Rejser
til
Cannes

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middaagca. 120-160,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadParis
  • SprogFransk
  • Befolkning66 990 000

Rejser til Cannes

Cannes

I Cannes, med sine luksushoteller og filmpalads, kan du gå langs den berømte strandvej La Croisette, købe mærkevarer i eksklusive boutiquer og spise friske skaldyr med udsigt over Middelhavet. Byen er blandt andet kendt for sine mange festivaler og kongresser.

Markeder og fransk hverdagsliv

Besøg blomstermarkedet på Allés de la Liberté, køb frugt på Marché provençal de La Bocca eller frisk fisk på Marché Forville. Du kan også spille en omgang boule eller drikke en pastis nede ved den gamle havn. I Cannes er der gode muligheder for hurtigt at blive en del af den franske dagligdag.

Parfume og øliv

Fra Cannes er det nemt at komme til indlandets charmerende byer, som for eksempel parfumebyen Grasse, de hyggelige byer Mougins og Valbonne, byer som du kan nå med både lokalbus og udlejningsbil. Det samme gælder den glitrende perlerække af velkendte kystbyer langs rivieraen: Nice, Antibes, Monte Carlo, Menton...

Lige udenfor Cannes ligger Lérins-øerne, og det tager kun 15 minutter med båd til øen Île Sainte Marguerite. Her finder du uberørt natur, et marinemuseum, et stort akvarium og en spændende 1500-tals fæstning.

Weekend i Cannes

Vores rejser til Cannes sker med rutefly til Nice. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – fra to uger før afrejsen til du rejser hjem. Lige så fleksibel er rejselængderne, du kan vælge mellem weekendrejser og ugerejser.

Bestil et krydstogt til Cannes

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Cannes. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til glitrende og stjernespækkede Cannes finder du shopping, sol og badning i verdensklasse. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet

Rejsetyper i Cannes