Royalton Punta Cana

 • All Inclusive Beach
 • Punta Cana, Den Dominikanske Republik
 • Plus

Om hotellet

Strandhotel med zoner & swim up-værelser

På Royalton Punta Cana får du caribisk luksus direkte ved stranden. Her bor du virkelig beachfront med en flydende grænse mellem hotellet og stranden. Mange pools, All Inclusive, casino, zoner med voksendel og mulighed for swim up-værelse, gør Royalton Punta Cana til et af byens bedste hoteller.

Som gæst har du fri adgang til samtlige faciliteter på nabohotellet Royalton Splash Punta Cana, An Autograph Collection All-Inclusive. Her findes blandt andet et vandland med vandrutsjebaner til store og små.

Pools, træning og havet

Kan du ikke få nok af pools er Royalton Punta Cana et godt valg. Der er tre store pools på hotellet, hvor den ene ligger direkte ved strandkanten. Desuden er der en børnepool. Og der er selvfølgelig alternativer til svømmebassinerne:

 • Træning med instruktør
 • Fitness, tennis og beachvolley
 • Vandsport som snorkling
 • Børneklub og klub til teenagere
 • Aftenunderholdning

Smidig All Inclusive

Udover hotellets buffetrestaurant, hvor morgen-, frokost- og middagsbuffet serveres, har hotellet flere à la carte-restauranter. Da bordbestilling ikke er påkrævet til restauranterne, kan du beslutte dig på vejen til middagen om du vil spise tapas eller måske fisk og skaldyr.

Forskellige dele og værelsestyper

Når du skal vælge værelse på Royalton Punta Cana er det godt at kende til de tre forskellige begreber:

Luxury er en grundbetegnelse for alle værelser og indebærer blandt andet, at du får en rummelig indkvartering med egen udeplads og en minibar der opfyldes dagligt uden beregning.

Hideaway indebærer, at du bor i den børnefrie del af hotellet, der er et mere roligt alternativ til det i øvrigt meget familievenlige hotel.

Diamond Club er en opgradering, der byder på mange fordele – badekåber og slippers, pudemenu, butlerservice, adgang til eget pool- og strandafsnit, rabat i hotellets spa, forhåndsret til bordbestilling i restauranterne og adgang til Diamond Club Lounge, der har sin egen bar og morgenmadsservering samt småretter og snacks der er stillet frem om eftermiddagen og aftenen.

Vigtig information

Hotellets renoveres i perioden 8/4-10/12 2024.

 • Antal værelser : 485

Kort om hotellet

Til strand/badning
20 m - 200 m
Udendørspool/Børnepool
Ja/Ja
Centrum/Shopping
16 km/1 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 30 minutter

Gennemsnitsvejr i Punta Cana

Miljö-/hållbarhetscertifierat

Det her er et af vores miljø-/bæredygtighedscertificerede hoteller. Når du bestiller det er du med til at bidrage til TUI Care Travel og mere bæredygtige rejser.

Læs mere om TUI Care Travel og vores certificerede hoteller

Adresse & telefon

Adresse
Carretera Macao, Playa Arena Gorda, Punta Cana, Dominican Republic.
Telefon
+ 809 221 2121

Vigtig information

Det såkaldte Spring Break med mange højlydte og feststemte unge fra USA og Canada når sin højsæson fra februar til begyndelsen af april og kan opleves som meget forstyrrende.

Strand- og hotelområde med lokal trafik.

Gratis WiFi på hele hotellet, inklusive værelserne.

Reception åben hele døgnet
Ja
Officiel kategori
*****
Bygget
2014
Antal værelser
485
Elektricitet
110
Adapter er nødvendig
Ja
American Express
Ja
MasterCard
Ja
Visa
Ja
Parkering
Ja
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Trafik
Lokal trafik

Værelser

WiFi
Ja
Dobbeltværelse
38 m2
Enkeltværelse
38 m2
Deponeringsboks
Ja
Gratis deponeringsboks
Ja
Aircondition
Ja
Gratis aircondition
Ja
Minibar
Ja
Roomservice
Ja
Rengøring
7 dage/uge
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Bruser/toilet
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Senge

Dobbeltseng
193x203 cm
Grand lit
152x190 cm
Sovesofa
154x190 cm
Klapseng
99x190 cm
Dobbeltseng
Ja
Grand lit
Ja

Mad og drikke

Måltider og drikkevarer

Morgen-, frokost- og middagsbuffet med drikkevarer til måltiderne (husets vin, øl, sodavand eller vand) i hotellets buffetrestaurant.

Du kan også vælge at spise middag i nogle af hotellets seks à la carte-restauranter. Bordbestilling er ikke nødvendigt, men ventetid kan forekomme. Vælg blandt andet mellem tapas, italiensk samt fisk og skaldyr.

Barer

Lokal spiritus, vin, øl, sodavand og mineralvand, barservering til kl. 24.00 (anviste barer/tider). På hotellet er der ni barer, deriblandt sportsbar, poolbar, coffee shop, isbar og strandbar.

Sport og underholdning

Fitness, beachvolley, tennis, aerobics og vandsport som windsurfing, kajak og snorkling.

International børneklub for børn 4-12 år og klub for teenagere 13-17 år.

Aftenunderholdning

Obs! All Inclusive-indholdet og tider kan blive ændret i løbet af sæsonen, eksempelvis i begyndelsen og slutningen af sæsonen, eller hvis der er få gæster.

Buffetrestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Barer
9
Poolbar
Ja
All Inclusive
Ja

Afstande

Hjælp med bagagen
Ja
Shopping
1 km
Minimarked
1 km
Centrum
16 km

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
20 m
Strand/badning (max)
200 m
Type af strand
Sandstrand

Pools

Udendørspool
Ja
Pools
3
Børnepool
Ja
Børnepools
1
Separat børnepool
Ja
Pool
Ja
Ferskvandspool
Ja
Max. dybde i poolen
135 cm
Størrelse
250 m2
Poolhåndklæder
Ja
Jacuzzi
Ja
Aldersgrænse til vandrutsjebanerne
10
Højderestriktioner til vandrutsjebanerne
120 cm
Vandrutsjebaner
7
Vandrutsjebaner til børn
7
Livredder
YES
Multibaner
1
Bølgepool
1

Afslapning

Spa
Ja
Massage
Ja
Frisør
Ja
Sauna
Ja

Sport

Fitness
Ja
Tennis
Ja
Aerobics
Ja
Beachvolley
Ja
Kano/vandcykel
Ja
Windsurfing
Ja

Børn og unge

International børneklub
Ja
Tremmeseng
Ja
Børnestol i restauranterne
Ja
Legeplads
Ja
Legeplads udendørs
Ja
Legeværelse
Ja

Tilgængelighed

Bygninger
6
Antal etager i den laveste bygning
3
Elevator
Ja
Velegnet for kørestolsbrugere
Nej
Handicapvenlige værelser/lejligheder
2
Soveværelsesdør (bredde)
80 cm
Badeværelsesdør (bredde)
108 cm
Rampe til poolområde
Ja

Vores service: TUI-guider på hotellet og TUI-appen døgnet rundt

 • Gælder 2023-11-01 til 2024-04-30
 • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01
 • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Mød TUI-guiderne på hotellet

Vores internationale guideteam er på hotellet mindst et par gange om ugen. De kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebil, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du kan finde de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. De svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie.

Service via TUI-appen døgnet rundt

TUI-appen er den nemmeste måde at nå os på, når det passer dig. Under Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Rutefly med en eller flere mellemlandinger.

Transfertid

Beregnet transfertid ca. 30 minutter. Når du foretager en bestilling ser du, hvilke alternativer der er mulige. Her kan du læse mere om transfer.

Afstande

Hjælp med bagagen
Ja
Shopping
1 km
Minimarked
1 km
Centrum
16 km

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
20 m
Strand/badning (max)
200 m
Type af strand
Sandstrand

Kundeanmeldelser

Virkelig dårligt hotel!

 • 0 af 10
Ferien har ikke været særlig god. På hotellet fik vi stjålet 200 dollars, og hotellet var ren ud sagt elendige til at hjælpe med noget som helst - inklusiv TUI guiden som vi gik til. Da vi anmeldte tyveriet tog de det seriøst, hvorefter der kom to sikkerhedsfolk og udspurgte os om alt. De snakkede ikke et ord engelsk, så vi havde en dame fra receptionen til at oversætte fra begge parter, hvilket gik nogenlunde. Vi fik af vide at de ville kontakte os med nærmere information, en af de kommende dage. Det gjorde de så også, men vi blev kimet ned af telefonopringninger flere dage i træk, med forskellige ting udover det. En dag vi kom hjem hvor vi havde været på tur hang der et brev om, at de havde ringet til os flere gange, men vi ikke havde taget telefonen og derfor skulle møde op i guest service, så det gjorde vi. Tre af de ansatte anede ikke hvad vi skulle informeres om, da de ikke kunne se det i systemet, så vi skulle vente på overchefen. Det tog mindst 30 minutter før han kom, hvorefter han heller ikke snakkede engelsk og det igen skulle oversættes... Udover det kom han med en liste over hvem og hvornår nogen havde haft adgang til vores værelse. Det var også rigtig fint, det eneste problem var bare at det var de helt forkerte datoer, selvom de rigtige datoer både stod i den rapport vi havde udfyldt OG var blevet fortalt til sikkerhedsfolkene, og damen fra receptionen…. Og sådan fortsatte det egentlig resten af ferien, alt var besværligt, det var heletiden forkerte ting der blev vist og fortalt, og vi blev konstant kontaktet og forstyrret. Derudover fik vi én undskyldning to gange, og ellers fik vi af vide at det var vores egen skyld, da pengene ikke lå i vores safetyboks - der var bare lige et problem, som var at den ikke virkede.. Virkelig en dårlig oplevelse. Pengene lå nede i bunden i et stort net under mange andre ting, så de ikke var synlige, derudover var nettet lukket til, så man ikke kunne se indholdet i det, og tanken om at en af de ansatte har rodet mine ting igennem er så ubehagelig og bare ikke okay! Personalet på hotellet var generelt ikke særlig serviceminded, og da jeg skulle udfylde en ny rapport omkring tyveriet og spurgte ind til noget omkring det rullede damen i guest service øjne af mig, og det skete faktisk flere gange. Virkelig ubehageligt at bo på et hotel hvor man bliver bestjålet og ikke føler man bliver hverken hørt eller hjulpet af personalet. Vi gik til en TUI guide på hotellet hvor jeg forklarede situationen, hun forklarede at det selvfølgelig ikke var okay og en meget ubehagelig situation vi stod i, som selvfølgelig ikke burde ske. Hun sagde hun var gode venner med chefen af hotellet og ville snakke med ham for at finde ud af hvad der præcist var sket. Da vi kontaktede hende var klokken lidt over 9 om morgenen, og hun sagde at hun ville skrive til mig på TUI appen inden hun gik hjem 12:30 samme dag - det gjorde hun aldrig. Vi så hende ikke igen eller hørte noget som helst.. Igen virkelig dårlig service og igen sad vi med en følelse af ikke at blive hverken hørt, forstået eller hjulpet. Vi blev også mødt af kommentaren “I kan bare melde det til politiet” fra personalet ligemeget hvad vi sagde, det var virkelig en følelse af afmagt vi stod med og en følelse af at ingen havde lyst til at hjælpe os. Det endte med at vi tilsidst opgav at komme videre, for de ville ikke hjælpe os, de arbejdede ikke med os men i stedet imod os. Vi fik af vide de havde spurgt de tre forskellige mennesker, de kunne se der havde haft adgang til vores værelse, og tilfældigt nok havde alle tre lagt mærke til at der lå nogle fingerringe og hang en oplader i stikkontakten. Det eneste var bare, at det var i den modsatte ende af lokalet hvor pengene var blevet stjålet fra, og meget mærkeligt at ham der skulle fylde minibaren op, lagde mærke til det når minibaren lå modsat af de ting. Generelt bare en virkelig dårlig oplevelse, både fra tui’s side af, men virkelig også hotellets. 200 dollars er mange penge når man er studerende, og har sparet op i jeg ved ikke hvor langtid, for at kunne tage på sådan en tur, som faktisk bare endte at skabe utryghed og en følelse af afmagt - øv. Udover det var servicen fra hotellets side også virkelig dårlig angående late checkout, fylde drikkevare op, tilbyde drikkevare både ved poolen og på restauranterne. Mega lang ventetid for at komme ind på steakhouse, og mange aftener var det ********** ikke muligt selvom man kom 30 minutter efter de var åbnet. Meget af personalet virkede generelt ikke særlig imødekommende, eller som om de ville gæsterne.

Hotel Royalton punta Cana

 • 7 af 10
Hotellet i sig selv er fint ikke mere end det
Maden var nok bedst i buffeten og på Zen
Og Ok på steak hunter restaurant
Resten er ikke noget wauww
Drinksene er rigtig gode
Der blev ikke sparet på sprut
Underholdningen ved poolen er Ok
Træningscenteret er mindre men nok til at få trænet
Om aften er også Ok
Især White party ved stranden

Kundeanmeldelser

 • 10 af 10
Smilende og venligt personale. De gør meget for at gøre gæsterne tilpas.