Rejser
til
Bayahibe

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 65,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDominikanske pesos (DOP)
  • Tidsforskel-5 timer
  • HovedstadSanto Domingo
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 2.000

Rejser til Bayahibe

Bayahibe

I Bayahibe på den Dominikanske Republiks sydøstkyst kan du prikke alt af på ønskelisten for en caribisk ferie. Palmefyldte strande med turkist vand, dykkervenlige koralrev og lune aftener med musik der strømmer ud fra strandbarerne. Vores nonstopfly til Punta Cana bringer dig til Bayahibe i vintersæsonen.

Den lille ferieby Bayahibe i regionen La Romana emmer af caribisk "go slow" og en tilbagelænet stemning. Et stenkast fra stranden ligger bykernen med pastelfarvede huse og gyngende træbåde. På torvet ligger en håndfuld cafeer, og fortsætter du langs hovedgaden kommer du ned til stranden.

Strande uanset hvor du vender dig

Bayahibe Beach består af hvidt sand og har et koralrev nær vandoverfladen (perfekt til dig der ikke har snorklet så meget før). Her er også vandsport som wind- og kitesurfing. Dominiscus Beach, et stykke syd for byen, er lige så fin men mere langstrakt. En perlerække af eksklusive hoteller ligger langs kysten og grænser op til nationalparken Parque Nacional del Este.

Tropisk regnskov

I nationalparken er der fine vandrestier gennem tropisk regnskov med fuglekvidder og en frodig vegetation, men også laguner du kan snorkle i. Lej din egen båd eller tag med på en udflugt til paradisøen Isla Sona, en idyllisk lille ø med hvide strande.

Dykning og snorkling

Med et koralrev i alle regnbuens farver er det ikke så underligt, at dykning og snorkling er meget populært netop her i Bayahibe. TUI samarbejder med et dykkercenter, der tilbyder udflugter og uddannelser på alle niveauer. Tager du med dem kan du stå ansigt til ansigt med rokker og barracudaer, elller prøve vragdykning. Udenfor øen Santa Catalina ligger der et skibsvragsmuseum med kanoner og ankere – lettilgængelig for både dykkere og snorklere.

Cigarfabrik og kirker

Ønsker du lidt byliv kommer du nemt ind til La Romana med et miks af små haciendaer, cigarbutikker og livlige gademarkeder. Gå ikke glip af at se håndværket i den store cigarfabrik. Fortsætter du langs kysten kommer du til hovedstaden Santo Domingo. Med sine brostensstræder, udsmykkede kirker og pompøse torve, er det som at træde direkte ind i historien.

Nonstopfly om vinteren

Det er unikt for TUI, at vi i vinterens højsæson flyver til Punta Cana uden mellemlandinger. Hele året sælger vi desuden pakke rejser med hotel og rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øen, med du kan altid kontakte vores onlinecenter via TUI-appen, telefon, mail eller sms.

Rejsetyper i Bayahibe