Karafuu Beach Resort & Spa

 • Pingwe, Zanzibar, Tanzania

Om hotellet

 • 5*
  Officiel kategori
 • WiFi

Strandhotel med halvpension

På Karafuu Beach Resort i Pingwe bor du direkte ved stranden i Pingwe. Ønsker du afslapning, en hyggelig atmosfære og muligheden for at forkæle dig selv? Så er du kommet til det rette sted. Nyd en massage, tage et dyp i poolen eller bade i det turkise hav. Bestil et værelse med havudsigt, så kan du vågne op med til udsigten over Det Indiske Ocean.

Hotellet er spredt ud over et stort grønt område, så du kan nemt finde en plads til dig selv under palmerne. Halvpension er indkluderet i rejsens pris og du kan bestille helpension eller All Inclusive hjemmefra.

Slap af i swim up-baren

Karafuu Beach Resort & Spa har to poolområder at vælge mellem. Det største ligger med udsigt over Det Indiske Ocean og det eneste der skæmmer havudsigten fra poolområdet er de høje slanke palmer. Midt i poolen er der en swim up-bar. Vil du hellere bade i det turkise hav er der ikke langt til stranden. Drt kan også lade sig gøre at bade ved lavvande takket være molen, der fører ud til havet, uden at du skal gennem korallerne. Og hvis du vil udforske det farverige liv under havoverfladen, har hotellet sit eget dykkercenter.

Forkæl dig selv med spa

Foruden aktiviteter som fitness og tennis er der også mulighed for at besøge Samawati Spa, hvis du ønsker at slappe af. Her tilbydes forskellige spa- og skønhedsbehandlinger. Du kan også lægge dig i en solstol på det lille pooldæk eller tage et dyp i thalasso-poolen med panoramaudsigt over havet. Den lille spa-bygning ligger nemlig oppe på en klippe.

 • Antal værelser : 135

Kort om hotellet

Til strand/badning
20 m - 200 m
Udendørspool
Ja
Centrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 1 time 30 min

Gennemsnitsvejr i Pingwe

Adresse & telefon

Adresse
Karafuu Beach Resort & SPA, PO Box 71, Zanzibar, Tanzania
Telefon
+255 777 413647/8

Vigtig information

Officiel kategori
*****
Sidst renoveret
2013
Renoveres løbende
Værelser og lejligheder
Antal værelser
135
Elektricitet
220
Adapter er nødvendig
Ja
American Express
Ja
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
WiFi på hotellets fællesarealer mod betaling
Ja
WiFi i værelserne/lejlighederne mod betaling
Ja
Trafik
Lokal trafik

Værelser

WiFi
Ja
Gratis deponeringsboks
Ja
Gratis aircondition
Ja
Minibar
Ja
Hårtørrer
Ja
Elkedel
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja

Mad og drikke

Måltider og drikkevarer

Halvpension med morgen- og middagsbuffet er indkluderet. Du kan bestille helpension med morgen, frokost og middagsbuffet.

All Inclusive

Morgenmad-, frokost og middagsbuffet med drikkevarer (husets vin, øl, sodavand eller vand). Drikkevarer i mindst en af hotellets barer på anviste tidspunkter (sodavand, mineralvand, øl og vin samt drinks af lokale mærker).

Øvrigt

All Inclusive-indholdet og tider kan blive ændret i løbet af sæsonen, eksempelvis i begyndelsen og i slutningen af sæsonen, eller hvis der er få gæster.

Buffetrestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Antal à la carte-restauranter
3
Barer
2
Morgenmad
Buffet
Frokost
Buffet
Middag
Buffet
All Inclusive
Ja
Antal restauranter
4

Afstande

Shopping
500 m
Centrum
500 m

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
20 m
Strand/badning (max)
200 m
Type af strand
Sandstrand

Pools

Udendørspool
Ja
Pools
2
Pool
Ja

Afslapning

Spa
Ja
Massage
Ja

Sport

Fitness
Ja
Tennis
Ja
Antal tennisbaner på hotelområdet
2
Beachvolley
Ja
Dykkercenter
Ja
Bordtennis
Ja

Børn og unge

Tremmeseng
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gælder 2023-11-01 til 2024-04-30
 • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent TUI-appen gratis til din smartphone eller tablet.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider når det passer dig. Under ”Spørg guiderne” i appen og myTUI på tui.dk, kan du sende meddelelser og få hurtigt svar, både før og i løbet af ferien. Du skal blot oplyse dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller rejsen og derefter hente og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

 • ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk
 • Servicen starter direkte når du har bestilt din rejse.
 • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af ferien så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter.
 • Døgnet rundt kan du også, ved akut tilfælde, nå guiderne på telefon. Nummeret finder du i TUI-appen et døgn inden du kommer til rejsemålet. Har du ikke TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Hvis du har bestilt bustransfer, modtager du i TUI-appen information om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er TUIs engelsktalende guideteam til stede i lufthavnen. Har du bestilt taxitransfer møder chaufføren dig i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Rutefly med en eller flere mellemlandinger, den totale rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger (fra ca. 14-16 timer fra København lufthavn).

Transfertid

Beregnet transfertid er ca. 1 time 30 min. Bestil transferbus eller privat transport med taxi eller minibus. Når du foretager en bestilling ser du, hvilke alternativer der er mulige. Her kan du læse mere om transfer.

Afstande

Shopping
500 m
Centrum
500 m

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
20 m
Strand/badning (max)
200 m
Type af strand
Sandstrand