og wellnessafdeling, massage og sauna.


Familiehoteller i Calvi

Rejser du til Calvi med børn, kan vi anbefale Hotel Corsica & Spa Serena. Her er der blandt andet børnepool og cykeludlejning, så hele familien kan tage på udflugt. Vi kan også anbefale Domaine Villas Mandarine, som er villaer, hvor du har egen pool og en lille have, så der er rig mulighed for hele familien til at udfolde sig.


Bedste hoteller for voksne i Calvi

Når du rejser som par en eller en voksen vennegruppe, kan vi anbefale Domaine Villas Mandarine, da I her har jeres egen villa, og dermed har ro fra andre gæster.


Billige hoteller i Calvi

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Calvi, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.


Se alle All Inclusive hoteller i Calvi »

Se alle afbudsrejser til Calvi »

Se alle hoteller »