Melia Palma Marina

  • Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori

Pool med udsigt over marinaen

Melia Palma Marina ligger lige ved lystbådehavnen på Palma de Mallorcas vestkyst. Her bor du i moderne omgivelser med restaurant, spaafdeling, fitnesscenter og solterrasse med pool. Du kan gå til Palmas livlige bymidte på omkring 20 minutter langs den palmeklædte promenade.

Benyt lejligheden til at stoppe ved Castell de Bellver fra det 14. århundrede og Palmas storslåede katedral under din gåtur langs promenaden.

Pool med havudsigt

Fra poolområdet har du udsigt til den moderne lystbådehavn, hvor både og lystbåde ligger i det klare blå vand. Efter en forfriskende dukkert i poolen kan du bestille en kold drink fra poolbaren og slappe af i en liggestol. Har du lyst til en mere saltet dyp? Den nærmeste strand ligger i det centrale Palma, og du kan komme dertil med lokal bus eller i bil på cirka 15 minutter.

Flere restauranter

Restauranterne på Melia Palma Marina serverer en blanding af friske salater, fiske- og skaldyrsretter og klassiske retter fra Middelhavet. Morgenbuffet indgår i rejsens pris, og allerede hjemmefra kan du bestille halvpension som tilvalg.

Træning og afslapning

Hotellet har et veludstyret fitnessrum med vægte og træningsmaskiner. Efter din træning kan du tage en tur i spaafdelingen, hvor indendørspool og jacuzzi venter. Vil du have det lidt ekstra godt på din ferie, kan du forkæle dig selv med en afslappende massagebehandling.

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 30 min

Gennemsnitsvejr i Palma de Mallorca

Adresse & telefon

Adresse
Avenida Gabriel Roca, 29 Mallorca, Palma
Telefon
+34 971 28 14 00

Vigtig information

Officiel kategori
****

Værelser

Bestiller du et The Level værelse, har du adgang til ekstra faciliteter som espressomaskine, bluetooth-højtaler og gratis strygesæt på værelset. Du får også adgang til den private lounge og en separat reception.

Bruser/toilet
Ja

Mad og drikke

Morgenbuffet indgår i rejsens pris. Du kan bestille halvpension som tilvalg allerede hjemmefra.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Poolbar
Ja

Pools

Den udendørs pool og poolbaren er sæsonåben.

Udendørspool
Ja
Indendørs pool
Ja
Pool
Ja

Afslapning

Spabehandlinger mod betaling.

Spa
Ja
Massage
Ja

Sport

Fitness
Ja
Aldersgrænse i gym
16

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent TUI-appen gratis til din smartphone eller tablet.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider når det passer dig. Under ”Spørg guiderne” i appen og myTUI på tui.dk, kan du sende meddelelser og få hurtigt svar, både før og i løbet af ferien. Du skal blot oplyse dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller rejsen og derefter hente og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

  • ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk
  • Servicen starter direkte når du har bestilt din rejse.
  • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af ferien så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter.
  • Døgnet rundt kan du også, ved akut tilfælde, nå guiderne på telefon. Nummeret finder du i TUI-appen et døgn inden du kommer til rejsemålet. Har du ikke TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Hvis du har bestilt bustransfer, modtager du i TUI-appen information om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er TUIs engelsktalende guideteam til stede i lufthavnen. Har du bestilt taxitransfer møder chaufføren dig i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 3 timer ved direkte fly fra København

Transfertid

Beregnet transfertid ca. 30 minutter. Bestil transferbus eller privat transfer Når du foretager en bestilling ser du, hvilke alternativer der er mulige. Her kan du læse mere om transfer.