Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
113 Aktiviteter
Sort by:
Madeira South Coast Cruise on Living Sea with Lunch
Udflugter & dagsture

Madeira South Coast Cruise on Living Sea with Lunch

Madeira's southwest coast is the star of this all-inclusive cruise. After setting out from the port in Funchal, you'll head up the coast to Cais da Lapa for some swimming. The best part is that with a maximum of 52 guests on board, you'll have all the space and attentive service you need.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en, fr, pt 

Det fortryllende østlige Madeira
Udflugter & dagsture

Det fortryllende østlige Madeira

Den østlige del af Madeira er i fokus på denne heldagsudflugt. Vi tager først op i skyerne til udsigtsstedet Pico do Arieiro – der byder på en fantastisk udsigt fra 1.818 meters højde over havets overflade. Derefter kører vi til den charmerende by Santana, hvor vi spiser en lækker frokost med udsigt over byens unikke huse med stråtag, inden det er tid til at køre videre til det næste eventyr. Vi besøger en traditionel mølle der bearbejder sukkerrør i Porto da Cruz. Det sidste punkt på dagsordenen er Ponta de São Lourenço, et af de sidste uberørte steder på Madeira.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr, nl 

Madeira med VIP katamarantur ombord Luna
Udflugter & dagsture

Madeira med VIP katamarantur ombord Luna

Så snart du stiger ombord på katamaranen Luna, modtager du en VIP-behandling. Det bedste er, at med maksimalt 18 gæster ombord har du al den plads og god service, du har brug for, for at nyde din tid på havet. Rodrigo, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "I passerer Cabo Girão, verdens næsthøjeste havklipper. Udsigtspunktet på toppen er ofte meget travlt, så du kan nyde at se toppen fra et alternativt - og meget roligere - perspektiv".Madeiras sydvestkyst er højdepunktet på denne afslappede katamarantur, og efter at er vi er sejlet fra Funchals havn, fortsætter vi op ad den mindre udforskede kyst for at nyde udsigten. Sæt dig til rette på dækket med en kold drink i hånden og mærk Atlanterhavsbrisen i dit hår. Vi sejler langs den intenst grønne kystlinje og kommer snart til Cabo Girão, der tårner sig op fra havet i en højde på 580 meter. Du kan kigge efter havlivet i det klare vand ved foden af klipperne, mens besætningen står klar med drikkevarer og snacks.Rodrigo tilføjer: "Mens du beundrer Madeiras barske kystlandskab fra katamaranens dæk, vil du blive glad for at indse, hvor stabilt og komfortabelt dette fartøj er, hvilket gør det muligt for dig at nyde oplevelsen fuldt ud uden bekymringer". Få mest muligt ud af VIP-oplevelsen ombord med din gruppe, inden du sejler tilbage ned langs kysten tilbage til vores udgangspunkt.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Madeiras dramatiske vestkyst
Udflugter & dagsture

Madeiras dramatiske vestkyst

Madeiras enestående indland og imponerende kystlinje er i centrum på denne heldagsudflugt. Første stop er den næsthøjeste havklippe i verden, Cabo Girão. Derefter tager vi til Ribeira Brava, efterfulgt af en vandretur gennem en bananplantage i Madalena do Mar. Bagefter tager vi 1500 meter op til plateauet Paúl da Serra, for derefter at fortsætte ned til Porto Moniz, der er berømt for sine naturlige lavabassiner. Her spiser vi en typisk frokost. Efter frokost kører vi fra nord til syd til Encumeada-passet for en uforglemmelig udsigt over øen. Vi afslutter dagen med en demonstration af drikken Poncha i Câmara de Lobos

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr, nl 

Pico do Arieiro i solopgangen
Aktiviteter

Pico do Arieiro i solopgangen

Oplevelser som at se solnedgangen fra et af Madeiras højeste punkter, Pico do Arieiro, vil fylde din instagramskonto med billeder. Medbring noget varmt tøj til denne morgentur, da temperaturen heroppe på toppen af Pico do Arieiro ofte kan være 10 grader koldere end nede ved kysten. Vi starter tidligt om morgenen med at hente dig på dit hotel, så vi kan nå til toppen i tide til forhåbentlig at se Maderia blive badet i solens hypnotiserende gyldne stråler. Der vil være kaffe og tæpper til rådighed. Bagefter kører vi til en restaurant for at spise morgenmad, og hvor den varme pejs skaber en hyggelig stemning.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, pt 

Det østlige Madeira på privat rundtur
Udflugter & dagsture

Det østlige Madeira på privat rundtur

Denne enestående private rundtur sætter fokus på det østlige Madeira. Du når skyerne ved Pico do Areeiro, går rundt mellem traditionelle huse i Santana, spiser frokost på Quinta do Furão og beundrer landskabet ved Ponta de São Lourenço. Santiago, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Ponta de São Lourenço er ikke som resten af øen, fordi der ikke er nogen træer. Vinden holder vegetationen lav, så man får en fantastisk udsigt over denne snoede halvø. Det er et vigtigt levested for fugle samt snesevis af endemiske plantearter".Du bliver ledsaget op over skyerne til det høje udsigtspunkt Pico do Areeiro, der byder på en fantastisk udsigt i 1818 meters højde over havets overflade. Derefter besøger vi den lokale bjergby Santana og spiser en velsmagende frokost med lokale retter med udsigt over byens unikke huse med stråtag. Og hvis du føler trang til at blive hængende, giver vores private rundtur dig frihed selv at vælge, hvor lang tid du vil bruge ved hvert stop.Dernæst får du indblik i produktionen på en traditionel sukkerrørsmølle i Porto da Cruz, som er en aktivitet, der har været en vigtig del af Madeiras økonomi i århundrede. Santiago fortæller: "En stor del af Madeiras sukkerrør bruges til at fremstille den lækre lokale rom. Prøv den unge hvide rom til røget fisk eller de gamle varianter til chokolade". Dit sidste mål er Ponta de São Lourenço, en barsk halvø med et af Madeiras mest uspolerede landskaber. Med denne private rundtur har du frihed og fleksibilitet til at nyde dagen på din måde.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Madeiras dramatiske vestkyst på privat udflugt med frokost i Porto Moniz
Udflugter & dagsture

Madeiras dramatiske vestkyst på privat udflugt med frokost i Porto Moniz

Denne private rundtur går i dybden på Madeiras storslåede indlandsområder og kystlandskaber. Kun for dig og dit selskab vil I besøge alle de vigtigste panoramiske steder, herunder Ribiera Brava-landsbyen, Porto Moniz, Paúl da Serra og Encumeada-passet. Mariana, en af vores dygtige lokale guider, siger: "I vil lære Madeiras landskaber at kende i deres sande dramatik. Du kan være heldig nok til at se havet både mod nord og syd fra Encumeada-passet, men de højeste punkter på øen fanger nogle gange skyerne".Din første destination er den hyggelige landsby Ribeira Brava med den tiltalende strandpromenade langs havet bag stranden. Udsigten langs dalen mod øens indland giver et hint om de imponerende landskaber, du vil udforske, når du kører ind i landet. Mariana tilføjer: "Når du rejser rundt, vil du se, at intet stykke frugtbart land er spildt på Madeira - selv de stejle bjergskråninger omkring Ribiera Brava er anlagt i terrasser for at dyrke afgrøder. Derefter er det tid til en spadseretur gennem en bananplantage i Madalena do Mar.Efterfølgende besøger vi det 1500 m høje plateau Paúl da Serra, inden vi går ned til Porto Moniz, der er berømt for sine naturlige bassiner af lavasten. Og så venter der en typisk, frisklavet frokost tilberedt med lokale råvarer fra landsbyen. Derefter krydser vi fra nord til syd og går over Encumeada-passet for at opleve en fantastisk udsigt over hele øen. Dagen afsluttes med en demonstration og smagning af poncha-drikke i Câmara de Lobos . Mariana siger: "Vær forsigtig - poncha er så frugtig og forfriskende, men der gemmer sig et seriøst kick af brandy i den".

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Rabaçal vandretur
Aktiviteter

Rabaçal vandretur

En af de mest populære vandreture på Madeira, den 11 km lange 25 Fontes levada-vandring, der fører dig gennem magiske landskaber til vandfald, en lille sø og naturlige kilder. Vi kommer fra Pail da Serra ind i Rabaçal-dalen langs levadaen til Risco-vandfaldet og de 25 kilder.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Pico Do Arieiro hikingtur
Aktiviteter

Pico Do Arieiro hikingtur

Denne gåtur langs de to højeste toppe på Madeira kan være udfordrende - men udsigten fra toppen er alle anstrengelserne værd. Vi tager over den centrale bjergkæde op til Pico de Arieiro og Pico Ruivo til Achada do Teixeira gennem 13 km, hvor du bliver belønnet med en smuk udsigt over øen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Paradise Valley vandretur
Aktiviteter

Paradise Valley vandretur

Oplandet bag Funchal byder på nemme vandrestier med skønne udsigter. Denne formiddagsturné starter ved den passende navngivne Paradisdal, hvorfra vi vandrer langs den smukke Levada Serra do Faial-sti, og nyder udsigten over de smukke bjergbyer Camacha og Rochão.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Vandretur Serra de Agua
Aktiviteter

Vandretur Serra de Agua

Du skal have dit kamera klar på denne lette halvdagsvandring fra Campanario på det sydlige Madeira. Mens vi følger levadaen over Serra de Agua, bliver du forkælet med udsigt på udsigt over sydkysten, Encumeada-passet og den lille by, Ribeira Brava. Området er et af de smukkeste steder på jorden.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pt 

Udflugt til Den Tropiske Have ved Monte Palace
Aktiviteter

Udflugt til Den Tropiske Have ved Monte Palace

Madeiras subtropiske klima gør det til et ideelt sted for mange planter- og blomster. Bliv charmeret af de eksotiske haver i Monte Palace på denne eftermiddagsudflugt, og nyd en fantastisk udsigt højt over Funchal fra en svævebane.Mens du svæver op over hovedstaden i en svævebane, kan du nyde udsigten og Adriaterhavet bagved. Når du derefter træder ind i paladsets verdenskendte haver, mødes du af duften af eksotiske arter. Der er springvand, grotter og orientalsk-inspirerede sektioner.Gå blandt de smukke blomster og nyd den fredfyldte stemning med svanerne, der plasker i de mange damme. Og vi runder af med en sjov tur tilbage - en valgfri bobslædetur ned ad bjerget. Det er den traditionelle måde at køre nedad på, og to "carreiros" - eller chauffører - håndterer bremserne. Din guide henter dig nederst for at køre dig tilbage til hotellet. Du kan også tage turistbussen ned, hvis du foretrækker det.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr 

Introduktion til Madeira

Madeira har klippetoppe, et hav med et rigt havliv og historiske byer, og naturen er i fokus på Madeira. Tag ud til kysten, hvor du kan dykke, sejle, surfe, fiske og se vilde hvaler. Du kan vandre langs de ikoniske kanaler levadas inde i landet og læne dig tilbage i solen på strande som Santa Cruz, Machico, Caniço de Baixo eller Cristo Rei. Uanset hvor du tager hen på øen, vil du sandsynligvis være omgivet af enestående udsigter og venlige lokale indbyggere.

De seks bedste ting at foretage sig på Madeira

1. Udforsk hovedstaden, Funchal

I hovedstaden Funchal vil du opleve en historisk by, der forener fortid og nutid. Besøg haverne, katedralen, Mercado dos Lavradores eller slentre langs den nye strandpromenade. Beundre de arkitektoniske detaljerne fra det ældre Funchal på Rua de Santa Maria og tag kameraet frem for at fange den bizarre geometri af den gule São Tiago-fæstning.

2. Vandre på Madeiras højeste tinder

Pico de Arieiro er Madeiras tredjehøjeste top. Det er et populært sted at se solopgang og solnedgang. Tag ud på en klar dag for at blive belønnet med spektakulær udsigt over Madeira og naboøen Porto Santo. Fra toppen kan du tage stien gennem Pico Las Torres til Pico Ruivo, som er øens højeste top. Denne 13 kilometer lange rute er anstrengende og kan blive vanskeliggjort af vejret, så det er bedst at udføre denne tur som en del af en guidet rundtur.

3. Gå langs levadas

Levadas er vandingskanaler, der stammer helt tilbage fra det 15. århundrede. De blev bygget for at transportere vand fra hjertet af Madeiras skove til de mere tørre dele af øen, og i dag udgør de et uovertruffent netværk af vandrestier på afsidesliggende og naturskønne steder. Levada das 25 Fontes og Levada do Caldeirão Verde er blandt de mest populære ruter.

4. Tag ud på vandet

Fra afslappende bådture til adrenalinfyldte aktiviteter, vandene ud for Madeira er ideelle til vandsport. Aktiviteterne spænder fra sejlads, paddleboarding og kajaksejlads til surfing og lystfiskeri. Naturreservatet Garajau er et fantastisk sted at snorkle og dykke. Her kan du forvente at se mantaer og store fisk som f.eks. kæmpe havabborer og barracudaer.

5. Se hvaler og delfiner i naturen

Madeira er et af de bedste steder i Europa, hvor du kan se hvaler og delfiner i deres naturlige habitat. Mange forskellige arter har deres hjem i farvandene omkring Madeira, så uanset hvilken tid på året du besøger her, har du en stor mulighed for at se nogle af dem. Bestil en bådtur ved Madeira for at se vilde hvaler og delfiner og få en uforglemmelig oplevelse.

6. Smag på øens mad og vin

Lær øens kulinariske scene at kende ved at tage med på en madrundtur. Smag friskfanget fisk, prøv bolo do caco, et madeirisk fladbrød, og nip til poncha, en traditionel alkoholisk drik lavet af sukkerrør, honning og citrusjuice. Vinelskere kan tage til en af øens vingårde for at smage et bredt udvalg af vine af høj kvalitet, herunder hedvinen, der har fået sit navn fra øen, Madeira.