Kurv
Madeira
Madeira

Portugal

Ting at foretage sig Madeira

Oplevelser Madeira

Sorter efter:

Price (per adult)

DKK
DKK

Pickup at Hotel

Categories

Activity languages

Tickets option

Vin, natur og jeepsafari
Aktiviteter

Vin, natur og jeepsafari

Med sin kombination af vin, natur og spændende off road-kørsel ind imellem er det en halvdagstur du vil huske længe. Vi kører langs bjergveje i Cabo Girão og São Vicente-dalen, inden vi standser for en rundvandring og vinsmagning på Quinta do Baraunas.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en, fr, pt 

Living Sea Dolphin and Whale Watching Boat Trip
Udflugter & dagsture

Living Sea Dolphin and Whale Watching Boat Trip

Madeira's southwest coast is the star of this all-inclusive cruise. After setting out from the port in Funchal, you'll head up the coast to Cais da Lapa for some swimming. The best part is that with a maximum of 52 guests on board, you'll have all the space and attentive service you need.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en, fr, pt 

Det fortryllende østlige Madeira
Udflugter & dagsture

Det fortryllende østlige Madeira

Den østlige del af Madeira er i fokus på denne heldagsudflugt. Vi tager først op i skyerne til udsigtsstedet Pico do Arieiro – der byder på en fantastisk udsigt fra 1.818 meters højde over havets overflade. Derefter kører vi til den charmerende by Santana, hvor vi spiser en lækker frokost med udsigt over byens unikke huse med stråtag, inden det er tid til at køre videre til det næste eventyr. Vi besøger en traditionel mølle der bearbejder sukkerrør i Porto da Cruz. Det sidste punkt på dagsordenen er Ponta de São Lourenço, et af de sidste uberørte steder på Madeira.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr 

Madeiras dramatiske vestkyst
Udflugter & dagsture

Madeiras dramatiske vestkyst

Madeiras enestående indland og imponerende kystlinje er i centrum på denne heldagsudflugt. Første stop er den næsthøjeste havklippe i verden, Cabo Girão. Derefter tager vi til Ribeira Brava, efterfulgt af en vandretur gennem en bananplantage i Madalena do Mar. Bagefter tager vi 1500 meter op til plateauet Paúl da Serra, for derefter at fortsætte ned til Porto Moniz, der er berømt for sine naturlige lavabassiner. Her spiser vi en typisk frokost. Efter frokost kører vi fra nord til syd til Encumeada-passet for en uforglemmelig udsigt over øen. Vi afslutter dagen med en demonstration af drikken Poncha i Câmara de Lobos

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr 

Enchanting East Private Tour
Udflugter & dagsture

Enchanting East Private Tour

This exclusive private tour shines a light on the east of Madeira. You'll have your head in the clouds at Pico do Areeiro, walk next to cute thatched houses in Santana, have lunch at Quinta do Furão and step back in time at Ponta de São Lourenço.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Privat rundtur til den traditionelle vestlige side
Udflugter & dagsture

Privat rundtur til den traditionelle vestlige side

På denne minibusudflugt oplever du Madeiras storslåede indlandsområder og de spektakulære kystlandskaber. Du vil ikke kun opleve de bedste panoramaudsigter som Cabo Girão Skywalk, Porto Moniz, Paúl da Serra og Encumeada-passet, og vi stopper også til en lækker frokost.Først besøger vi Cabo Girão, en af de højeste havklipper i verden. Kig ud på panoramaet eller vov dig ud på den glasplatform, der er kendt som "skywalk". Det er svimlende at se nedad. Derefter går turen videre til Ribeira Brava, hvorefter vi går en spadseretur gennem en bananplantage i Madalena do Mar.Vi tager op på det 1.500 m høje plateau Paúl da Serra, inden vi går ned til Porto Moniz, der er berømt for sine naturlige svømmebassiner af lavasten. Her spiser vi en typisk frokost. Vi går over Encumeada-passet for at få udsigt over øen, og vi runder af med en demonstration og smagning af Poncha-drikke i Câmara de Lobos. Og hvis du ønsker at blive længere tid på et af stoppestederne, giver vores private tur dig friheden til det, for du vælger selv, hvor lang eller kort tid du vil bruge på hvert enkelt stop.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Rabaçal vandretur
Aktiviteter

Rabaçal vandretur

En af de mest populære vandreture på Madeira, den 11 km lange 25 Fontes levada-vandring, der fører dig gennem magiske landskaber til vandfald, en lille sø og naturlige kilder. Vi kommer fra Pail da Serra ind i Rabaçal-dalen langs levadaen til Risco-vandfaldet og de 25 kilder.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Pico Do Arieiro hikingtur
Aktiviteter

Pico Do Arieiro hikingtur

Denne gåtur langs de to højeste toppe på Madeira kan være udfordrende - men udsigten fra toppen er alle anstrengelserne værd. Vi tager over den centrale bjergkæde op til Pico de Arieiro og Pico Ruivo til Achada do Teixeira gennem 13 km, hvor du bliver belønnet med en smuk udsigt over øen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Madeira delfin- og hvalsafari
Udflugter & dagsture

Madeira delfin- og hvalsafari

Hvis du vil have mulighed for at se delfiner, hvaler og skildpadder i deres naturlige omgivelser, så er denne afslappende halvdags sejltur fra Funchal lige noget for dig. Vi sejler langs den smukke sydlige kystlinje på Madeira og nyder udsigten til havet, mens vi holder udkig efter havdyr i horisonten.

Gratis afbestilling
Elektronisk Billet
Paradise Valley vandretur
Aktiviteter

Paradise Valley vandretur

Oplandet bag Funchal byder på nemme vandrestier med skønne udsigter. Denne formiddagsturné starter ved den passende navngivne Paradisdal, hvorfra vi vandrer langs den smukke Levada Serra do Faial-sti, og nyder udsigten over de smukke bjergbyer Camacha og Rochão.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Nonnernes Dal og Madeira vin
Udflugter & dagsture

Nonnernes Dal og Madeira vin

Madeira er berømt for sine vine og udsigter, to ting der er med på denne halvdagstur. Vi tager til de fantastiske udsigtspunkter ved Pico dos Barcelos og Eira do Serrado, udforsker Nonnernes Dal og afslutter turen med at smage på lokale vine i Funchal.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr 

Vandretur Serra de Agua
Aktiviteter

Vandretur Serra de Agua

Du skal have dit kamera klar på denne lette halvdagsvandring fra Campanario på det sydlige Madeira. Mens vi følger levadaen over Serra de Agua, bliver du forkælet med udsigt på udsigt over sydkysten, Encumeada-passet og den lille by, Ribeira Brava. Området er et af de smukkeste steder på jorden.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Introduktion til Madeira

Madeira har klippetoppe, et hav med et rigt havliv og historiske byer, og naturen er i fokus på Madeira. Tag ud til kysten, hvor du kan dykke, sejle, surfe, fiske og se vilde hvaler. Du kan vandre langs de ikoniske kanaler levadas inde i landet og læne dig tilbage i solen på strande som Santa Cruz, Machico, Caniço de Baixo eller Cristo Rei. Uanset hvor du tager hen på øen, vil du sandsynligvis være omgivet af enestående udsigter og venlige lokale indbyggere.

De seks bedste ting at foretage sig på Madeira

1. Udforsk hovedstaden, Funchal

I hovedstaden Funchal vil du opleve en historisk by, der forener fortid og nutid. Besøg haverne, katedralen, Mercado dos Lavradores eller slentre langs den nye strandpromenade. Beundre de arkitektoniske detaljerne fra det ældre Funchal på Rua de Santa Maria og tag kameraet frem for at fange den bizarre geometri af den gule São Tiago-fæstning.

2. Vandre på Madeiras højeste tinder

Pico de Arieiro er Madeiras tredjehøjeste top. Det er et populært sted at se solopgang og solnedgang. Tag ud på en klar dag for at blive belønnet med spektakulær udsigt over Madeira og naboøen Porto Santo. Fra toppen kan du tage stien gennem Pico Las Torres til Pico Ruivo, som er øens højeste top. Denne 13 kilometer lange rute er anstrengende og kan blive vanskeliggjort af vejret, så det er bedst at udføre denne tur som en del af en guidet rundtur.

3. Gå langs levadas

Levadas er vandingskanaler, der stammer helt tilbage fra det 15. århundrede. De blev bygget for at transportere vand fra hjertet af Madeiras skove til de mere tørre dele af øen, og i dag udgør de et uovertruffent netværk af vandrestier på afsidesliggende og naturskønne steder. Levada das 25 Fontes og Levada do Caldeirão Verde er blandt de mest populære ruter.

4. Tag ud på vandet

Fra afslappende bådture til adrenalinfyldte aktiviteter, vandene ud for Madeira er ideelle til vandsport. Aktiviteterne spænder fra sejlads, paddleboarding og kajaksejlads til surfing og lystfiskeri. Naturreservatet Garajau er et fantastisk sted at snorkle og dykke. Her kan du forvente at se mantaer og store fisk som f.eks. kæmpe havabborer og barracudaer.

5. Se hvaler og delfiner i naturen

Madeira er et af de bedste steder i Europa, hvor du kan se hvaler og delfiner i deres naturlige habitat. Mange forskellige arter har deres hjem i farvandene omkring Madeira, så uanset hvilken tid på året du besøger her, har du en stor mulighed for at se nogle af dem. Bestil en bådtur ved Madeira for at se vilde hvaler og delfiner og få en uforglemmelig oplevelse.

6. Smag på øens mad og vin

Lær øens kulinariske scene at kende ved at tage med på en madrundtur. Smag friskfanget fisk, prøv bolo do caco, et madeirisk fladbrød, og nip til poncha, en traditionel alkoholisk drik lavet af sukkerrør, honning og citrusjuice. Vinelskere kan tage til en af øens vingårde for at smage et bredt udvalg af vine af høj kvalitet, herunder hedvinen, der har fået sit navn fra øen, Madeira.