Langtidsferie i Spanien

Synes du ofte, at ferien bliver lige kort nok? Ville du gerne have haft lidt mere tid til at se, hvad rejsemålet har at tilbyde af seværdigheder, eller måske trænger du til mere tid til at slappe af ved poolen? Så kan en langtidsferie til Spanien være perfekt for dig! Bestil en langtidsferie til Spanien, og få mere tid til det, der betyder noget for dig.

Hoteltips

Langtidsferie i Spanien for pensionister

For en pensionist giver langtidsrejser til Spanien mulighed for at flygte fra hverdagens grå og kolde vintre til solskin og varme i længere tid. Langtidsferie til Spanien giver pensionister mulighed for at nyde golf, vandreture, fantastiske seværdigheder og et rigt kulturliv. 


Spaniens gode sundhedsvæsen og overkommelige priser gør det til et fremragende rejsemål for pensionister på lange rejser. På Solkysten i Spanien kan du nyde selskabet af mange andre pensionister, der bor i området. Også de evige somre, den fantastiske natur, de gode faciliteter og gode golfmuligheder på De Kanariske Øer tiltrækker mange pensionister på lange rejser til deres favoritøer. 


Hvorfor skal man tage på langtidsrejse til Spanien?

Langtidsferie til Spanien giver en glimrende mulighed for at lære den lokale kultur og liv at kende på en mere dybdegående måde. Du kan også nyde fuldstændig afslapning uden at skulle skynde dig hjem. Så du kan ligge ved poolen med god samvittighed - der er stadig masser af ferie tilbage! Hvis du overvejer, hvad du kan lave på en lang rejse til Spanien, så se vores forskellige oplevelser i Spanien. Yderligere inspiration til en lang rejse til Spanien kan findes i vores inspirationsartikler om Spanien, De Kanariske Øer og Gran Canaria.


Fordele ved en langtidsferie

Der er flere fordele ved at bestille en langtidsferie til Spanien. Det giver bedre tid til at udforske kulturen og de lokale seværdigheder, og du får muligheden for at lære nærområdet ekstra godt at kende. Du får også rigtig god mulighed for at slappe af uden at skulle stresse med hjemrejsen lige så snart, du har pakket ud af kufferten. Du kan derfor ligge ved poolen med god samvittighed - der er stadig lang tid tilbage af ferien!


Hvor mange uger kan du bestille?

Du kan bestille en langtidsferie til Spanien på op til 4 uger, som giver dig god til at udforske, hvad øen har at tilbyde! Bemærk at udvalget kan variere i løbet af året.

 

Langtidsferie til Spanien med børn

At rejse på ferie er noget, de fleste børn ser frem til hele året. En ferie skaber ofte minder, de bærer med sig gennem hele året, og som får dem til at se frem til næste gang. Med alt, hvad der er at opleve i Spanien, gør det, at én uge ofte kan blive lidt for kort tid mellem besøg ved poolen og leg på stranden. Så kan en langtidsrejse i Spanien med børn være en perfekt løsning! På denne måde kan store og små få tid til både leg og afslapning, uden at skulle pakke tilbage i kufferten med det samme, man har fundet ud af, hvad rejsemålet har at byde på.


Er du i tvivl om, hvad der er klogt at pakke? Så kan du se vores artikel "Pakkeliste til ferie med børn"! Hvis du spekulerer på, hvad du kan lave i ferien, kan du se alle vores oplevelser i Spanien.